Nikon'u bilmiyormusunuz beylerDünyadaki en iyi fotograf makinelerini yapan şirketlerden biridir Nikon.. Güzel bir sponsorluk anlaşması oldu..
Nikon'u bilmiyormusunuz beylerDünyadaki en iyi fotograf makinelerini yapan şirketlerden biridir Nikon.. Güzel bir sponsorluk anlaşması oldu..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bedava makine versinler bizeNikon'u olan ergenlere benzeyelim
Durun lan bende ergenim
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tamam sustum![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu Nikon reklamı şortlara eklenecekse ki öyle görünüyor çok kötü oldu. Formanın üzerindeki farklı tatları sindiremiyorum.
Türk Bayrağı, arma, oyuncu numarası yeterli.
Anadolu Efes - Besiktas macinda , Beşiktaş taraftarları maçı izlemeye giden Muslera'ya küfrediyorlar
Küfür her yerde var. Bunun adını da bulmaya çalışmamak lazım.
Küfür bizim içimizde, zımparalayamıyoruz.
paraya ihtiyaç var hepimiz bunun için reklam alındığını biliyoruz. eğer takımı daha iyi yerlerde görmek istiyorsak iyi bir bütçesi olması şart. onun için reklam işine olumlu bakıyorum. zaten şorta almışlar reklamı taraftarımız üst alıyor zaten görüntü açısından pek sıkıntı değil.
insallah hoca dedigin gibi olur
Bülent Korkmaz : "Semih varken herhalde Galatasaray 15 sene stoper aramaz"
Bir tek ben mi farklı düşünüyorum bilmiyorum ama ben Rıdvan Dilmen'i çok severim ve bir Fenerbahçeli olarak tam olması gerektiği gibi. Kaliteli ve iyi bir Fenerbahçeli. Laf arasında Fenerbahçe'yi karıştırmasından da hiç rahatsızlık duymuyorum hatta severek dinliyorum. Niye rahatsızlık duyayım ki?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
bende semihi beğeniyorum ama onu sadece türk liginde izledik türk ligininde kalitesi ortada
Ah be büyük Kaptan keşke sende Semih'in yeterince arkasında dursaydın.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Olm niye sazan.avi olayım, bilmeyenler olabilir![]()
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Galatasaray'ın bu sezonki futbol operasyonundan zararı 18,6M TL. Gelir 141M TL gider 159M TL
Galatasaray AŞ'nin 9 aylık net zararı 20,4M TL
Subat 2012 sonu itibarı ile Galatasaray'in kasasında kullanılabilir 13,7M TL parası var
Galatasaray AŞ'nin işine son verdiği personel işe iade davaları kazanılırsa GS'nin kasasından 478.000 TL çıkacak.
Galatasaray'ın Futbolcu ve Teknik heyete ödediği tutar 103,5 MTL. Toplam gelire oranı %74
Galatasaray bu sezon maç, kamp ve deplasman giderleri için 10,6M TL harcadı.
Galatasaray AŞ'nin idari personeline ödediği 9 aylık gider 12,2 M TL.
Last edited by byariff : 13.Nisan.2012 at 20:20
Bugünlerde medyada ve internet ortamında Beşiktaş Kulübü’nün önümüzdeki dönemde stad inşaatı nedeniyle futbol maçlarını TT Arena’da oynamayı planladığı ve Galatasaray Yönetiminin bu konuyu gündemine aldığı haberleri tümüyle asılsızdır.
Ne Beşiktaş Kulübü bu konuda tarafımıza başvurmuştur, ne de Galatasaray bu konuda herhangi bir tasarrufta bulunmayı planlamaktadır.
Camiamızdan bu tür asılsız haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.
Galatasaray Spor Kulübü
Kasımpaşa'nın güzel bir stadı var, orada oynarlar işteOlimpiyat Stadı'nda düzenlemeler yapılacaktı, gelecek yıl u20 dünya kupası maçları da olacak orada bildiğim kadarıyla. Bir ihtimal orada da oynayabilir. Sanmıyorum Fenerbahçe ya da Galatasaray'ın sahasını kullanabileceklerini. Ama isteyenin bir yüzü kara
![]()
22 Nisan Pazar:
19.00 Galatasaray-Fenerbahçe (Türk Telekom Arena)
Cumartesi:
19.00 Trabzonspor-Galatasaray (Hüseyin Avni Aker)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Oğuz Altay:
"Fenerbahçe maçında öyle bir koreografi yapacağız ki bütün dünya ultrAslan nereye gidiyor diyecek. Herkezin ağzı açık kalacak."
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gsstore'da 300 TL'lik alışverişlerde Fenerbahçe maçı için güney tribününe bilet veriyorlar. Kampanya süresince alışverişi yapan herkes mi kazanıyor yoksa alışveriş yapanlar arasından çekilişle mi belli oluyor?
Bu şekilde bilet alan ya da bilgisi olan var mı?