Göstere göstere geldi gol Amrabat atıcam dedi resmen.
Göstere göstere geldi gol Amrabat atıcam dedi resmen.
Amrabat Atti 0-1 kayseri yeniyor
Şota'nın kontralarışaşırmadık gol geleceği belliydi açıkcası...Fenerbahçe hiç iyi oynamıyor 2. yarı 2 olabilir böyle devam edilirse...
İzlerken içim acıyor takımı. Yazık. Bu hale getirenler utansın.
Defansta top çevirmeye devam. Çok zorladık ama atamadı Kayseri. 2.Yarı Kayseri'ye gol attırmayı başaracak defansımız.
Dia bitmiş. Kafasında bitirmiş Fenerbahçe'yi. Bu saatten sonra kralı gelse oynamaz.
Caner desen berbat. Mücadele eden oyuncular yine aynı.
Caner kötü oynamıyor, çalım atıyor pas atacak adam yok, çalım atıyor pas atacak adam yok, çalım atıyor kaptırıyor. Şu Mehmet Topuz'u bi türlü çözemedim sağda olmuyor göbekte olmuyor nasıl olacak bu adam ? Yazık 10 milyon €'a geldin bu takıma sen, bir kerede insiyatif al ağırlığını koy be adam. İdare ede ede nereye kadar oynayacaksın ?
Kayserispor'un kaybedecek bir şeyi yok ona göre oynuyor, bizimde aynı mücadeleyi vermemiz lazım.
...
Topuz neden oynasın? Her maç 11'de. Mücadele edeceği adam yok takımda. Bu adam berbat oynasa bile 11'de. Aldığı paraya bakar. Profesyonel oyuncu sonuçta.
Caner ne yapacağını bilmiyor. Ceyhun Eriş gibi olmuş. Bir şeyler için çabalıyor çabaladıkça batıyor.
Sow'a üzüldüm bu maçta. Birinin manevi oğluyla kapıştı Trabzon maçına yedek başlar.
Mesajım silinmis. Tekrar yazayım. Kayserispor Emre'siz ve Alex'siz Fenerbahçe'ye karşı orta sahada üstünlügü alıp saglam hücumlarla macı alır diye düşünüyordum. Öyle de oluyor. Gözüm diğer maclarda artık.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
4-3-3 sevdası yüzünden Lİgden sonra Kupa da gitti. Hayırlı olsun.Aykut Kocaman iyi insan ama kötü antrenör
Emir Kujoviç affetmedi 2-0.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ziegler çok büyük hata yaptı 2-0
Savunmanin hatasi Kujovic atti 0-2
2-1 oldu .
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Cristian attı 2-1. bu sefer de kaleci Gökhan'dan çok büyük hata.
bir hatada kayseriden cristian atti 1-2 oldu
Kalecinin büyük hatası ve 2-1.Bunu yemeseler çok rahattı maç.
Kayseri kalecisi topu tutamadı çok acemice bir gol yedi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gol be !!
Ziegler senin suçun yok, artık sana bişey demiyorum, ben bombayım, ben bombayım diyorsun her maç ama oynuyorsun ne demeli.
...
Zevkli maç olmaya başladı. Fenerde kazanabilir Kayseri de. Hiç belli olmaz.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İllallah be Ziegler yeter be antremanlarda hata yapmak icin mi çalısıyorsun nasıl bir beksin ya seni oynatana hala bu takımda tutana zaten birşey demiyorum.
Last edited by di canio : 12.Nisan.2012 at 00:27 Reason: Kullanılan bir ifade yumuşatıldı.
Kayseri kalecisini maçtan sonra gözaltına almasınlar
Baskı oluşturmamız lazım, arkayı boş bırakmadan.
...
İsabetli şut çekebilsek gelicek gol kaleci hiç iyi degil.
Güzel iki değişiklik oldu 4-4-2'ye döndü aykut hoca.Ben olsam sadece bienvenu'yu alırdım dia'yı birde 4-4-2'de denerdim en azından 10 dakika falan ama bu da güzel.Birazdan gol bulamazsak Semih'i de alabilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Gol gelebilir bu topta.
Caner klasik gollerinden! birini denedi.
Yuh burda nasıl sarı çıkmaz.
Hakem takdir haklarının çoğunu Fener'den yana kullanmaya başladı.