1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Eee, o zaman Fener'ede iftiralar var hala ne kupasını istiyor sizin yönetim?
    Demek ki ifitradan daha fazlası var ki içerde Aziz yıldırım ve birkaç yönetici.Ancak bizim için iftiradan ileriye giden bir durum varsa dışarıda olmaz herhalde onu yapanlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Demek ki ifitradan daha fazlası var ki içerde Aziz yıldırım ve birkaç yönetici.Ancak bizim için iftiradan ileriye giden bir durum varsa dışarıda olmaz herhalde onu yapanlar.
    Onun için hala UEFA açıklayamıyor.
    Ve onun için siz hala bizim hakkımız diye çırpınıp duruyorsunuz? anlıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Onun için hala UEFA açıklayamıyor.
    Ve onun için siz hala bizim hakkımız diye çırpınıp duruyorsunuz? anlıyorum...
    Uefa neyi açıklayamıyor?2.Yazdığınla benim yazdığım arasında bir anlam ilişkisi kuramadım.

Serkan,iddaanamede tam olarak neler yer alıyor ve mahkemelerde ne yaşandı ben bilmiyorum çükü takip etmiyorum.Yazdıklarının hepsi doğrudur.Ama ben Fenerbahçeyi yargılayıpta bizi olay dışı bırakacaklarını sanmıyorum.Fenerbahçenin yaşadığını biz yaşasak çoktan amatöre atarlardı hiç beklemeden.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Uefa neyi açıklayamıyor?2.Yazdığınla benim yazdığım arasında bir anlam ilişkisi kuramadım.

Serkan,iddaanamede tam olarak neler yer alıyor ve mahkemelerde ne yaşandı ben bilmiyorum çükü takip etmiyorum.Yazdıklarının hepsi doğrudur.Ama ben Fenerbahçeyi yargılayıpta bizi olay dışı bırakacaklarını sanmıyorum.Fenerbahçenin yaşadığını biz yaşasak çoktan amatöre atarlardı hiç beklemeden.
    Ben de onu diyorum ya, benzer telefon konuşmaları ama yapılan işlem farklı yoksa herkese aynı işlemi yapsalar, bu kadar isyan etmezdi Fenerbahçe.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

En anlam veremedigim şey bu: demek ki birsey var ki onlar içeride. Bunu aklım almıyor, ne var bizim bilmediğimiz gösterin de biz de bilelim
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri