Yalnız her şey bitmiş gibi biz niye bunu konuşuyoruzOlur da şampiyon olmazsak çok fena kapak oluruz
![]()
Yalnız her şey bitmiş gibi biz niye bunu konuşuyoruzOlur da şampiyon olmazsak çok fena kapak oluruz
![]()
Harbiden ha herkes Gs kupayı nerde kaldırıcak onu tartısıyor.![]()
Kapaklık bir durum yok. Olabilecek durumları değerlendiriyoruz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fenerbahçe bu arada 2 Türkiye Kupası maçı oynayacak(çeyrek final, yarı final). İlk maç sanırım Trabzonspor deplasmanında önce. İlk önce Ankara'da Kayserispor maçıyla yorulacak takımdan(ki Kayseri UEFA bileti için can siperane oynayacaktır) Trabzonspor belki evinde 3 puan bile çıkarır(Trabzonspor'un iç saha problemi var gerçi). Yarı final maçı ne zaman bilmiyorum ama o da yorgunluk olarak dönecektir takıma. Diğer 3 takım için de ciddi avantaj...
Farketmez bir maç bile yorgunluktur. Finalide sayacaktım ama FM'de ki gibi lig bittikten sonra mı bilmediğim için yazmadım
Maç Ankara 19 Mayıs stadında. Kadıköy'de başka maçlar var; Eskişehispor - Antalyaspor ve Sivasspor - Bursaspor...
Düzenleme: Fenerbahçe - Trabzonspor Kadıköy de imiş ilk maçYine zorlar Trabzonspor ama kazanabilir mi bilmem.
Last edited by Gncl1905 : 10.Nisan.2012 at 01:00
İnönü'de ki ilk maçın hakemi Hüseyin Göçekmiş. Hangi amaç ve hangi mantıkla bu atamayı yaptılar merak ediyorum. Yine eyyam dolu bir maç izleyeceğiz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bende şaşırdım kaldım yahu.Fırat Aydınus ligin bence en iyi hakemi ve maç verilmemiş ona.Şaşırtıcı.Cüneyt Çakır'ın maç alamamasına şaşırmadım.Son maçlarda çok kötü bir yönetim sergiledi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Önümüzdeki hafta Avrupa'da maç var mı bilmiyorum ama belki Avrupa'da maç yöneteceklerdir. O yüzden verilmemiş olabilir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bulent Yildirim'dan baska hakemi yoktu![]()
Bu süper finalde kartlar geçersiz değilmiydi yahu?Şimdi Ligtv'deki programda Emre Çolak cezalı dediler.Ben hala anlamadım valla geçerli mi? değil mi? diye.![]()
Kırmızı kart cezaları geçerli. Sarı kart cezası konusunda önceki sarı kartlar temizleniyor.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Anladım.Benim aklımda hep son hafta kırmızı görse bile oynayacak diye kalmıştı.
Hüseyin Göçek berbat bir atama olmuş. Bunu hangi kafayla yapmışlar acaba, çok merak ediyorum. Her iki tarafın da hakem konuşmayacağı bir derbi olur umarım. Süper Final'de en son konuşulması gereken konu, hakemler olmalı.
2. Hafta
21 Nisan Cumartesi:
19.00 Trabzonspor-Beşiktaş (Hüseyin Avni Aker)
22 Nisan Pazar:
19.00 Galatasaray-Fenerbahçe (Türk Telekom Arena)
3. Hafta
28 Nisan Cumartesi:
19.00 Trabzonspor-Galatasaray (Hüseyin Avni Aker)
29 Nisan Pazar:
19.00 Fenerbahçe-Beşiktaş (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)
Fenerin maçları hep pazar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved