1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yapılan saygısızlık büyük, bana göre affedilmemesi gerekiyordu ancak sanırım Şampiyonluk için Melo'dan vazgeçilmedi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yapılan saygısızlık büyük, bana göre affedilmemesi gerekiyordu ancak sanırım Şampiyonluk için Melo'dan vazgeçilmedi.
    Aurelio Ricardinho'yu dövdü gittiniz sonra o adami takima aldiniz.

Ki Riise golf sopasiyla arkadasini dövdü sonra oynadi Beckham olayi vs var. Ha bu 6 macta da oynar Melo ve Riera sonra muhtemelen bonservisi alinmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post

Ki Riise golf sopasiyla arkadasini dövdü sonra oynadi Beckham olayi vs var. Ha bu 6 macta da oynar Melo ve Riera sonra muhtemelen bonservisi alinmaz.
    Ben mi transfer ettim Aurelio'yu. ?

O zaman da karşıydım hala da karşıyım ben Aurelio'yu istemiyorum takımımda.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Riise değil Bellamy dövdü Sonra belli süre kadro dışı kaldılar ya da para cezası verildi diye biliyorum.

Beckham'a kramponu fırlatan hocasıdır. Arkadaşı değil. Onun dışında bir olay varsa ben kaçırmışım.

Haliyle kabul edecekti. Burada kimse düşünebiliyor mu bunu? Melo oynamadı diyelim ve şampiyonluk gitti? Günah keçisi kim olacak? Kim ıslıklanacak ya da başarısızlığı kim sahiplenecek. Kimse bu riske girmez. Dünyada hiçbir hoca bu riske girmez.

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Riise değil Bellamy dövdü Sonra belli süre kadro dışı kaldılar ya da para cezası verildi diye biliyorum.

Beckham'a kramponu fırlatan hocasıdır. Arkadaşı değil. Onun dışında bir olay varsa ben kaçırmışım.

Haliyle kabul edecekti. Burada kimse düşünebiliyor mu bunu? Melo oynamadı diyelim ve şampiyonluk gitti? Günah keçisi kim olacak? Kim ıslıklanacak ya da başarısızlığı kim sahiplenecek. Kimse bu riske girmez. Dünyada hiçbir hoca bu riske girmez.
    Beckham olayinda anlatmak istedigim hocayla da tartissalar takim icinde böyle seyler olur ama sonra cikar toplarini oynarlar. Bizimkiler de avrupanin cogu takiminda oldugu gibi cikip oynayacaklar ama sezon sonu giderler mi ikisi de bence giderler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu karşı atak mantığını bir türlü anlayabilmiş değilim. Ne olmuş yani Aurelio takıma alındıysa? Taraftar göbek atıp bağrına mı bastı ?

Mesaj Yetkileri