Sayfa 578 / 896 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
17,311 ile 17,340 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Diarra ; Les he dicho que jugaré allí el año que viene y me están comiendo los turcos JAJAJAJAJA. Tengo las interacciones solo con menciones turcas!

ben turkcesini çevireyim ; ben onumuzdeki yil turkiyede oynamak istiyorum ve turk yemeklerini cok seviyorum , son kismi pek anlamadim ama anladigim kadariyla turkiye ile iletisimim var diyor galiba.

ama fake hesapmis gercek hesabi buymus.
    https://twitter.com/#!/Lass_Officiel

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

karaaa boğaaaa

gelde şu 10 yıldır orta sahadaki sorunumuza bi deva ol

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Apaçiler adamın profile baskın yapmış hemen yorumlar başlamış...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yine Krasic haberleri çıkmaya başlamış

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...os-Krasic.html

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

allahım sana geliyorum

bu adam bizi uçurur gel bizeeee

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Baroni'nin yerine koy bu adam otur koltuğa al eline çayını kahveni rahat rahat izle Fenerbahçe'yi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Biri söylemişti de inanmamıştım. Transferi için takımı gezdirip, Ülker Sports Arena'ya getirmişler demişti. Ciddi ciddi resimleri var, gezdirmişler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hasan Ali ve Amrabatı aldığımız konuşuluyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Hasan Ali ve Amrabatı aldığımız konuşuluyor.
    Rahat olun onlar bizim : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

amrabat gelicekse dia ile yollar ayrılmalı bu sezon pek bişey yapamadı hasan gelirse eğer sol beke adam almayız daha hasan ,özgür, caner sol beki idare ederler

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amrabat gelirse ya sag kanatta kesinlikle oynuyamaz o adam ya sol açik oynucak ozman ya stoch kesilcek yada stoch yada amrabat ikisinden biri 10 numara pozisyonunda oynucak.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

amrabat sağ oynamıyormu kayseride ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    amrabat sağ oynamıyormu kayseride ?
    asil mevkisi sol açik ve orda daha verimli

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Amrabat'ın Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş'ta istikrarlı olacağını düşünmüyorum. Ama Hasan Ali GG'den sonraki en iyi transferlerinden biri olabilir Fener'in.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hasan ali kesinlikle alınmasılazım.

Alper potuk,soner aydoğdu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hasan Ali hızı ve devamlılığıyla ön plana çıkan bir bek ama hücum istatistikleri pek parlak değil diye biliyorum. Amrabat'ın da bencil oyun yapısı büyük kulüplerde sıkıntı yaratabilir. Maliyetleri fazla değilse düşünülebilir ama büyük paralar verilecekse daha iyileri bulunabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    11

HTSPOR / Necati Mete

Fenerbahçe’de önümüzdeki sezon için transfer çalışması sessiz ve derinden sürüyor... Sarı-Lacivertliler bir yandan yaşanan sıkıntılı sürecin bitmesini beklerken diğer yandan da ligde ve kupada şampiyonluğu hedefliyor.

Bu yoğun tempo arasında da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları da büyük bir gizlilik içerisinde sürdürülüyor. Bunun sonucunda da Fenerbahçeli yöneticiler, Galatasaray’ın da peşinde olduğu Kayserisporlu Amrabat ve Hasan Ali’nin transferi konusunda her konuda anlaşmaya vardı. Sarı-Kırmızılı kulübün yöneticileriyle yapılan görüşmeler sonunda Amrabat için 8 milyon Euro, Hasan Ali için ise 4 milyon Euro karşılığında el sıkışıldı. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda yapılan iki transferin de Aziz Yıldırım’ın tahliyesi sonrasında açıklanacağı öğrenildi.

ARA TRANSFERDE BİTECEKTİ
    Amrabat ve Hasan Ali’nin transferlerini Fenerbahçeli yöneticiler normalde ara transfer döneminde bitirmeyi planlıyorlardı... Ancak başkan Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerin tahliyeleri gerçekleşmeyince bu transfer de olmadı. Şimdi ise tüm planlar önümüzdeki sezona göre yapılıyor ve görüşmelerde her konuda anlaşma sağlandı.

DİARRA 7 MİLYON EURO İSTEMİŞ
    Yabancı oyuncu transferi konusunda da Fenerbahçe ile ilgili birçok iddia ortaya atılıyor... Radyospor’un haberine göre Sarı-Lacivertliler’in transfer listesinde bulunan Lassana Diarra, menajeri Marco Kırdemir’le birlikte, geçen cumartesi günü özel bir uçakla İstanbul’a geldi ve yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım’la yemek yedi. Haberde transfer görüşmesinin yapıldığı yemekte, Lassana yıllık 7 milyon Euro ücret talep ettiği, görüşmenin ilerleyen aşamalarında ise 6.5 milyon Euro’ya kadar düştüğü iddia edildi. Real Madrid’ten yıllık 4.5 milyon Euro kazanan yıldız futbolcunun bu talebi üzerine Ali Yıldırım’ın cevap vermediği öğrenildi.

Amrabat'ın gelmesi durumunda Dia'ya yol gözükür ki burda yazılan rakam bence fazla.Ayrıca Mumi'nin de dediği gibi takım oyununa pek yatkın gibi gelmiyor bana çok fazla izlememe rağmen.Hasan Ali 2. bi GG olabilir.Öncelik orta saha olmalı bence.Hasan'ı aldığımızı varsayarsak, kanata alınacak isim olarak daha fazla verilip Krasiç'i almayı tercih ederim.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hasan Ali , Diarra , Amrabat(Krasic) ve sağlam bir stoper bu takımı costurur.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by attirson View Post
    aynen.. bide alexin yerine alternatif bir kac sene yedek bekleyecek genc bir yabanci bulunursa tadindan yenmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Beyler hevesiniz kursağınızda kalmasın ama ...

Son Dakika !

Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, 'Fenerbahçe ile iki oyuncu için el sıkıştınız mı?' sorumuza, "Bize iki oyuncu için gelen veya tek tek gelen bir teklif olmadı. Dolayısıyla herhangi bir anlaşma da olmadı" cevabını verdi.

Kaynak : Maraton.
    Last edited by di canio : 14.Nisan.2012 at 19:22 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Serdar kötü mü ki ? Onun yerine Türk olarak daha iyi kim alınabilir ki ?

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Amrabat büyük takımlarda iş yapmaz.Bi maç iyi oynadı diye hemen yine transfer haberleri çıktı piyasaya.Senede 5-6 maç oynar geri kalanında ortalıkta görünmez.Hasan Ali transferi gerçekleşirse iyi bir transfer.İstikrarlı bir oyuncu fakat Fenerbahçe'de 11 oynamak için kendini biraz daha geliştirmeli özellikle defansif açıdan

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Amrabat büyük takımlarda iş yapmaz.Bi maç iyi oynadı diye hemen yine transfer haberleri çıktı piyasaya.Senede 5-6 maç oynar geri kalanında ortalıkta görünmez.Hasan Ali transferi gerçekleşirse iyi bir transfer.İstikrarlı bir oyuncu fakat Fenerbahçe'de 11 oynamak için kendini biraz daha geliştirmeli özellikle defansif açıdan
    Ziegler'in banko oynadığı takımın taraftarı bunu demesin : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by ommix View Post
    izlemedin galiba amrabati sahsen buyuk takimlardada is yapar. 1 maça gore degil genel olarak tum maçlarda hemen hemen iyidir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aslında dolaylı yoldan bir görüşme olmuş, bazı kaynaklar doğruladı. Şu an anlaşma yok, dolayısı ile o açıklama normal.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Real Madrid'den yıllık 4,5 milyon Euro kazanan Lassana Diarra Fenerbahce'den 6,5 milyon Euro talep etti..(Radyospor)

Oha

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Serdar kötü mü ki ? Onun yerine Türk olarak daha iyi kim alınabilir ki ?
    Bence berbat yani en azından performansı berbat.Sol beke yerli bir oyuncu alınıp stoperler yabancı olmalı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Eğer bu rakam ciddiyse kesinlikle vazgeçilmeli bu transferden.Bu ne ya?Katar mı kardeşim burası?Hayır La Liga'dan sonra Tr ligi çok büyük bir düşüş kabul ama bu kadarda ne koparırsam kar mantığı insanın canını sıkıyor.

Bu arada bugün bi tv kanalında Sadettin Saran'ı izledim biraz.Ben açıkçası Aziz başkandan sonra Sadettin Saran'ı beğeniyordum ve onun başkan olmasını istiyordum.Ama bu süreçten sonra Başakn çıkıp yeniden aday olacaksa yine onun olmasını isterim açıkçası.Ki bu süreçte daha önce bu kadar iyi tanımadığım Ali Koç çıktı ki adam her hareketiyle daha şimdiden çok kaliteli bir başkan olabilecek hareketler ve konuşmalar sergiliyor.Yinede Sadettin Saradan ve H. Bilal Kutlualp'in şu ekipte olmasını isterdim.Sadettin Saran başkanlığında.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    izlemedin galiba amrabati sahsen buyuk takimlardada is yapar. 1 maça gore degil genel olarak tum maçlarda hemen hemen iyidir.
    Bu sezon canlı izleme fırsatı da buldum ama hala aynısını söylüyorum, en iyinin kendi olmadığı her takımda hem istikrar, hem de uyum sorunu yaşar. Büyük takımlarda oynayamaz demek kötü oyuncu demek değil ki.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri