Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Karabükspor kazanır

4 40.00%
  • Berabere biter

2 20.00%
  • Beşiktaş kazanır

4 40.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 83 arası toplam 83 sonuç

Konu: [34. Hafta] Karabükspor - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Son hafta, işleri hiç iyi gitmeyen bir takım ve cesur bir hakem.

Ne diyelim ki maçı izlemedim, haberim bile yoktu maçtan özeti izledim az önce. Rezillik maçta doğru düzgün posizyonumuz yok. Rüştü buldu kek maçı sakatlık falan anında iyileşmiş oynamış.

Baştan aşşağı takımı değiştirmek gerekecek, Fernandes de gitsin arkadaşım adama yazık oluyor burada. İyi bir paraya satılsın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Beşiktaş'ın play-off öncesi puanına bizim Play-off'dan sonra yetişme ihtimalimiz var ilginç bir olasalık fakat ben Beşiktaş'ın play-off da bambaşka olacağına inanıyorum Karabük'de 9 kişi berabere kalmak bence çok kötü değil.
    Eğer Karabükspor maçı almak zorunda olsaydı maçı alırdı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Artık Beşiktaş maçLarını sadece ManueL Fernandes`i izLemek için izLiyorum. Yoksa takım da, gerisi de yaLan arkadaş. ReziL ettiLer güzeLim takımı. Ligi aLıp, gidecek takım, herkese fark atabiLecek kapasitede bir takım, haftaLardır gaLibiyet aLamıyor, kaLeye şut biLe çekemiyor. Gerçekten çok yazık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Artık Beşiktaş maçLarını sadece ManueL Fernandes`i izLemek için izLiyorum. Yoksa takım da, gerisi de yaLan arkadaş. ReziL ettiLer güzeLim takımı. Ligi aLıp, gidecek takım, herkese fark atabiLecek kapasitede bir takım, haftaLardır gaLibiyet aLamıyor, kaLeye şut biLe çekemiyor. Gerçekten çok yazık.
    İşin özeti bu. Mustafa Denizli senesinde Fener ve Cimbom kötüydü diye şampiyonluğa çamur atanlar vardı. Şimdi de biz kötüyüz hadi kapışın. Yoksa bu kadro açık ligi rahatlıkla domine edebilecek bir kadroydu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şans işte, şu takım adam gibi bir kadroya sahip olsaydı Fernandes bu takıma UEFA'yı aldırırdı. Takımın kemik yapısı değiştirilmeli. Toraman bile gitsin istemiyorum artık. Yeni oyuncular, yeni yüzler ve bambaşka bir Beşiktaş izlemek istiyorum ben. Varsın 2-3 yıl daha şampiyon olmayalım ama adam gibi futbol oynayalım artık. Her sene revizyon revizyon deniyor ama bu sene tam bir revizyon lazım bize. Galatasaray'ın yaptığı o köklü değişimi bizim yapmamız lazım. Tamam bizim ekonomik durumumuz iyi değil ama elimizde sağlam fiyatlara satabileceğimiz oyuncularımız var. Bir nebze olsun onlarla bu açığı kapatsak hiç değilse. Nasılsa bu oyunla 2-3 yıl şampiyon olamayız, hiç değilse yeni yüzler gelsin de takımın tarzı değişsin. O 2-3 sene bir işe yarasın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam gibi bir kadrodan ziyade adam gibi ruh olsaydı açık ara öndeydik şimdi Görkem. Bu kadro ligin en iyi kadrosu ama bir Melo'nun hırsı Ernst'te kalmamış bir Burak'ın hırsı Almeida'da zaten hiç olmadı. Egemen ve Fernandes gerçekten yürekten oynayan formanın hakkını veren oyuncular. Bir de Pektemek. Bunların dışında kalite olarak yine çok iyiyiz ama istek olmayınca elinde Barça kadrosu olsa neye yarar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Adam gibi bir kadrodan ziyade adam gibi ruh olsaydı açık ara öndeydik şimdi Görkem. Bu kadro ligin en iyi kadrosu ama bir Melo'nun hırsı Ernst'te kalmamış bir Burak'ın hırsı Almeida'da zaten hiç olmadı. Egemen ve Fernandes gerçekten yürekten oynayan formanın hakkını veren oyuncular. Bir de Pektemek. Bunların dışında kalite olarak yine çok iyiyiz ama istek olmayınca elinde Barça kadrosu olsa neye yarar.
    Aynı şekilde bahsettiğimde bu işte. Bizim 3-4 oyuncu dışındaki oyuncularımız yenilgiyi hemen kabullenecek tipte oyuncular. Tamam ligin en kaliteli kadrolarından biri belki bizim elimizde ama o kalitenin içinde hırs olmadığı zaman hiç bir işe yaramıyor dediğin gibi. Ama bak Elmander'in o savaşçı özelliğine, bak Melo'nun, Burak'ın hırsına, bak Sabriye yani gülüyorum ama çocuktaki hırs belki de Türkiye'deki hiç bir oyuncuda yok. Zaten bu yüzden oynuyor Sabri yıllardır. Köklü bir değişim şart.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Para harcamadan nasıl değişiklik yapılabilirse o şekilde yapılsın. Bi mali açıdan düzlüğe çıksın artık takım.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    İşin özeti bu. Mustafa Denizli senesinde Fener ve Cimbom kötüydü diye şampiyonluğa çamur atanlar vardı. Şimdi de biz kötüyüz hadi kapışın. Yoksa bu kadro açık ligi rahatlıkla domine edebilecek bir kadroydu.
    kadroda sol bek yok , sağ bek yok , simao bitmiş , necip umutsuz , aurelio bitmiş , quaresma bencil , kale desen yine yetersiz , kanatların yedeği yok , forvette almeida iyi değil yedeği de iyi değil , nasıl açık ara ligin en iyi kadrosu oluyor anlayamadım ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    kadroda sol bek yok , sağ bek yok , simao bitmiş , necip umutsuz , aurelio bitmiş , quaresma bencil , kale desen yine yetersiz , kanatların yedeği yok , forvette almeida iyi değil yedeği de iyi değil , nasıl açık ara ligin en iyi kadrosu oluyor anlayamadım ?
    Ben ligin açık ara en iyi kadrosu demedim ki ligi çok rahat domine edebilecek bir kadroydu dedim. Montpellier çok çok iyi bir kadrosu olduğu için mi yıldızlar karması PSG'nin Lyon'un önünde lider ?

Gel gelelim Türkiye Ligi standartlarında Hilbert de İsmail de çok iyi oyunculardır bu 1. Necip geçen sezon olduğu gibi istikrarlı şekilde oynatılsa bu sene Fernandes'in en büyük yardımcısı olurdu bu 2. İlk yarının ortalarında başlayan 15 maçlık seride Cenk hiç eleştirilmiyordu niyeyse , şimdi psikolojik olarak oyuncular çöküntüye girip hatalar geldiğinde Cenk kötü oldu. Bana göre Muslera bu ligin en iyisidir O'ndan sonra gelen Volkan , Onur , Cenk üçlüsünün aman aman farklı olduğunu düşünmüyorum.

Kaldı ki senin sorudaki varanların bile bana biraz yanlış geldi abicim. Quaresma bencil , Necip umutsuz. Bunlar oyuncuların kötü olduğunu göstermez ki performanslarının düşük olduğunu gösterir. Koskoca scoutların bile Avrupa'nın en iyi gençleri arasında gösterdiği Necip bir anda vasat oldu niyeyse.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Beşiktaş'a Forvet, kanat, bek, defans ve ortasaha alınmalı. Daha doğrusu takım kökten değişmeli Almeida'nın ismi var sadece sahada hiç birşey yaptığı yok Edu desen yeteneksiz bir adam. Quaresma paşanın keyfi ne zaman isterse o zaman oynuyor. Simao birşeyler yapmaya çalışıyor ama bitmiş. Fernandes koşmuyor ama en azından yeteneklerini takıma yarar sağlamak için kullanıyor. Olan Egemen gibi Hilbert gibi Ernst gibi çalışan futbolculara oluyor Veli'de buna dahil.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Beşiktaş'a Forvet, kanat, bek, defans ve ortasaha alınmalı. Daha doğrusu takım kökten değişmeli Almeida'nın ismi var sadece sahada hiç birşey yaptığı yok Edu desen yeteneksiz bir adam. Quaresma paşanın keyfi ne zaman isterse o zaman oynuyor. Simao birşeyler yapmaya çalışıyor ama bitmiş. Fernandes koşmuyor ama en azından yeteneklerini takıma yarar sağlamak için kullanıyor. Olan Egemen gibi Hilbert gibi Ernst gibi çalışan futbolculara oluyor Veli'de buna dahil.
    Kısmını çözemedim..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=oIvmHAxxyMg"]Fernandes depar[/YOUTUBE]

01:00
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=4m6NfVnjEoQ"]Karabük-Beşiktaş Özet[/YOUTUBE]

Özette görünmüyor, ama 2. yarıda Belediye maçının benzeri bir deparı vardı, onu da söyleyim.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Karabükspor maçından önce ki maçı izlediğimde düz yolda yürüyormuş gibi hareket ediyordu. Pasını verip geri çekiliyor ceza sahası içine bile gelmiyor. O maçın 3 gün öncesinde de zaten alkollü bir şekilde arabaya biniyordu. Beşiktaş maçlarını fazla izlemem ancak ben o halini gördüğümde adama bak koşmuyor bile dedim

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O zaman size tavsiyem, fazla izlemediğiniz bir takım ya da futbolcu hakkında genelleme yapmayın lütfen. Bu sözü de yanlış algılamayın, sadece bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerektiğini söylüyorum.

Alkol olayına gelirsek, bu futbolcuların bu tarz hareketleri burada yargılanıyor ve yadırganıyor olabilir; fakat geldikleri yerde de her hafta cumaya gitmiyorlardı. Aynı şeyleri orada da yapıyorlardı. Ben futbolcunun saha içinde ne verdiğine bakarım. Alkol olayı, alemler falan İstanbul'da oynayan çoğu futbolcunun yaptığı bir şey. Sadece Fernandes'in ya da x futbolcunun yaptığı bir olay değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ben burada Beşiktaş'a ya da Fernandes'e çamur atmak gibi bir girişimim yok zaten. Orada ki yorumum genel olarak değilde şu son iki haftaya göre bir yorumdu. Genelini bilmediğim için birşey diyemem ama o geçen maçta ki görüntüyü görünce belirtmek istedim onu çok gözüme battı çünkü o maçta koşmaması. Tabii bu bir maçlık birşeyde olabilir genel olarak koşan ve mücadele eden bir oyuncuda olabilir bunlardan emin değilim

Fernandes sağlam duruyor, güçlü duruyor ama gerçekten çok çalışkan bir futbolcu izlenimi vermiyor banada. Teknik yönü gerçekten çok kuvvetli, şutları olsun, pasları olsun, top saklaması olsun ama top rakipteyken çok fazla efor sarfetmiyor sanki. Verdiğin özette de rakibin pozisyonlarında hep ceza sahası dışında topla alakasız yerlerde kalmış. Aslında mücadeleci bir oyuncu top kapma yeteneği olan bir oyuncu ama bunu pek göstermiyor bir çok maçta.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben bunun da takımla alakalı olduğunu düşünüyorum. İBB maçında bu sezonun 2. yarıdaki en iyi futbolunu oynadı Beşiktaş ve Fernandes'in performansı da malumdu. Karabükspor maçında ise, bitse de gitsek havasında bir takım vardı sahada, ama Fernandes yine de sivrilmeyi başardı o kötülerin arasında diğer maçlar kadar olmasa da. Takım kötüyken kendisine de yansıyor bu durum bana kalırsa. Dün dediğim gibi, kimyası bozulmuş bir takımda da, olsun o kadar yani. Sonuçta Fernandes de süpermen değil, tek başına kurtarsın bazı şeyleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernandes'i birkaç maç üst üste 90 dakika izleyin , adamın ciğerlerini patlatana kadar koştuğunu anlarsınız. Yeri geliyor rakibe basıyor , yeri geliyor topla kendi dribbling yapıyor , defansa kadar gelip top alışlarını zaten saymıyorum. Zaten o defansa kadar gelişleri bile adamın enerjisinden %40 götürüyor maç başına neredeyse. O da olmasa Ashley Young gibi birşey olur basmadık yer bırakmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Anıl, teşekkürler kardeşim. Ben, Fernandes'in -abartısız her maçta- geriye gelerek top almasını ve oyunu sürekli geriden kuran kişinin o olduğunu söylemeyi unutmuşum o kadar özelliğinin arasında. Bunu da göz önüne alırsak, Fernandes'in ne değerli ve önemli bir futbolcu olduğu ortaya çıkıyor zaten.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben bunun da takımla alakalı olduğunu düşünüyorum. İBB maçında bu sezonun 2. yarıdaki en iyi futbolunu oynadı Beşiktaş ve Fernandes'in performansı da malumdu. Karabükspor maçında ise, bitse de gitsek havasında bir takım vardı sahada, ama Fernandes yine de sivrilmeyi başardı o kötülerin arasında diğer maçlar kadar olmasa da. Takım kötüyken kendisine de yansıyor bu durum bana kalırsa. Dün dediğim gibi, kimyası bozulmuş bir takımda da, olsun o kadar yani. Sonuçta Fernandes de süpermen değil, tek başına kurtarsın bazı şeyleri.
    Bence gerçekten tek başına kurtarma potansiyeline sahip
    Burak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bence gerçekten tek başına kurtarma potansiyeline sahip
    oyle olsaydi valencia birakmazdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

@byariff

Bu mantığı da anlamıyorum ben. İyi olsaydı buraya gitmezdi, kötü olsaydı bu vermezdi. C.Ronaldo bile transfer olmuş nihayetinde, bu kötü olduğu anlamına mı geliyor? M.United, Ronaldo'yu iyi olmadığı için mi bıraktı? Yani, Fernandes kötü, maç kazandıracak yeteneği, potansiyeli yok ve o yüzden Valencia Beşiktaş'a sattı. Öyle mi diyorsunuz şimdi?

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri