derdi çeken bilir ama az çok bu konuda sıkıntı yaşamış biri olarak bir abi tavsiyesi yapayım
aynı mekanizmada pozitif ve negatif düşünceler olmaz bu yüzden öncelikle her şeyin birgün geçeceğine olan inancını gözden geçirmen lazım
belkide bu senin zararına olacak gibi gördüğün durum senin ilerde on onbeş yılını kurtaracak bunu zamanla anlarsın ama hiçbir şey boşuna değildir unutma
bu konu özel bir konu ve sana tek tavsiyem ne olursa olsun ailene sırt çevirme onların gönlünü al
para ve mutluluk ikisi bi arada pek olmuyor parayla gelen mutluluk kadevesini öderken sana mutsuzlukj olarak giriyor parayı dert etme bazen paranın olmaması olmasından hayırlıdır bunuda zamanla anlayacağını sanıyorum
bu konuda ne kadar şükretsen azdır onların sıkıntısı bütün sıkıntıları unutturur inan o derece kor adama bu konuda dert etme olacak birgün mutlaka olacak doğanın kanunu bu
dert etme ve de ki güzel bir gün ve ben yaşıyorum ve içine sabah esen rüzgarın huzurunu çek
geçmiş olsun umarım biran önce sağlığına kavuşursun. hayattaki beklentilerini gözden geçirmeni tavsiye ederim niçin yaşıyorum bugüne kadar niçin yaşadım ve ne oldu artık ne için yaşamalıyım
allah yardımcın olsun herkesin dibe vurduğu yada öyle sandığı zamanlar olur önemli olan bu günlerin geçeceğini bilmesi ve ümitli olması
Arkadaşlar içinizde Knight felan oynayan varsa satacak ise çarını alabilirim.Kingsage hesabı ile takasta ederim, saldırı felan almıyor 278 köy W1'in en iyi İttifağında ve etrafında İttifaktan kişiler var.
Varsa satacak olan başka yollada anlaşabiliriz
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Otobuste wifi varmış herkese selam
Amerika'ya otobüslemi gidiyorsun senYoksa Amerika'da mısın ?
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Adam geziyor olm. 4 saatte bir bakıyor foruma![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hee doğru yaBen Amerika'da olsam yemin ediyorum forumu unuturum her şeyi unuturum sokaklarda sabahlarım valla Amerika'nın suyunu çıkartırım.La Tuğrul olum sen niye forumda dolaşıyon çık gez dolaş diyeceğim de orada saat şu an öğlen 12 mi la ? Kafadan attım
Neyse sen saat kaç olursa olsun çık gez dolaş her gün Amerika'ya mı gidiyon.Sinirlendirme la beni defol git gelmiş Turksportal'da takılıyor adama bak işsizmisin olum sen ?
Tamam sakinim.![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dün gece rüyamda yeni sisteme geçiliyorduBir giriyordum siteye her yer değişmiş falan böyle. Bütün kullanıcılar nicklerini değiştirmişler, kimin kim olduğunu bilmiyordum. Acaip modern bir görünümü vardı ama net hatırlamıyorum. Nasıl hayal ediyorsam artık yeni siteyi...
FM Gazetesi
Anca rüyanda![]()
Dün kuponum 1 sayıyla yattı bugün de tek golden. Ne olacak böyle benim bu halim ?
(Lütfen git bi duş al muhabbetine girmeyiniz)
Buyur işte
Abi ben acımı paylaşıyorum burda((((888
O değilde bu langırt ülke genelinde yasakmış. Kumar diye geçiyormuş. Langırtın nesi kumar yahu ?
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bizim okulda da var. Her gün en az 5-6 maç yapıyorum. Çarşamba turnuva başlıyor hattaAma kumar olmasının mantığını anlamadım. O kumarsa ateri salonundaki herşey kumardır.
Edit : Bu arada eleştirdiğim şey "Langırt dinen kumar olarak algılanıyormuş" değil. Resmi kurumlar tarafından yasaklı oyunlara giriyormuş. Yani artık hangi kurul ilgileniyorsa onlara kızıyorum![]()
Nasıl yasak yahu ?Her eglence merkezinde var bu alet.
Evet bende bi ara bu mevzuyu duymuştum, yasaklı listesinde diye, Cihan hangi okulda okuyosun söylede, Galatasaray olur da şampiyon falan olursa 155'i arayayım gelip alsınlar seni langırttan![]()
...
langırt 12 eylül anayasasında kumar olarak kabul edildi
Samsun 19 mayıstayım
Diğer ülkeler Langırt milli takımı kurarken, langırtı resmi spor dalı olarak gösterirken bizde yasak.