Sayfa 106 / 447 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
3,151 ile 3,180 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Benim vicdanım el vermiyor, tartışmaya.
    Daha söze gerek varmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Evet haklısınız size göre geçen seneki başarı hocanın başarısı - ama - bu seneki başarısızlık oyuncuların

Böyle bir şey yok. Neyine sabredeyim yahu? 4-3-3 taktiği denen bir takıntı yüzünden Alex'i harcıyordu. Alex o sene tam 28 gol attı hiçbir şey yapamadı. Başkan olmasa Alex şuan gitmişti geçen sezonda şampiyon falan olamamıştık.

Stoch'u harcamaya çalıştı. Sürekli yedek bıraktı. Stoch peş peşe goller atmaya başlayınca MECBUREN oynatmak zorunda kaldı. Stoch 3-4 maçtır gol atamıyor ve hepsinde 2. yarı oyundan çıkarıldı.

Dia'yı harcamaya çalıştı. Sakatlıklar ve Afrika Kupası tuzu biberi oldu. Milli takımın as oyuncusu, Türkiye'nin belkide en iyi kanat oyuncularından biri - ama - Aykut Kocaman onuda harcadı

Özgür Çek, Semih, Okan ve daha aklım gelmeyen bir çok isim.

Harcamadığı kim var biliyor musunuz? Özer Hurmacı. Onu bu takıma kim getirdi biliyor musunuz? Araştırın derim bilmiyorsanız

4-3-3 taktiğinin bize zararları:

TT Arena'da 3-1 yenildik belkide şansımızla fark yemekten kurtulduk.
    Kadıköy'de Galatasaray'a karşı 2-0'dan 2-2'ye maç verdik.
    BJK maçı az kalsın gidiyordu neyseki direk yüzümüze güldü.
    Antalya maçında Stoch'u sola çekip Caner'i ortaya alıp o hayalini kurduğu anadolu takımının zeminini hazırlamaya devam etti. Cristian - Selçuk - Caner orta saha 3'lüsü ile. İlk yarı gol bulamadık. Çift forvet yaptığı zaman galibiyet geldi.

Daha saymak istemiyorum. Ama bunlar olmaya devam ederken bu hoca en ufak bir şey yapmadı. Bugün 1 farkla öne geçelim Playoff'ta yine 4-3-3 yapacak

Hoca dediğin gidip küme düşen takımdan şampiyon olacakken 3 yemez. 3-1'den 3-5 maç alıyorsak bu hocanın değil oyuncuların sayesindedir.. Şampiyonluk maçında lig 15.'sinden 3 gol yemez. Şampiyonluğa oynarken ve gol atmak zorundayken ISRARLA çift forvet oynatmamak istemez. Hoca dediğin bunları yapmaz.

Yobo ve Ziegler'in hala neden yedek kalmadığını anlayamıyorsanız sadece gülerim. İkisininde ilk 11 garantisi var. Buna kesinlikle inanıyorum. Özellikle Ziegler'i stopere çektiği maç bu iddaamı kanıtlar nitelikte.

Siz hala güvenin bu hocaya. Seneye eğer tek bir laf ederseniz göstereceğim bu mesajlarınızı size

Aykut Kocaman'ın Aragones ile arasında TEK 1 FARK var. O da 7 puan
    Niye harcamaya çalışsın yahu şaka mı bu ? Alex neden en iyi sezonunu geçen sene geçirdi biliyor musun ? Bursaspor'la 1-1 kaldığımız maçı izledin mi geçen seneki ? İzle ne demek istediğimi anlarsın.Şu anki Stoch'dan memnun musun ? Yoksa oyuncular formsuz olup yedek kalabiliyorlar mı ?

Bu takım geçen sene belkide tarihinde ilk defa 90 dakika ne yaptığını bilerek oynadı bu sene kötüyüz çünkü bize açılan savaş amacına ulaştı.

Ha hataları yok mu ? Var özellikle geçen senenin ilk yarısı yapmak istediği çoğu şeyi yapamamasına rağmen ısrar etti. 2.yarı hatalarını kabul etmesiyle şahlandı bu takım.Daha kariyerinin başında olan bir teknik adamdan fazlası beklenemez zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Niye harcamaya çalışsın yahu şaka mı bu ? Alex neden en iyi sezonunu geçen sene geçirdi biliyor musun ? Bursaspor'la 1-1 kaldığımız maçı izledin mi geçen seneki ? İzle ne demek istediğimi anlarsın.Şu anki Stoch'dan memnun musun ? Yoksa oyuncular formsuz olup yedek kalabiliyorlar mı ?

Bu takım geçen sene belkide tarihinde ilk defa 90 dakika ne yaptığını bilerek oynadı bu sene kötüyüz çünkü bize açılan savaş amacına ulaştı.

Ha hataları yok mu ? Var özellikle geçen senenin ilk yarısı yapmak istediği çoğu şeyi yapamamasına rağmen ısrar etti. 2.yarı hatalarını kabul etmesiyle şahlandı bu takım.Daha kariyerinin başında olan bir teknik adamdan fazlası beklenemez zaten.
    Kariyerinin başında hocanın Fenerbahçe'de işi yok.

Takımının büyüklüğünü anlamayanlara acıyorum. Bize stajer hoca lazım değil.

Ben sadece Aykut Kocaman'ı maça yatmaya çalışması ve yatamamasıyla eleştiririm. Maça yatmak istiyorsa ileride top tutmalıdır bence takım defansif oyuncular alıp, rakibe top oynatmak bence maça yatmak değildir. Teknik oyuncularla ileride top tutup çevirmeli, rakibin dengesi bozulduğunda da hızlı oyuncularla gol pozisyonu kovalamalıydı. Defansif oyuncu alıp geriye çekilmek önde olduğun ve iyi oynadığın bir maçta yapılacak en büyük hatadır ve Aykut Kocaman bunu hep yapıyor.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kariyerinin başında hocanın Fenerbahçe'de işi yok.

Takımının büyüklüğünü anlamayanlara acıyorum. Bize stajer hoca lazım değil.
    Bundan önce 4 tane takım çalıştırmış ama bunlar vasat kulüplerdi. büyük takım yönetmede kariyerinin başında hem söz konusu takımın efsanelerinden biri ise Fenerbahçe'de işi var, yani en azından 1 şansı hakediyordu ve geçen sezon o şansı iyi değerlendirdi şampiyon yaptı. Bu sezonu ayırmak gerekiyor bence de saha dışında ki olaylar çok etkiledi.

Önümüzde ki sezon şampiyon olması da önemli değil sadece Fenerbahçe takımı sahada gereken mücadeleyi, kazanma isteğini , korkmadan oynamayı bize göstersin o bile yeter.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ankaraspor da ligin ilk yarısını 1. bitirmişti yanlış hatırlamıyorsam

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Katılıyorum.Yeter ki savaşçı mücadeleci Anadolu takımı gibi skora yatmayan bir Fenerbahçe görelim.Ben şunu merak ediyorum Aykut Hoca ligde bu kadar kapanıyorsa skoru korumak istiyorsa Şampiyonlar Ligi'ne gidersek eğer Real Madrid , Barcelona karşısında ne yapacak acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Geçin Aykut hocayı tartışmayı.. Bu kadro ve bu durum içinde halen şampiyonluk şansımız varsa bunu Aykut Kocaman'a borçluyuz.. Özellikle de bu süreçteki duruşuyla sonuna kadar o koltuğu sonsuza dek hakediyor benim ve bir çok Fenerbahçelinin gözünden.

Stoch'u falan harcamaya çalışmadı. Stoch ilk geldiğinden önceki şampiyonluk ve kariyerinden dolayı gevşek bi görünüm çiziyodu, takımın yıldızı olmaya çalışmıştı her fırsatta hem de fiziken hiç de yeterli olmadığı takdirde.. Aykut hoca Türkiye'nin Hollanda olmadığını gösterdi ona, onun tepkisi de pozitif olunca golleri geldi.. Şu son 4 maçtır da formu çok düştü, ben olsam 11'de bile başlatmam..
    Dia desen umursamaz bi tavırda oyuna girdiği zamanlarda.. Topu alıp ileri gideceğine taç çizgisine gidip ya kaptırıyor ya da taç oluyor..
    Fenerbahçe'ye her gelen teknik adam Alex'i bi şekilde bertaraf ederek yeni taktik bulmaya çalıştı. Ama Alex özel oyuncu onsuz olmaz, bunu Aykut hoca da gördü ve vazgeçti hatasından..

Stajyer hoca konusuna gelince, Büyüklüğümüze yakışmıyor bu kariyersiz hocalar derken tam anlamadım ben.. Bu klübe Aragones de geldi ama gördük.. Ayrıca Stajyer hocanın büyüklükle alakası yok.. O zaman Barcelona çok küçük bi takım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aragones geldi evet. İlk senesinde Aykut Kocaman'ın bu sene yaptığı puandan sadece 7 puan az topladı. Hemde forvetsiz

Bilmiyorum biliyor musunuz ama Guardiola Barça'nın önce altyapı takımını çalıştırdı. Sonra A takıma geldi. 5 kulvarda 5 şampiyonluk yaşattı. Bu sene lig Real Madrid'e gidecek büyük ihtimalle. ŞL'de giderse; "Efsanemizi göndermeyelim giden 1 sene olsun" diyeceklerini hiç sanmıyorum En fazla 1 sene daha dayanırlar. Onda da başarısına göre zaten sezon bitmeden bile gidebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Şu ortamda tartışılıcak en son kişi aykut hocadır konuşulacak kızılacak o kadar çok şey varki sıra aykut hocamıza gelmiyor

mahkeme olayı ne zaman biter hocamız istediği transferleri yapar takım o zamanda kötü oynarsa bizde bazı şeylerin kötü gittiğini söyleriz

bu hocayı tff başkanı çagırıyor diyorki yöneticiniz şike yapmış sizden puan silicez hayır diyor bizi küme düşürün ve o günün akşamıda bu adam takımıyla maça çıkıyor o ruh haliyle yapmayın etmeyin biraz bunlarıda düşünerek eleştiri yapın

Alttaki video herşeyi çok iyi anlatıyor

http://youtu.be/T76Im24HAFs

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ben sadece Aykut Kocaman'ı maça yatmaya çalışması ve yatamamasıyla eleştiririm. Maça yatmak istiyorsa ileride top tutmalıdır bence takım defansif oyuncular alıp, rakibe top oynatmak bence maça yatmak değildir. Teknik oyuncularla ileride top tutup çevirmeli, rakibin dengesi bozulduğunda da hızlı oyuncularla gol pozisyonu kovalamalıydı. Defansif oyuncu alıp geriye çekilmek önde olduğun ve iyi oynadığın bir maçta yapılacak en büyük hatadır ve Aykut Kocaman bunu hep yapıyor.
    ben de aykut kocaman'ı bir tek oyun zihniyeti açısından eleştiririm. Kast ettiğim de sizin bu yazdığınızın aynısı. Hata yapıyor bu konuda ve bunu değiştirmiyorda.Yani yaptığı geri çekilme hiç bir maç işe yaramıyor ama sonraki bir maçta aynı şeyi aynı şartlarda yine yapıyor.Buna bir son verirse gerisi kendiliğinden gelir zaten.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Şu ortamda tartışılıcak en son kişi aykut hocadır konuşulacak kızılacak o kadar çok şey varki sıra aykut hocamıza gelmiyor

mahkeme olayı ne zaman biter hocamız istediği transferleri yapar takım o zamanda kötü oynarsa bizde bazı şeylerin kötü gittiğini söyleriz

bu hocayı tff başkanı çagırıyor diyorki yöneticiniz şike yapmış sizden puan silicez hayır diyor bizi küme düşürün ve o günün akşamıda bu adam takımıyla maça çıkıyor o ruh haliyle yapmayın etmeyin biraz bunlarıda düşünerek eleştiri yapın

Alttaki video herşeyi çok iyi anlatıyor

http://youtu.be/T76Im24HAFs
    Sow bedava geldi zaten

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

sowun parasını kim verdi sen biliyomusun ?

ferif şahenk , ali koç ve nihat özdemir verdi kulüpten 1 m£ çıktı sadece

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sowun parasını kim verdi sen biliyomusun ?

ferif şahenk , ali koç ve nihat özdemir verdi kulüpten 1 m£ çıktı sadece
    Arkadaşım sonuçta geldi mi? Geldi. E daha hala ne başarısızlığından bahsediyorsun? Bu durumda sırf hocanın istediği oyuncu gelsin diye millet cebinden çıkarıp para vermiş.

10 Milyon $'lık transfer yapıp yenildiğin zaman; "Ama 3 temmuz DİYEMEZSİN". Senelik 1.5 Milyon $ alıp yenildiğin zaman 3 temmuz DİYEMEZSİN.

Gosso ile ilgileniyormuşuz. Şu Orduspor'lu oyuncu. Ertuğrul + Para verilecekmiş.

Siz hala desteklemeye devam edin bu adamı Seneye Carvalhal gibi hedefimiz Playoff'a girmek falan derse görürüm ben sizi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yildiz , yildiz , yildiz diye turk futbolu zaten hep geri gitmedimi gosso cok taninmis biri olsa gelsin dersiniz ama ismi taninmis olmadigi icin yok diyorsunuz takima katki versin yeterli yemisim yildizini.

Sow transferine gelince ferit sahenk odedi cogu fiyatini fenerbahce galiba 4-5m verdi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

gossoyu kaç maç izledin ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gosso fenere gelsin demedim nedir bu yildiz merakimiz diyorum , + Orduyu sene basindan beri izlerim kisaca butun takimlari izlerim oglenleri fazla musait oldugum icin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Monaco ile küme düşünce Orduspor'a geldiğini biliyorum. 1-2 maçını izledim sence Fenerbahçe topçusu mu? Yaşı 29 bu arada

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yok ben sana söylemedim zaten

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Monaco ile küme düşünce Orduspor'a geldiğini biliyorum. 1-2 maçını izledim sence Fenerbahçe topçusu mu? Yaşı 29 bu arada
    şu kadro içinde RAHATLIKLA 11 de başlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu kadro içinde RAHATLIKLA 11 de başlar
    Bilica içinde zamanında aynı şeyi demişsindir sen

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ankaraspor da ligin ilk yarısını 1. bitirmişti yanlış hatırlamıyorsam
    4.sırada bitirmişti.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    4.sırada bitirmişti.
    doğrudur tam hatırlamıyorum ama kafaya oynuyodu sezon sonu ne olmuştu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gosso'nun Cristiandan daha başarılı olacağına inanıyorum..

Geri çekilme konusuna gelince.. Aykut Hoca her fırsatta ben de istemiyorum geri çekilmeyi diyor.. Bu kadar yıldır futbol izliyosunuz Rehhagel dışında hangi hoca geri çekilme taktiği yapar? hangi hoca ister bunu.. Oyuncular içgüdüsel olarak skorun korunması içgüdüsüyle geri çekilirler.. Halı saha da biz bile 1 farkla öndeyken geri çekilebiliyoruz.. Kaldı ki futbolcular bile dedi anlamadığımız şekilde geri çekiliyoruz diye..

Şunu da unutmayın biz maçlarımızı yenersek şampiyonuz..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

doğrudur tam hatırlamıyorum ama kafaya oynuyodu sezon sonu ne olmuştu
    10.sırada tamamlamışlardı. İlk yarı 33-34-35 ikinci yarı 7 veya 8 puan toplamışlardı.

Kontrol ettim de şimdi ilk yarı 33, ikinci yarı 8 puan toplayarak toplamda 41 puanla 10.sırada sezonu kapatmışlar.

Ve ikinci yarıda topladığı 8 puanla ligde en az puan toplayan takım olmuşlar, en yakın rakibinden 8 puan az alabilmişler.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Şunu da unutmayın biz maçlarımızı yenersek şampiyonuz..
    O ne abi çizgiyi geçerse gol olacak gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Diarra konuşulurken Gosso süper gider

Evet Cristian kötü olabilir ama o kadar küçümsemeyin. Gosso'nun kapasitesi belli. Bilica gibi olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

şu ortamda sence diarra gelirmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu ortamda sence diarra gelirmi ?
    Stoch neden gitmedi?