Sayfa 693 / 1204 İlkİlk ... 1935936436836916926936946957037437931193 ... SonSon
20,761 ile 20,790 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Burak"i alsak iyi olur aslinda elmander ile cok iyi ikili olurlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Burak gelmez. Adam her fırsatta Avrupa'ya gitmek istediğini söylüyor. İsteyeni de vardır illaki.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Cihan bunlara inanma Alaah aşkına.Aynı şeyleri söylüyor olucam ama şimdi açsam koysam şuraya Selçuk İnan'ın röpörtajlarını sen tiksinirsin adamdan.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Selcuk tukurdugunu yaladi, gozumde degeri pek kalmasada yaptigina anlam verebiliyorum. Trabzonda 2-3 yilda kazanacagi parayi, Galatasarayda 1 senede kazandi primleri vs ile beraber. Yanlis bilmiyorsamda kendisi Galatasarayli olmasi lazim. Keske Trabzonda kalacagim demeseydi .

Burakin Turkiyede bizden baska bi Besiktasta oynar diye dusunuyorum, kucuklukten beri tuttugu takim ki onlarada su yakin tarihte gidecegine pek ihtimal vermem. Bu seneki istatislikleri onu Ingiltere veya Ispanyaya goturur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak gibi bir forvete ihtiyacımız yok ki.İyi hoş kaliteli oyuncu ama bizim takıma uygun değil.Zaten gelirse yine Selçuk'da ki gibi tartışma falan çıkar.Gidecekse gitsin İngiltere'ye İspanya'ya.

Baros'un geçmiş yıllardaki oyununa benzer bir oyuncu almamız lazım.Sakatlıklar yedi bitirdi Baros'u.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Burak olduğu yerde kalsın, tarzı bu takıma hiç uygun değil. Nasıl olup da 30'un üstünde gol attığını da bir türlü anlayamıyorum zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Riera, Pino, Hakan Balta gönderilsin. Felipe Melo son olaydan sonra artık takımda tutulmaz gibime geliyor. Kadroyu korumak şart. Takımın ofansif orta sahaya ihtiyacı var. Ayrıca kanatta oynayan oyuncular lig için yeterli olabilir lakin avrupa maçları için yetersiz. Kanat mevkilerine de gereken transferler yapıldığı takdirde yine bütün kulvarda başarılı olunabilir. Baros ayrılırsa onun yerine çok iyi bir yabancı forvet bulmak gerekecek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hocam Riera tamam da Pino ve Hakan Balta ne diye gönderiliyor.Pino'yu denemeden göndermez Fatih Terim.Hakan Balta'da geldiği günden bu yana en iyi oyununu oynuyor bu sezon.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

riera-baros-pino gitmesi gereken oyuncular riera-pino ruhsuz oyuncular , 1 tane cok saglam kanat 1 tane saglam forvet ve melonun kalmasini umit ediyorum"ki 2 tane transfer bize yeterlidir ondan sonra yerlilere yonelmek sart.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu kavga olayı, Melo'nun çok büyük yanlışları yoksa eğer daha ucuza transfer edilebilmesi için de bir fırsat doğurabilir
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hocam Riera tamam da Pino ve Hakan Balta ne diye gönderiliyor.Pino'yu denemeden göndermez Fatih Terim.Hakan Balta'da geldiği günden bu yana en iyi oyununu oynuyor bu sezon.
    Pino'yu bilen biliyor. Takım oyunundan uzak sadece hızı ve tekniğiyle ön plana çıkan vasat bir oyuncu. Ayrıca tarihimizin en başarısız sezonun artık kalan oyunculardan . Ne şartta olursa olsun gönderilmeli. Hakan Balta'nın takım hücumuna bir katkısı yok. Hem defansı hem de ofansı iyi yapabilen bir sol bek bulmak şart.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Pino'yu bilen biliyor. Takım oyunundan uzak sadece hızı ve tekniğiyle ön plana çıkan vasat bir oyuncu. Ayrıca tarihimizin en başarısız sezonun artık kalan oyunculardan . Ne şartta olursa olsun gönderilmeli. Hakan Balta'nın takım hücumuna bir katkısı yok. Hem defansı hem de ofansı iyi yapabilen bir sol bek bulmak şart.
    turk bek olarak hasan ali var malum onuda kayseri satmaz hakan balta su an icin iyi 6 yabanci sayisini sol bek"e kullanmayalim bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    turk bek olarak hasan ali var malum onuda kayseri satmaz hakan balta su an icin iyi 6 yabanci sayisini sol bek"e kullanmayalim bence.
    Neden satmasın bence takas yoluyla rahatlıkla kadromuza katabileceğimiz bir oyuncu.

Sercan , Aydın vb. verilebilir üstüne + para.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bu kavga olayı, Melo'nun çok büyük yanlışları yoksa eğer daha ucuza transfer edilebilmesi için de bir fırsat doğurabilir
    Bende öyle düşünüyorum 6-7 MN € 'ya kadar inebilir fiyat.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hakan Balta kesinlikle kalmalı. Adam toparladı ve kariyerinin en iyi oyununu oynuyor. Her bek Eboue gibi sürekli git gel yapacak kapasitede olmaz. Hakan son 4-5 haftadır yeterince destek oluyor ileriye.

Pino konusuna gelince ben de gitmesinden yanayım çünkü Melo-Elmander gibi isimlerde bulunan takım ruhu onda yok. Çok bencil ve yetenekleri de kısıtlı zaten.

Hasan Ali Kaldırım'a karşı Aydın mı verilir yahu? Oğlan sakatlanmasa ilk 11'e yaklaşmıştı iyice. F.T. Aydını da adam edecek gibi. Bence şu anda takasla oyuncu vermemek lazım. Çünkü F.T. bir anda önümüze koyuyor adamları ve birden iyi oynamaya başlıyorlar. Serkan Kurtuluş,Sercan Yıldırım ve Aydın Yılmaz üçlüsü düzeliverse çok güzel alternatifler oluşur kadroda
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Hakan Balta kesinlikle kalmalı. Adam toparladı ve kariyerinin en iyi oyununu oynuyor. Her bek Eboue gibi sürekli git gel yapacak kapasitede olmaz. Hakan son 4-5 haftadır yeterince destek oluyor ileriye.

Pino konusuna gelince ben de gitmesinden yanayım çünkü Melo-Elmander gibi isimlerde bulunan takım ruhu onda yok. Çok bencil ve yetenekleri de kısıtlı zaten.

Hasan Ali Kaldırım'a karşı Aydın mı verilir yahu? Oğlan sakatlanmasa ilk 11'e yaklaşmıştı iyice. F.T. Aydını da adam edecek gibi. Bence şu anda takasla oyuncu vermemek lazım. Çünkü F.T. bir anda önümüze koyuyor adamları ve birden iyi oynamaya başlıyorlar. Serkan Kurtuluş,Sercan Yıldırım ve Aydın Yılmaz üçlüsü düzeliverse çok güzel alternatifler oluşur kadroda
    Aydın konusunda haklısın abi olacak gibi iyi alternatif ayrıca ama Sercan ...

Serkan'ın gideceği kesinleşti zaten bence.Keşke Sercan'a vereceğimiz parayı Hasan Ali'ye veya Muhammet Demir'e yada Cenk Tosun'a verseydik harika olurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Sercan bitirdi kendisini yazık etti . Dahada avrupada top oynayamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sercan Trabzon'a giderse 2.Burak Yılmaz olabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Emin olun hepinizden çok ben küfür ediyorumdur Sercan'a ama ben de Murat gibi düşünüyorum.Yaş itibariyle "bu adam bitti" denecek yaşta değil Sercan. En iyisi kiralık göndermek olur
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bank asyaya kiralik yollucan ozman birseyleri anlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Baros yerine Nilmar gelse ne de güzel olur yahu Hazır Nilmar'ı almışken Rossi'de gelir Villarreal küme düşerse hiç de uzak olmaz bu transferler ama Rossi şaka tabi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tribun Dergi ; Transfer Dedikodusu : Dortmund,Fenerbahçe ve Galatasaray Juventus'lu Eljero Elia ile ilgileniyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yabanci basindada cikti galatasaray cambiasso ile ilgileniyor diye

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor'un golcü futbolcusu Eren Tozlu hakkında şok iddia. Hürriyet Gazetesinin haberine göre Eren gelecek sezon için çoktan anlaşmaya varmış bile...

www.hurriyet.com.tr de yer alan haber şu şekilde:
    "Galatasaray, 21 yaşındaki forvet oyuncusu Eren Tozlu kadrosunda Giresunspor ile prensip anlaşmasına vardı.

Süper Final'e puan avantajıyla ilk sırada başlayacak olan sarı-kırmızılı takım, bir yandan da gelecek yılın planlarını yapıyor..

Kadroya katılması planlanan oyunculardan biri de TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor'un 21 yaşındaki forvet futbolcusu Eren Tozlu..

1990 doğumlu oyuncunun transferi için söz kesildi, transfer döneminin başlamasıyla imzalar atılacak.

Eren Tozlu, bu sezon Giresunspor formasını 28 kez giyip 10 gol attı."

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şaka ? ------
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hürriyet'in haberi vallahi ben de anlamadım. Öte yandan Eren'in sözleşmesi zaten sezon sonu bitiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Büyük ihtimal yalan haberdir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Demin trt spor kanalındaki programda dediklerine göre Farfan, Hasan Ali ve 2 kişi daha ismini hatırlamadıgım Galatasaraydaymış İnşallah doğrudur sırf şu 2'si bile yeterli transferler bana göre bizim için.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

farfan eskisi gibi değil ya schalkede forma şansıda bulamıyor yanlış bilmiyorsam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    farfan eskisi gibi değil ya schalkede forma şansıda bulamıyor yanlış bilmiyorsam
    Son maçında 3 asist yapıp bir gol attı.

Mesaj Yetkileri