Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

13 52.00%
  • Kayserispor kazanır

12 48.00%
1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor | Çeyrek Final

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    yapmayın beyler kayseri topmu oynuyor şu ortamda fenerbahçenın 1. tercihi bence kupa olmalıdır
    Dediğiniz gibi olsa yani öncelikli amaç kupa olsa ve ihtimal ya ŞL'yi kaybetse Fener süper finalde?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Dediğiniz gibi olsa yani öncelikli amaç kupa olsa ve ihtimal ya ŞL'yi kaybetse Fener süper finalde?
    Bir takım aynı anda 2 kulvarda yarışamaz mı? O zaman avrupaya takım yollamayalım biz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    şu ortamda baktığımız zaman ligde şampiyonluk çok zor gibi duruyor ve 30 yıldır alamadığın bi kupada da artık tek favori olarak devam ediyosun ligi 2. olarak bitirmiş ve kupayı almış bi takım bu ortamda ben çok başarılı olmuştur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Bir takım aynı anda 2 kulvarda yarışamaz mı? O zaman avrupaya takım yollamayalım biz.
    O zaman arkadaşın dediği öncelik lafının bir anlamı kalmıyor. Ben de biliyorum Fenerbahçe'nin tek bir kulvara bağlı kalacak bir takım olmadığını.

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    şu ortamda baktığımız zaman ligde şampiyonluk çok zor gibi duruyor ve 30 yıldır alamadığın bi kupada da artık tek favori olarak devam ediyosun ligi 2. olarak bitirmiş ve kupayı almış bi takım bu ortamda ben çok başarılı olmuştur

İşte ben ligi 2. bitirememe ihtimaline vurgu yapmak istemiştim. Ama diğer dediklerine "çok başarılı" kısmını saymasam da katılıyorum.

Mesaj Yetkileri