daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kupa elden gidebilir, bu senede.![]()
2 farklı kazanır yarı finale çıkarız
Ankara 19 Mayıs son senelerde zorluyor bizi, Aykut Kocaman gözünü seveyim en azından şu kupayı al. En az ligi almış kadar başarıdır, şu takım için kupa kaldırmak.
...
Kayserispor UEFA için kazanmak zorunda. Fenerbahçe de kupayı almak isteyecektir aynı zamanda ligide düşünmek zorunda. Güzel maç olacaktır, iyi olan kazansın![]()
Kayserispor'un kupadan başka şansı kalmadı UEFA için...Zaten Ankara'da maç yaptılar Cumartesi...Kayseri'ye dönmemişlerdir diye tahmin ediyorum iyi hazırlanmışlardır 5 gün önce bu zeminde oynamış olacaklar açıkcası Kayserispor'u ben galibiyete yakın taraf olarak görüyorum...Şota kontrollü bir futbol oynatacaktır takım moralli 5 attılar Ankaragücüne 1-0 ve ya 2-1 gibi bir skorla galip gelirler diye düşünüyorum...
Favorisi olmayan bir maç, hatta illa bir takım söylemek istiyorsak Kayserispor diyebiliriz, bizim sorunumuz direk kupa ile rakibin kim oldugu ile ilgili değil.
hala ankarada oynanmasını anlamasam da vardır bir zımvbırtı diyorum ve bu maçı alacağımızı düşünüyorum
Kayserispor ligde Avrupa Ligi grubuna dahil olmadı.dolayısıyla Avrupa kupaları için tek çare burası. Fenerbahçe'nin yıllardır süren kupa hasretine 1 yıl maçtaki gibi hızlı tempoda hücum oyunu oynarsa turu geçebilir. Bence favorisi olmayan bir karşılaşma. İnşallah Fenerbahçe'yi takım olarak yoran bir karşılaşma olur, uzatmalara falan gider.Süper final öncesi rakibin böyle bir maç oynaması diğer 3 ekibin avantajına gibi görünüyor.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu stadı hiç sevmiyorum insanı boğuyor.Zorlanmadan kazanıp yarı finale çıkarız.
Kayserispor'un Avrupa adına son şansı. Bu nedenle maça fazlasıyla asılacaklardır. Tek farklı Kayseri galibiyeti diyorum .
Gönlüm sarı kırmızılardan yana
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Alex Sakat sanırsam oynamayacak
Hafta sonu play-off başlıyor olmasa Fenerbahçe galip gelen taraf olur derdim ama bu durum oyuncuların maça bakış açısına yansıyacak gibi geliyor bana. Sonucu önceden kestirmek zor, güzel maç olsun centilmen maç olsun. Hak eden kazansın diyelim![]()
Maç uzasın süper final için yeterKayseri maça daha fazla hazır olan taraf olacaktır. Lig maçı olsa beraberlik derdim bu maça.
Football is simple,but Football Manager is not
Kayserispor çok istikrarsız bir takım.Ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyor.İyi günlerinde olurlarsa yenebilirler ama ben Fenerbahçe'nin kazanıp turu geçeceğini düşünüyorum.
Iki takimin da sagi solu belli olmuyor. Gununde olan, sansi yaninda olan kazanir bu maci. Temennim ne olacaksa 90 dakika icinde olsun ve bitsinSampiyonluk kadar onemli bence bu kupa FB icin.
Alex bu maç sakat olmasa bile oynatılmayıp dinlendirilmeli. Ona çok ihtiyacımız var Playoffta.
Alex ve Emre kadroya alınmamış.
Emre sakatliga cok yakin bir futbolcu, riske etmek istemiyor buyuk ihtimal. Tum konsantrasyonunu superfinale yonlendirmis sanirim Aykut Kocaman.
Mümkünse Dia'lı Bienvenu'lü bir takımla çıkalım yani yedek ağırlıklı olsun ama belli kalitede isimlerimiz de sahada olsun.Yobo oynasın mesela ama Gökhan Gönül dinlendirilsin.Süper final daha önemli,kayserispor'u yedeklerimiz de bir şekilde geçebilir.
Hatta bence hiç sevmememe rağmen Semih'te 18 kişilik kadroda olsa bu maç fena olmaz. Süper finale tüm küslükleri,dargınlıkları arkamızda bırakarak girelim
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Alex'siz Fenerbahçe'nin ne kadar zorlandığını hepimiz biliyoruz. İlk yorumumu yaptığımda Alex'in oynamayacağını bilmiyordum ona rağmen Kayseri demiştim , bu şartlar altında Kayseri'nin elenmesi sürpriz olur bence.
yapmayın beyler kayseri topmu oynuyor şu ortamda fenerbahçenın 1. tercihi bence kupa olmalıdır
karşımızda Sivas, Bursa, Eskişehir olsa bir nebze de olsa hak verirdim de Kayseri'yi çok rahat geçeceğimize eminim. Semih 18 kişilik kadroda var bu arada.
Bienvenu-Dia
Caner Selcuk Cristian Mehmet
Ziegler Serdar Yobo Orhan
Mert
şeklinde çıksak güzel olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Mert
Orhan - Bekir - Yobo - Ziegler
Topuz - Selçuk - Baroni - Caner
Özer
Bienvenu
Büyük ihtimal 11'imiz bu şekilde olacak. Dünyanın en iyi orta sahası Özer olduğu sürece bu takım çift forvet oynayamaz. Her maç attığı goller ve yaptığı asistler bizi buna mecbur bırakıyor.