Yobo'nun yanına kesinlikle biri gerekiyor.Bekir ve Serdar bu takımda ancak yedek olur.
Yobo'nun yanına kesinlikle biri gerekiyor.Bekir ve Serdar bu takımda ancak yedek olur.
Hasan Ali Kaldırım'ın ne olursa olsun almamız lazım.
Defans için de şartlar uygun olursa Edu-Lugano hesabı brezilyadan iki oyuncu getirilebilir, Yobo şart değil bu sene çok hatalı maçlar oynadı.
Hasan Ali, Serdar Aziz, 2 tane MC , Lugano tarzı bir adam , Muhammet Demir/Cenk Tosun ikilisinden biri bunları alsak uçarız![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Serdar Kesimal ilk oynadığı 3 maçtan sonra fenerbahçe forumlarında "acaba onu Emre'nin yanına ortasaha'ya koysak mı, nasıl olur" diye öneriler geliyordu. Sonra takım çöküşe geçince doğal olarak oda düştü ve bütün suç onda kaldı. Oysa Bekir sezon başındandır daha vahim hataların oyununu oynadı hala oynuyor, özellikle top kendisinde olduğu zaman attığı pasların taca gitmesine hastayım : ) Defansif olarak Bekir'le Serdar aynı düzeyde ama geriden oyun başlatmada Serdar açık ara önde.
...
Savunmanın kötü gözükmesinde takım savunmasınında etkisi var.Fener'in en büyük eksikliği bana göre takım savunması bunu yapamayınca da defanstaki oyuncular kötü gözüküyor.Bizim geçen seneki hakan balta ile bu seneki arasındaki fark gibi.
Başımızda gerçekten bir hoca olsa Serdar'ı da, Bekir'i de, Dia'yı da, Stoch'u da bu takıma küstürmez ve sık sık rotasyon yapardı.
Dia oynayamıyor mesela. Tartışmasız bu ligin en hızlı kanat oyuncusu. Birebirde çok rahat adam eksilten bir oyuncu. Özer'e verilen şansların %10'u Dia'ya verilse şuan Dia - Stoch kanatlardan coşturuyor, bizde playoff'ta şampiyonluk hesapları yapıyor olurduk.
serdar gelmeden önce cok havaliydi büyük konusuyordu yok fenerde oynamam fenere gitmem vs... geldi oynadigi oyunu herkes gördü o kadar cok abartildiki sirf almanya alt yapisi var diye buralara yükseldi ben hep diyorum türkiyeye gelen gurbetcilerden almanyada yüzlerce var iyi olsa almanlar zaten birakmazlar serdar ancak kayseri bursa gibi süper ligde orta siralara oynayan takimlarda iyi bir stoper gibi görünür 3 büyüklerde dökülür... ben bu kadar kötü bir stoper görmemistim can arattan sonra.. pozisyon almasi ile zamanlamasi tam bir facia.. bence sezon sonu satilsa birsey kaybetmeyiz bekir hayli hayli oynar onun yerinde..
@Bekq Dia'ya ligin en hızlı diyoruz hızlı fakat Shelton Dünya'nın en hızlısı.
Trt1 spor muhabiride yazmis : Fenerbahçe'nin Gosso ile ilgilendiği doğru..Aykut Kocaman,sezon başında alınmaya çalışılan Mevlüt Erdinç'i hala istiyor.
Mevlüt güzel transfer olur işte.
mevlüt satılık gitmedimi rennese
Mevlüt 8 milyon euro'ya gitmişti.
eto'o bitmiş.
Mevlüt haberleri balon ya yıllardan beri yazılıp çiziliyor adam kaç takım değiştirdi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
fırat günayer @firatgunayer TRT Muhabiri
Fenerbahçe'nin 3 Temmuz öncesi prensip anlaşmasına varıp yaşanan olaylar nedeniyle transferinden vazgeçtiği Lassana Diarra İstanbul'a geldi
Diarra,Sow ve Dia'nın ailesiyle maçı izledi..Dostane bir ziyaret,o yüzden de resmi bir açıklama ya da resim yok ancak Fb,Diarra'yı istiyor..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu Diarra olayı niye bu kadar zaman sonra basına yansıdı anlamadım. Antalya maçını izledi Diarra ama daha haberi yeni çıkıyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu süreç yaşanmasa Diarra ve Gökhan İnler olacaktı, eldeki oyuncular, mevcut transferler gel de yine sinirlenip sövme, avrupada bile iş yapabilecek bir kadro heba oldu gitti.
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi her işte bir hayır vardır. Elindeki oyuncular ile STSL'de defans yapan adam o hayalimizdeki kadroyu kursak ŞL'de de defans yapacaktı büyük takımlara. Adım gibi eminim.
Ha belki bu soruşturma bizi 5-10 sene geriye götürdü ama dediğim gibi iyiye yormak istiyorum. Fenerbahçe Cumhuriyeti olarak bu süreçten hiç bir takımın gösteremeyeceği dik duruşla çıkmak üzereyiz. 3 Temmuz bizi takımımıza daha çok bağladı.
Ben hiç fotoğrafını görmedim siz gördünüzmü ?
http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=40741
Tıkla
"Bekq - Yasaklı Listene ekle" seçeneğini seçtiğin zaman mesajlarımı görmezsin.
Yazdıkdan sonra zaten aklıma geldi.
Yapıyorum, değişiklik olmuyo ilk iş sistem düzelsin bunu yapmak olacak.
Geçen sezonun 2. devresinde oynanan oyun ortada, pek çok maç yorumunda son yıllarda bu kadar mücadele eden, bu kadar istekli, arzulu bir takım izlemedim şeklinde pek çok maçta yorumda bulundum. Bu takımı kuran da Aykut Kocaman, bu oyuncuları alan ve takıma seviye atlatabilecek oyuncuları isteyen de Aykut Kocaman. Transfer listesi şike belgeleri arasında ortaya çıktı, oradan bile nasıl bir Fenerbahçe oluşturmak istediğini görebiliriz ve bu adama futboldan anlamıyormuş gibi yorumlar yapmak???
Öncelikle 2 temmuza dönmemiz gerekiyor dedi Aykut Kocaman, henüz geçen sezonun finalindeki gibi halde değiliz, bu dava sonuca ulaşırsa belki seneye o seviyeye geleceğiz, oraya geldikten sonra gelecek adına düşünebiliriz, şu aşamada öncelikle o seviyeye ulaşmak gerekiyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe Transfer Haberleri'nde 3 temmuz'un konuşulması ne kadar doğru ise benimde Aykut Kocaman'ı konuşmam o kadar doğru.
Yapılacak en iyi transfer Aykut Kocaman'ı kovmaktır.
Ben Bekq gibi düşünüyorum. Belki bunun sebebi Fenerbahçe taraftarı olmadığım için duygusal yaklaşmadığımdan kaynaklanıyordur.
Şöyle bişey de var ama eğer 3 Temmuz olmasaydı, takım oyncularını kaybetmeseydi, medyada adı geçen takviyelerin en az 2si yapılsaydı ligin tozunu attırırlardı. Bunu dışardan görmek ve bilmek yeterli bence sürekli dile getirmeye gerek yok.
eto'o bitmiş.
Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'in Lig TV ile yaptığı görüşme kaynak gösterilerek hazırlanan haberlerde, Ordusporlu orta saha oyuncusu Gosso'yu transfer etmek istediğimiz iddia edilmektedir; bu iddiaların tamamı en yalın haliyle 'yalandır'.
Orduspor Başkanı'nın söylemlerinin aksine, adı geçen oyuncuya dair resmi ya da gayri resmi hiçbir girişimimiz bulunmamaktadır. Transfer planlarımızın hiçbir noktasında da bu oyuncuya dair bir tasarrufumuz olmamıştır, olmayacaktır.
Sezonun tamamlanmasına birkaç hafta kala, iki kulübü transfer yarışındaymış gibi göstermeye çalışan bu maksatlı açıklamaları yersiz buluyor; camiamızın ve spor kamuoyunun bu tip asılsız ve manasız açıklamalara itibar etmemesini önemle rica ediyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Lassana Diarra @LassanaDiarra_ Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
Biz Fenerbahçe'ye! Bu, gelecek yıl orada oynamak için bir zevk olacak. Desteğiniz için teşekkürler.
45.000 takipci ama face miş![]()
![]()
![]()
![]()
fake olmasın
hadi bakalim hayirlisibu demek oluyor ki, emre sezon sonu yolcu...