Şampiyon sahaya cikiyor![]()
Şampiyon sahaya cikiyor![]()
Az önce spor haberlerini izlerken bir ayrıntı dikkatimi çekti , buraya yorum yazdığımda aklımda yoktu.
Bir de Fernandesle deneyelim ?![]()
Bu maç bizim için bir kırılma maçı olabilir ama olumlu manada.
Kazanırsak, %90 şampiyonuz.
Kaybedersek, hala lideriz.
Gideriz, alırız, geliriz, Kadıköy'e şampiyon çıkarız. Motive olmuş durumdayız ve Beşiktaş'ın bize çelme takacak güçte olduğunu düşünmüyorum.
Konuya kilit vurulsun lütfen. Aygün naptın abi?
Beşiktaş - Galatasaray maçı için şu an itibariyle satılmamış 9 bin adet bilet bulunuyor.
Beşiktaş'ın Gs'den puan yada puanlar alacağını düşünüyorum ve tabiki istiyorum.Gs'nin bu maçta olası bir puan kaybıyla şampiyonluk kelimesi bizim için biraz daha gerçekçi bir anlam ifade eder.Haybi Beşiktaş göreyim seni![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Rahat olamayacak ama alacağız taraftar yok gibi.
Beşiktaş - Galatasaray derbilerinde genellikle şampiyonluğa giden kazanır bu seferde öyle olur diye düşünüyorum GS 3 puanla döner.
Riera 11 başlıycakmış.
Ligin kurallari sonradan konulmus degil, hersey bitmeden sampiyon ilan etmek yanlis olur. Baskette normal sezonu lider bitiren sampiyon mu oluyor. Kabul edilir cinsten bir sistem degil bu playoff ama konuldu neticede. Sahsen playoff olmasaydi tablo bu sekilde olmazdi kanaatindeyim. Trabzon ve BJK nin yaristan kopmasi ve maclara ilgisizligi bu yarisa kabak tadi verecek ve tabloda fazla bisey degismeyecek gibime geliyor. GS-FB maclari sampiyonu belirler, bunun icin 2 sini de kazanmak zorunda FB, o da zor ama imkansiz degil.
Netice olarak GS nin puan kaybi surpriz olur. GS kazanir bence.
İstanbul'da çok kuvvetli sağanak yağış var.Sel götürüyor valla.Az önce zemini gösterdiler bazı yerler göl gibi.İnşallah zemin ve yağmur maçın önüne geçmez.
İddaa'yı bırakmasaydım 0'a varımı yoğumu basardım. Beşiktaş beraberliği alacaktır.
hava yagmurlu beraberlik agir basiyor
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Ujfaluji, Semih, Hakan Balta, Engin, Selçuk, Melo, Riera, Necati, Elmander
BESIKTAS : Rüştü, Hilbert , İsmail, İbrahim, Sivok, Fernandes, Quaresma, Veli, Ernst, Holosko , Mustafa
Last edited by byariff : 14.Nisan.2012 at 19:09
Sahayı su basmış resmen zemin çok fena.Bence Beşiktaş için daha kötü bu zemin.Quaresma ve Simao zorlanabilir bu zeminde.
Pitbull melo oynuyor![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Çok ilginç.O olayları yaşayan 2 oyuncuda 11'de.Melo,sahada kötü oyun oyanyarsa Rieraya dalmasın yina?
Maç tatil edilmez değil mi?![]()
Büyütülecek bir şey değil demek kiAynen devam ediyoruz şampiyonluk yoluna.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
saha berbat , Havadan etkili oyuncularimiz var elmander ve necati gibi umarim istedigimiz sonucu aliriz.
Zemini gördükten sonra alt biteceğini düşünüyorum
Suları temizliyorlar şuan. 2. Yarı maç tatil olacak gibi![]()
bu maç tatil olur