Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

13 52.00%
  • Kayserispor kazanır

12 48.00%
Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor | Çeyrek Final

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Fenerbahçe - Kayserispor | Çeyrek Final

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kupa elden gidebilir, bu senede.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

2 farklı kazanır yarı finale çıkarız

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ankara 19 Mayıs son senelerde zorluyor bizi, Aykut Kocaman gözünü seveyim en azından şu kupayı al. En az ligi almış kadar başarıdır, şu takım için kupa kaldırmak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007

Kayserispor UEFA için kazanmak zorunda. Fenerbahçe de kupayı almak isteyecektir aynı zamanda ligide düşünmek zorunda. Güzel maç olacaktır, iyi olan kazansın

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kayserispor'un kupadan başka şansı kalmadı UEFA için...Zaten Ankara'da maç yaptılar Cumartesi...Kayseri'ye dönmemişlerdir diye tahmin ediyorum iyi hazırlanmışlardır 5 gün önce bu zeminde oynamış olacaklar açıkcası Kayserispor'u ben galibiyete yakın taraf olarak görüyorum...Şota kontrollü bir futbol oynatacaktır takım moralli 5 attılar Ankaragücüne 1-0 ve ya 2-1 gibi bir skorla galip gelirler diye düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Favorisi olmayan bir maç, hatta illa bir takım söylemek istiyorsak Kayserispor diyebiliriz, bizim sorunumuz direk kupa ile rakibin kim oldugu ile ilgili değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hala ankarada oynanmasını anlamasam da vardır bir zımvbırtı diyorum ve bu maçı alacağımızı düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kayserispor ligde Avrupa Ligi grubuna dahil olmadı.dolayısıyla Avrupa kupaları için tek çare burası. Fenerbahçe'nin yıllardır süren kupa hasretine 1 yıl maçtaki gibi hızlı tempoda hücum oyunu oynarsa turu geçebilir. Bence favorisi olmayan bir karşılaşma. İnşallah Fenerbahçe'yi takım olarak yoran bir karşılaşma olur, uzatmalara falan gider.Süper final öncesi rakibin böyle bir maç oynaması diğer 3 ekibin avantajına gibi görünüyor.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu stadı hiç sevmiyorum insanı boğuyor.Zorlanmadan kazanıp yarı finale çıkarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayserispor'un Avrupa adına son şansı. Bu nedenle maça fazlasıyla asılacaklardır. Tek farklı Kayseri galibiyeti diyorum .

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Gönlüm sarı kırmızılardan yana
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Alex Sakat sanırsam oynamayacak

Hafta sonu play-off başlıyor olmasa Fenerbahçe galip gelen taraf olur derdim ama bu durum oyuncuların maça bakış açısına yansıyacak gibi geliyor bana. Sonucu önceden kestirmek zor, güzel maç olsun centilmen maç olsun. Hak eden kazansın diyelim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Maç uzasın süper final için yeter Kayseri maça daha fazla hazır olan taraf olacaktır. Lig maçı olsa beraberlik derdim bu maça.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kayserispor çok istikrarsız bir takım.Ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyor.İyi günlerinde olurlarsa yenebilirler ama ben Fenerbahçe'nin kazanıp turu geçeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Iki takimin da sagi solu belli olmuyor. Gununde olan, sansi yaninda olan kazanir bu maci. Temennim ne olacaksa 90 dakika icinde olsun ve bitsin Sampiyonluk kadar onemli bence bu kupa FB icin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex bu maç sakat olmasa bile oynatılmayıp dinlendirilmeli. Ona çok ihtiyacımız var Playoffta.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Alex bu maç sakat olmasa bile oynatılmayıp dinlendirilmeli. Ona çok ihtiyacımız var Playoffta.
    Antalya macinin 2.yarisini uygulayabilir Aykut KOcaman eger Alex olmayacaksa, cift forveti basariyla uyguladilar o macta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Antalya macinin 2.yarisini uygulayabilir Aykut KOcaman eger Alex olmayacaksa, cift forveti basariyla uyguladilar o macta.
    Bu takımın çift forvet oynaması için ya galibiyete çok ihtiyaç olmalı ya da Özer, Stoch, Caner, Emre, Topuz falan hepsinin birden sakat olması lazım. Aykut Kocaman onun dışında çift forvet yapmaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex ve Emre kadroya alınmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Emre sakatliga cok yakin bir futbolcu, riske etmek istemiyor buyuk ihtimal. Tum konsantrasyonunu superfinale yonlendirmis sanirim Aykut Kocaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Mümkünse Dia'lı Bienvenu'lü bir takımla çıkalım yani yedek ağırlıklı olsun ama belli kalitede isimlerimiz de sahada olsun.Yobo oynasın mesela ama Gökhan Gönül dinlendirilsin.Süper final daha önemli,kayserispor'u yedeklerimiz de bir şekilde geçebilir.

Hatta bence hiç sevmememe rağmen Semih'te 18 kişilik kadroda olsa bu maç fena olmaz. Süper finale tüm küslükleri,dargınlıkları arkamızda bırakarak girelim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex'siz Fenerbahçe'nin ne kadar zorlandığını hepimiz biliyoruz. İlk yorumumu yaptığımda Alex'in oynamayacağını bilmiyordum ona rağmen Kayseri demiştim , bu şartlar altında Kayseri'nin elenmesi sürpriz olur bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yapmayın beyler kayseri topmu oynuyor şu ortamda fenerbahçenın 1. tercihi bence kupa olmalıdır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

karşımızda Sivas, Bursa, Eskişehir olsa bir nebze de olsa hak verirdim de Kayseri'yi çok rahat geçeceğimize eminim. Semih 18 kişilik kadroda var bu arada.

Bienvenu-Dia

Caner Selcuk Cristian Mehmet

Ziegler Serdar Yobo Orhan

Mert

şeklinde çıksak güzel olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çift forvet istiyoruz hocaaaaaaa aykut

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    yapmayın beyler kayseri topmu oynuyor şu ortamda fenerbahçenın 1. tercihi bence kupa olmalıdır
    Dediğiniz gibi olsa yani öncelikli amaç kupa olsa ve ihtimal ya ŞL'yi kaybetse Fener süper finalde?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mert

Orhan - Bekir - Yobo - Ziegler

Topuz - Selçuk - Baroni - Caner

Özer

Bienvenu

Büyük ihtimal 11'imiz bu şekilde olacak. Dünyanın en iyi orta sahası Özer olduğu sürece bu takım çift forvet oynayamaz. Her maç attığı goller ve yaptığı asistler bizi buna mecbur bırakıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Dediğiniz gibi olsa yani öncelikli amaç kupa olsa ve ihtimal ya ŞL'yi kaybetse Fener süper finalde?
    Bir takım aynı anda 2 kulvarda yarışamaz mı? O zaman avrupaya takım yollamayalım biz.

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri