avrupa ligi dalgası daha heyecanlıymış
Yukarıda Fenerbahçe aşağıda Eskişehirspor şampiyon olsun istiyorum.Ayrıca kura çekiminde bizim adımıza kötü bir şey görmedim ben. ilk 3 maçın 2'si iç sahada kazanacağımızı düşünürsek,süper final maçlarına iyi başlama şansımız galatasaray'dan yüksek.deplasmanda onlara yenilirsek zaten bu kaçıncı maç olursa olsun fark etmez havlu atarız.
Bir şekilde deplasmanda da kazanmak zorundayız.İşimizi diğer takımların galatasaraydan puan almasına bırakamayız.Çünkü ben alacaklarını sanmıyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yahu Fenerbahçeli arkadaşların genelinin psikolojisi şike davasından dolayı iyice bozulmuş. Heryerde birşeyler arıyorlarKuraya bahane, Trabzon'un cezasına bahane, Gs iki maç içerde oynayacak hep bahane bahane
![]()
Keşke biz Trabzon'la seyircisi önünde oynasaydık çünkü Trabzon seyircisi önünde çok kötü oynuyor. Seyirci resmen baltalıyor Trabzon'un oyununu. Fikstüre gelince,allah'ın izniyle ilk 2 maçı alırsak Fenerbahçe ile sanırım 8 puan fark oluşacak ve kalan haftalar için çok rahatlayacağız. İnşallah son maç öncesi Şampiyonluğu garantileriz ve Kadıköy'e paf kadro ile çıkarız.![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
spor bölümündeki karışıklığın en büyük sebebi sensin. geldin yine attın bir laf alttan alttan, sonra millet birbirine girecek ve sen de mutlu olacaksın.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İlk maçın İnönü'de olması çok kötü. Umarım galibiyetle başlarız. Kendi evimizdeki bütün maçları kazanırsak şampiyon oluruz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İnşallah Gs play-off'ta şampiyonluğu kaybeder,şampiyonluk sevinçleri içlerinde kalır.Ertesi sezonda play-off'lar kalkar.![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 09.Nisan.2012 at 16:50 Reason: argo kelime düzenlendi.
So what?
Saike
Last edited by LaigLeNoiR : 09.Nisan.2012 at 16:50 Reason: Alıntı değiştirildi.
Football is simple,but Football Manager is not
kurayi sevdim , sampiyonluk kutlamasi son haftaya kaldi yani he![]()
zaten benden başka herkes rakip takıma ve taraftarna karşı saygılı ve sevgi dolu. GS taraftarlarına sor bakalım bir benmiyim diye.yine mi tahrik oldunuz ? herşeyden tahrik oluyorsanız bu da benim suçum değil. paf kadro ile çıkarız demem mi rahatsız ediyor ? siz "kurada şike var" demeye çalışırken biz tahrik olmuyoruz da biz laf edince siz hemen tahrik mi oldunuz yine. enteresan enteresan senaryolar yazarken iyi,biz laf edince "auvvvv"
Öyle birşey olursa feci olurYalnız play off seneye de var sanırım. Y. Demirören gibi birine emanet edildi türk futbolu.Daha da ilerleme beklememek lazım
![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 09.Nisan.2012 at 16:50
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ayrıca kırmızı kartlar burayı etkiliyor mu etkilemiyor mu şimdi? Yani etkiliyorsa beşiktaş ile 3. maçı yaparak onların eksiklerinden de yararlanamayacağız demektir.
Last edited by LaigLeNoiR : 09.Nisan.2012 at 16:51
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
direk kırmızı kartlar etkiliyor
ilk 3 haftadan 7 puan sonraki 3 haftadanda 6 puan alırsak bence şampiyon oluruz
Galatasaray ilk hafta beşiktaş'a puan kaybetmez ise onları deplasmanda yenmek zorundayız. Biz diğerlerini yenelim galatasaray nasılsa son haftaya kadar en az 1 kez takılır düşüncesi çok riskli. Son seneleri de düşünürsek istatistiklerde benim söylediğimi doğruluyor.Biz hangi takımla çekişirsek çekişelim, o takım diğer büyükleri ligin sonuna doğru olan maçlarda kesinlikle yeniyor.
6 / 6 yaparız diyorum
Ben Play-off'da mağlup olacağımızı bile düşünmüyorum![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Keşke dediğin olsa ama bence zor.
Bence Fenerbahçe'ye yine yenilmeyeceğiz ve en kötü ihtimalle içerde galip gelip kadıköy'de berabere kalırız. Beşiktaş ya da Trabzon maçlarında ise bir beraberlik ya da yenilgi alma ihtimalimiz yüksek. Yani 4 maçı da almamız zor onlardan. Yani süper finalde 13 ya da 14 puan toplayabiliriz. Fenerbahçe'nin bizi yenememesi durumunda bizi geçmesi için tüm maçları kazanması bile yetmeyebilir.
Rakiplerimiz bu gidişle Matematik Profesörü olabilir.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fikstürümüzü beğendim. Sonraki maçlara daha bir umutla bakmamız açısından; Süper Final'e, İnönü'de başlayacak olmamız güzel. Umarım içerdeki tüm maçları kazanıp, dışarda da en azından bir galibiyet çıkarabiliriz. İkincilik şansımızı sonuna kadar kovalamalıyız. Tabii, bu şu anki performansımız ve form durumumuzla ne kadar gerçekleşir, onu bilemiyorum.![]()
Benim anlam veremediğim niye CL sistemini örnek almamız...İlk hafta kimleyse 4. hafta da onla olmalıydı...Gerçi başından belliydi son haftanın Fenerbahçe-Galatasaray olacağı...Ligtv'nin işi bunlar...
Maçlar aynı gün mü oynanıcak?
Bu kura tesaduf olamazFenerbahce ve bize istedigimiz verilmis
Fenerbahce son macta evde Galatasaraya karsi
Trabzonspor cezasini Fenerbahce macinda cezasi bitmis oluyor![]()
2. Hafta GS deplasmanı var. Puan kaybettiğimiz anda şampiyonluk gitti. Bu mu avantaj?
Neden sürekli FB - GS derbileri son haftalara veriliyor(Normal lig fikstürü). Ben hiç 3. ya da 4. hafta yapılan derbi hatırlamıyorum son kaç senedir. Sözde kura çekiliyor ama yayıncı kuruluş ne isterse o yapılıyor.
Bank Asya 1. Lig, Lig Tv'nin elinde olsaydı o soruşturma içindeki tüm takımlar küme düşmüştü![]()
Biz tüm maçlarımızı kazanalım diğer takımlar kendi aralarında hep berabere kalsınlar.![]()
TT Arenada en kotu 1 puan alip kendi maclarimizi kazanmaya bakmaliyiz. Arenadaki maci kazanirsak ne ala ama kaybetmemek onemli. Olur da GS 1 kez berabere bile kalirsa Kadikoyde onlari yendigimizde ayni puanda oluyoruz, o da yeterli oluyor.![]()
Henüz kura çekilmeden Lig Tv'nin altyazı ile ilk hafta maçlarını verdiği yönünde ekran görüntüsü var.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...