-
Geçin Aykut hocayı tartışmayı.. Bu kadro ve bu durum içinde halen şampiyonluk şansımız varsa bunu Aykut Kocaman'a borçluyuz.. Özellikle de bu süreçteki duruşuyla sonuna kadar o koltuğu sonsuza dek hakediyor benim ve bir çok Fenerbahçelinin gözünden.
Stoch'u falan harcamaya çalışmadı. Stoch ilk geldiğinden önceki şampiyonluk ve kariyerinden dolayı gevşek bi görünüm çiziyodu, takımın yıldızı olmaya çalışmıştı her fırsatta hem de fiziken hiç de yeterli olmadığı takdirde.. Aykut hoca Türkiye'nin Hollanda olmadığını gösterdi ona, onun tepkisi de pozitif olunca golleri geldi.. Şu son 4 maçtır da formu çok düştü, ben olsam 11'de bile başlatmam..
Dia desen umursamaz bi tavırda oyuna girdiği zamanlarda.. Topu alıp ileri gideceğine taç çizgisine gidip ya kaptırıyor ya da taç oluyor..
Fenerbahçe'ye her gelen teknik adam Alex'i bi şekilde bertaraf ederek yeni taktik bulmaya çalıştı. Ama Alex özel oyuncu onsuz olmaz, bunu Aykut hoca da gördü ve vazgeçti hatasından..
Stajyer hoca konusuna gelince, Büyüklüğümüze yakışmıyor bu kariyersiz hocalar derken tam anlamadım ben.. Bu klübe Aragones de geldi ama gördük.. Ayrıca Stajyer hocanın büyüklükle alakası yok.. O zaman Barcelona çok küçük bi takım..
Mesaj Yetkileri