1 ile 30 arası toplam 107 sonuç

Konu: Süper Final Kura Çekimi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Galatasaray ilk hafta beşiktaş'a puan kaybetmez ise onları deplasmanda yenmek zorundayız. Biz diğerlerini yenelim galatasaray nasılsa son haftaya kadar en az 1 kez takılır düşüncesi çok riskli. Son seneleri de düşünürsek istatistiklerde benim söylediğimi doğruluyor.Biz hangi takımla çekişirsek çekişelim, o takım diğer büyükleri ligin sonuna doğru olan maçlarda kesinlikle yeniyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Galatasaray ilk hafta beşiktaş'a puan kaybetmez ise onları deplasmanda yenmek zorundayız. Biz diğerlerini yenelim galatasaray nasılsa son haftaya kadar en az 1 kez takılır düşüncesi çok riskli. Son seneleri de düşünürsek istatistiklerde benim söylediğimi doğruluyor.Biz hangi takımla çekişirsek çekişelim, o takım diğer büyükleri ligin sonuna doğru olan maçlarda kesinlikle yeniyor.
    ben de böyle düşünüyorum. ilk hafta Beşiktaş puan almaz ise 2.hafta kazanmak zorundayız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri