Niye harcamaya çalışsın yahu şaka mı bu ? Alex neden en iyi sezonunu geçen sene geçirdi biliyor musun ? Bursaspor'la 1-1 kaldığımız maçı izledin mi geçen seneki ? İzle ne demek istediğimi anlarsın.Şu anki Stoch'dan memnun musun ? Yoksa oyuncular formsuz olup yedek kalabiliyorlar mı ?
Bu takım geçen sene belkide tarihinde ilk defa 90 dakika ne yaptığını bilerek oynadı bu sene kötüyüz çünkü bize açılan savaş amacına ulaştı.
Ha hataları yok mu ? Var özellikle geçen senenin ilk yarısı yapmak istediği çoğu şeyi yapamamasına rağmen ısrar etti. 2.yarı hatalarını kabul etmesiyle şahlandı bu takım.Daha kariyerinin başında olan bir teknik adamdan fazlası beklenemez zaten.
Ben sadece Aykut Kocaman'ı maça yatmaya çalışması ve yatamamasıyla eleştiririm. Maça yatmak istiyorsa ileride top tutmalıdır bence takım defansif oyuncular alıp, rakibe top oynatmak bence maça yatmak değildir. Teknik oyuncularla ileride top tutup çevirmeli, rakibin dengesi bozulduğunda da hızlı oyuncularla gol pozisyonu kovalamalıydı. Defansif oyuncu alıp geriye çekilmek önde olduğun ve iyi oynadığın bir maçta yapılacak en büyük hatadır ve Aykut Kocaman bunu hep yapıyor.
Burak
Bundan önce 4 tane takım çalıştırmış ama bunlar vasat kulüplerdi. büyük takım yönetmede kariyerinin başında hem söz konusu takımın efsanelerinden biri ise Fenerbahçe'de işi var, yani en azından 1 şansı hakediyordu ve geçen sezon o şansı iyi değerlendirdi şampiyon yaptı. Bu sezonu ayırmak gerekiyor bence de saha dışında ki olaylar çok etkiledi.
Önümüzde ki sezon şampiyon olması da önemli değil sadece Fenerbahçe takımı sahada gereken mücadeleyi, kazanma isteğini , korkmadan oynamayı bize göstersin o bile yeter.
ankaraspor da ligin ilk yarısını 1. bitirmişti yanlış hatırlamıyorsam
Katılıyorum.Yeter ki savaşçı mücadeleci Anadolu takımı gibi skora yatmayan bir Fenerbahçe görelim.Ben şunu merak ediyorum Aykut Hoca ligde bu kadar kapanıyorsa skoru korumak istiyorsa Şampiyonlar Ligi'ne gidersek eğer Real Madrid , Barcelona karşısında ne yapacak acaba.![]()
Geçin Aykut hocayı tartışmayı.. Bu kadro ve bu durum içinde halen şampiyonluk şansımız varsa bunu Aykut Kocaman'a borçluyuz.. Özellikle de bu süreçteki duruşuyla sonuna kadar o koltuğu sonsuza dek hakediyor benim ve bir çok Fenerbahçelinin gözünden.
Stoch'u falan harcamaya çalışmadı. Stoch ilk geldiğinden önceki şampiyonluk ve kariyerinden dolayı gevşek bi görünüm çiziyodu, takımın yıldızı olmaya çalışmıştı her fırsatta hem de fiziken hiç de yeterli olmadığı takdirde.. Aykut hoca Türkiye'nin Hollanda olmadığını gösterdi ona, onun tepkisi de pozitif olunca golleri geldi.. Şu son 4 maçtır da formu çok düştü, ben olsam 11'de bile başlatmam..
Dia desen umursamaz bi tavırda oyuna girdiği zamanlarda.. Topu alıp ileri gideceğine taç çizgisine gidip ya kaptırıyor ya da taç oluyor..
Fenerbahçe'ye her gelen teknik adam Alex'i bi şekilde bertaraf ederek yeni taktik bulmaya çalıştı. Ama Alex özel oyuncu onsuz olmaz, bunu Aykut hoca da gördü ve vazgeçti hatasından..
Stajyer hoca konusuna gelince, Büyüklüğümüze yakışmıyor bu kariyersiz hocalar derken tam anlamadım ben.. Bu klübe Aragones de geldi ama gördük.. Ayrıca Stajyer hocanın büyüklükle alakası yok.. O zaman Barcelona çok küçük bi takım..
Aragones geldi evet. İlk senesinde Aykut Kocaman'ın bu sene yaptığı puandan sadece 7 puan az topladı. Hemde forvetsiz
Bilmiyorum biliyor musunuz ama Guardiola Barça'nın önce altyapı takımını çalıştırdı. Sonra A takıma geldi. 5 kulvarda 5 şampiyonluk yaşattı. Bu sene lig Real Madrid'e gidecek büyük ihtimalle. ŞL'de giderse; "Efsanemizi göndermeyelim giden 1 sene olsun" diyeceklerini hiç sanmıyorumEn fazla 1 sene daha dayanırlar. Onda da başarısına göre zaten sezon bitmeden bile gidebilir.
Şu ortamda tartışılıcak en son kişi aykut hocadır konuşulacak kızılacak o kadar çok şey varki sıra aykut hocamıza gelmiyor
mahkeme olayı ne zaman biter hocamız istediği transferleri yapar takım o zamanda kötü oynarsa bizde bazı şeylerin kötü gittiğini söyleriz
bu hocayı tff başkanı çagırıyor diyorki yöneticiniz şike yapmış sizden puan silicez hayır diyor bizi küme düşürün ve o günün akşamıda bu adam takımıyla maça çıkıyor o ruh haliyle yapmayın etmeyin biraz bunlarıda düşünerek eleştiri yapın
Alttaki video herşeyi çok iyi anlatıyor
http://youtu.be/T76Im24HAFs
ben de aykut kocaman'ı bir tek oyun zihniyeti açısından eleştiririm. Kast ettiğim de sizin bu yazdığınızın aynısı. Hata yapıyor bu konuda ve bunu değiştirmiyorda.Yani yaptığı geri çekilme hiç bir maç işe yaramıyor ama sonraki bir maçta aynı şeyi aynı şartlarda yine yapıyor.Buna bir son verirse gerisi kendiliğinden gelir zaten.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
sowun parasını kim verdi sen biliyomusun ?
ferif şahenk , ali koç ve nihat özdemir verdi kulüpten 1 m£ çıktı sadece
Arkadaşım sonuçta geldi mi? Geldi. E daha hala ne başarısızlığından bahsediyorsun? Bu durumda sırf hocanın istediği oyuncu gelsin diye millet cebinden çıkarıp para vermiş.
10 Milyon $'lık transfer yapıp yenildiğin zaman; "Ama 3 temmuz DİYEMEZSİN". Senelik 1.5 Milyon $ alıp yenildiğin zaman 3 temmuz DİYEMEZSİN.
Gosso ile ilgileniyormuşuz. Şu Orduspor'lu oyuncu. Ertuğrul + Para verilecekmiş.
Siz hala desteklemeye devam edin bu adamıSeneye Carvalhal gibi hedefimiz Playoff'a girmek falan derse görürüm ben sizi.
Yildiz , yildiz , yildiz diye turk futbolu zaten hep geri gitmedimi gosso cok taninmis biri olsa gelsin dersiniz ama ismi taninmis olmadigi icin yok diyorsunuz takima katki versin yeterli yemisim yildizini.
Sow transferine gelince ferit sahenk odedi cogu fiyatini fenerbahce galiba 4-5m verdi
gossoyu kaç maç izledin ?
yok ben sana söylemedim zaten![]()
![]()
Gosso'nun Cristiandan daha başarılı olacağına inanıyorum..
Geri çekilme konusuna gelince.. Aykut Hoca her fırsatta ben de istemiyorum geri çekilmeyi diyor.. Bu kadar yıldır futbol izliyosunuz Rehhagel dışında hangi hoca geri çekilme taktiği yapar? hangi hoca ister bunu.. Oyuncular içgüdüsel olarak skorun korunması içgüdüsüyle geri çekilirler.. Halı saha da biz bile 1 farkla öndeyken geri çekilebiliyoruz.. Kaldı ki futbolcular bile dedi anlamadığımız şekilde geri çekiliyoruz diye..
Şunu da unutmayın biz maçlarımızı yenersek şampiyonuz..
10.sırada tamamlamışlardı. İlk yarı 33-34-35 ikinci yarı 7 veya 8 puan toplamışlardı.
Kontrol ettim de şimdi ilk yarı 33, ikinci yarı 8 puan toplayarak toplamda 41 puanla 10.sırada sezonu kapatmışlar.
Ve ikinci yarıda topladığı 8 puanla ligde en az puan toplayan takım olmuşlar, en yakın rakibinden 8 puan az alabilmişler.
eto'o bitmiş.
Evet Diarra konuşulurken Gosso süper gider
Evet Cristian kötü olabilir ama o kadar küçümsemeyin. Gosso'nun kapasitesi belli. Bilica gibi olur.
şu ortamda sence diarra gelirmi ?
Bu 4 oyuncuyla lassana diarrayı bir tutuyosan kafama sıkar giderim![]()