Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 107 arası toplam 107 sonuç

Konu: Süper Final Kura Çekimi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yalnız her şey bitmiş gibi biz niye bunu konuşuyoruz Olur da şampiyon olmazsak çok fena kapak oluruz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yalnız her şey bitmiş gibi biz niye bunu konuşuyoruz Olur da şampiyon olmazsak çok fena kapak oluruz
    Kesinlikle

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Harbiden ha herkes Gs kupayı nerde kaldırıcak onu tartısıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kapaklık bir durum yok. Olabilecek durumları değerlendiriyoruz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007

Fenerbahçe bu arada 2 Türkiye Kupası maçı oynayacak(çeyrek final, yarı final). İlk maç sanırım Trabzonspor deplasmanında önce. İlk önce Ankara'da Kayserispor maçıyla yorulacak takımdan(ki Kayseri UEFA bileti için can siperane oynayacaktır) Trabzonspor belki evinde 3 puan bile çıkarır(Trabzonspor'un iç saha problemi var gerçi). Yarı final maçı ne zaman bilmiyorum ama o da yorgunluk olarak dönecektir takıma. Diğer 3 takım için de ciddi avantaj...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Fenerbahçe bu arada 2 Türkiye Kupası maçı oynayacak(çeyrek final, yarı final). İlk maç sanırım Trabzonspor deplasmanında önce. İlk önce Ankara'da Kayserispor maçıyla yorulacak takımdan(ki Kayseri UEFA bileti için can siperane oynayacaktır) Trabzonspor belki evinde 3 puan bile çıkarır(Trabzonspor'un iç saha problemi var gerçi). Yarı final maçı ne zaman bilmiyorum ama o da yorgunluk olarak dönecektir takıma. Diğer 3 takım için de ciddi avantaj...
    Yarı final maçı olacağını nerden çıkarttınız ? Belki eleneceğiz ? Ayrıca ilk maç Kadıköy'de.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yarı final maçı olacağını nerden çıkarttınız ? Belki eleneceğiz ? Ayrıca ilk maç Kadıköy'de.
    Farketmez bir maç bile yorgunluktur. Finalide sayacaktım ama FM'de ki gibi lig bittikten sonra mı bilmediğim için yazmadım

Maç Ankara 19 Mayıs stadında. Kadıköy'de başka maçlar var; Eskişehispor - Antalyaspor ve Sivasspor - Bursaspor...

Düzenleme: Fenerbahçe - Trabzonspor Kadıköy de imiş ilk maç Yine zorlar Trabzonspor ama kazanabilir mi bilmem.
    Last edited by Gncl1905 : 10.Nisan.2012 at 01:00

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İnönü'de ki ilk maçın hakemi Hüseyin Göçekmiş. Hangi amaç ve hangi mantıkla bu atamayı yaptılar merak ediyorum. Yine eyyam dolu bir maç izleyeceğiz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende şaşırdım kaldım yahu.Fırat Aydınus ligin bence en iyi hakemi ve maç verilmemiş ona.Şaşırtıcı.Cüneyt Çakır'ın maç alamamasına şaşırmadım.Son maçlarda çok kötü bir yönetim sergiledi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Önümüzdeki hafta Avrupa'da maç var mı bilmiyorum ama belki Avrupa'da maç yöneteceklerdir. O yüzden verilmemiş olabilir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bulent Yildirim'dan baska hakemi yoktu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu süper finalde kartlar geçersiz değilmiydi yahu?Şimdi Ligtv'deki programda Emre Çolak cezalı dediler.Ben hala anlamadım valla geçerli mi? değil mi? diye.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bu süper finalde kartlar geçersiz değilmiydi yahu?Şimdi Ligtv'deki programda Emre Çolak cezalı dediler.Ben hala anlamadım valla geçerli mi? değil mi? diye.
    Son maç kırmızı görenlerin hepsi geçerli abi.Ama sarı kart sınırında olanların falan onlar silindi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kırmızı kart cezaları geçerli. Sarı kart cezası konusunda önceki sarı kartlar temizleniyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anladım.Benim aklımda hep son hafta kırmızı görse bile oynayacak diye kalmıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hüseyin Göçek berbat bir atama olmuş. Bunu hangi kafayla yapmışlar acaba, çok merak ediyorum. Her iki tarafın da hakem konuşmayacağı bir derbi olur umarım. Süper Final'de en son konuşulması gereken konu, hakemler olmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

2. Hafta

21 Nisan Cumartesi:
    19.00 Trabzonspor-Beşiktaş (Hüseyin Avni Aker)

22 Nisan Pazar:
    19.00 Galatasaray-Fenerbahçe (Türk Telekom Arena)

3. Hafta

28 Nisan Cumartesi:
    19.00 Trabzonspor-Galatasaray (Hüseyin Avni Aker)

29 Nisan Pazar:
    19.00 Fenerbahçe-Beşiktaş (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)

Fenerin maçları hep pazar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri