Staddaydım maç sonu Alexle birlikte sahaya girdi küçücük duruyodu tribünden zar zor gözüküyodu ama tipini yediğim çok tatlıYürüyüşü bile aynı babası
![]()
Staddaydım maç sonu Alexle birlikte sahaya girdi küçücük duruyodu tribünden zar zor gözüküyodu ama tipini yediğim çok tatlıYürüyüşü bile aynı babası
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
allah nazarlardan saklasın. mıncır mıncır etleri var, ısırasım geliyor yahu![]()
(/s)
felipe de souza ... tehlikenin farkındamısınız ?
![]()
![]()
![]()
Hakan Ünsal : " Emre'nin Fenerbahçe ve Türkiye kariyeri bitmistir. Takimda kalmasi için olaganüstü sartlar olmali"
Hakan Ünsal : " Aziz Yildirim ve Aykut Kocaman oldugu takdirde Emre Fenerbahçe'de kalmaz. Emre yurt disinda oynayacak"
Hakan Ünsal: "Bir kulübün baskaninin egosu veya teknik direktörün kaprisleri, Fenerbahçe'nin sampiyonlugundan daha mi önemli?"
Hakan Ünsal: " Operasyonun arkasinda cemaatin ve Emre'nin cemaate yakin olmasi nedeniyle kadro disi birakildigi iddia ediliyor, yaziliyor"
Hakan Ünsal : " Ben Emre'yi 16 yildir tanirim, dün neyse bugün de öyledir. Aziz Yildirim transfer ettiginde de ayniydi. Bunlara inanmak zor"
o değl de felipe için ne twitler var ya
Felipe de Souza çok şirin bir çocuk, Allah bağışlasın ama korkarım "Felipe de Souza mı Ianis HAGI mi" atışmasının başlaması
Felipe de Souza İsimini TT'de gördüğünde seninde Aklına Felipe Melo ve Alex de Souza geldiyse sen eşittir ben demektir.
Gecen hafta Sabri'nin cocugu bu hafta Felipe de SouzaNefreti 2 haftadir cocuklar unutturuyor.
Hıncal Uluç: "Felipe de Souza futbolcu mutbolcu değil. Koşmuyor adeta emekliyor. Böyle birşey olabilir mi yahu?"
Felipe de Souza modern futbolun gereklerini yerine getirmiyor. Daianne yengenin Felipe'nin cok kosanini dogurmasi gerek.Sahada resmen yurudu
Felipe de Souza.. [tehlikenin farkında mısınız?]
Nevzat Şakar : felipe de souza yı stada volkan sokmuş olamaz mı?
Felipe De Souza ile birlikte Fenerbahçe bugün sahada 7 yabancı oynattı. Federasyon gereğini yapmalı.
defansa yardım etmiyor, çok koşmuyor bir alex de değil "Felipe De Souza" . o değil de bu nasıl bir tatlılık abisini
[YOUTUBE="HTe712KpMAI"]...[/YOUTUBE]
Velet çok tatlı birşey ya![]()
Emre hakkında söyledikleri doğru olabilir Hakan Ünsal'ın olmayadabilir,kokusu yakın zamanda çıkacaktır bu dedikodunun.Son günlerde cemaat Emre yakınlığı başkanı rahatsız ediyor dedikoduları dönüyor çünkü ama bu gerçekse olayın bizim söylediğimiz gibi siyasi olduğu ortaya çıkar.
Bunun dışında keşke hiç Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman eleştirisine girmeseymiş Hakan Ünsal. Aykut Hocamıza ve başkanımıza kaprisli,egoist diyebilecek kadar vasıflı bir insan değil kendisi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hakan Ünsal Fenerbahçe hakkında konuşmasın bence. "Bir kulübün baskaninin egosu veya teknik direktörün kaprisleri, Fenerbahçe'nin sampiyonlugundan daha mi önemli?" hele şuna çok güldüm. Hakan Ünsal'a mı kaldı Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu değerlendirmek?
hakan ünsal amacına ulaştı kendisine verilen görevi çok iyi bi şekilde yerine getirdi
Ne tatlı çocuk maşallah nazar değmesin![]()
hakan ünsal da cemaatten... bence amaci ortaligi kizistirmak baska birsey degil... emre'de gitmek istiyorsa gider vazgecilmeyecek bir oyuncu degil 1 emre gider 10 emre gelir
Sadettin Saran başkanlığa adaymış.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
1-Fenerbahçe - Trabzonspor
2-Galatasaray - Fenerbahçe
3-Fenerbahçe - Beşiktaş
4-Beşiktaş - Fenerbahçe
5-Trabzonspor - Fenerbahçe
6-Fenerbahçe - Galatasaray
Aykut Kocaman bu akşam saat 20.00 de lig tv'ye konuk olucakmış
süper final - süper buluşma fatih terim tayfur havutcu ve şenol güneşde olucakdır heralde
hepsi beraber katılıyor![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Çekebileceğimiz en kötü kura olarak tarihe geçebilir bu..
trabzonun cezası bize denk gelmiyor
FB-ts maçı ilk haftaya gelerek olası bir cezaya zemin hazırlanıyor
Lig tv ve Biletix fikstürden önce maçları biliyor.
Hepsi TESADÜF hepsi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
dıgıtürk play akşamki süper final süper buluşma programını ücretsiz olarak internet üzerinden yayınlıcakmış
Aykut Kocaman'dan Fatih Terim'e; "Neden 6 hocam?"
![]()
![]()
![]()
![]()
Aykut hoca , tayfur hoca oturmaya geldiler galiba hic konusmuyorlar ya![]()
aykut konuşuyoda tayfur hoca hiç konuşmuyor
...
Bende izledimde bunu twitterda buldum![]()
ama çok iyi ya![]()
Emre ile ilgili çeşitli şeyler söyleniyor. Ama konusu burası değil. Alınmaması bence daha doğru. Hatta bundan sonra bence çubuklu formayı bir daha giyemesin.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Emre bugünkü antrenmana katılmadı gerçi katılsa maç kadrosunu alır mıydı ? Zannetmiyorum. Çünkü adamı kurban olarak attın ortaya, medyanın oluşturduğu baskıya yenik düştün, daha alsan ne almasan ne ?
Böyle hocaya Selçuk, Maldonado, Josico, Deniz Barış tarzı oyuncular gider zaten, sezon sonunda eminim bu tarz 1-2 oyuncu takviye edecektir. Gerçi getirmiş olduğu Bienvenu ve Ziegler de vardı demi![]()
...