Sayfa 579 / 896 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
17,341 ile 17,370 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hasan Ali gelirse Özgür'e yazık.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Hasan Ali gelirse Özgür'e yazık.
    Özgür sol bek değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Diarra 6.5 istemişse almayız ki inandırıcı gelmedi o bana.Zaten Real Madrid'den 4.5 kazanıyorsa da ispanyada net %40 vergiye gidiyor diye biliyorum ben. Türkiye'ye vergisiz 3.5-4'e gelir buda Lass ayarında bir oyuncu için çok normal karşılanır,ben karşılarım en azından.

Hasan Ali'ye gelince 4 istemişler ama şöyle 2-2.5 milyon artı bir oyuncu vererek almalıyız diyorum.Zaten Ziegler'i de alsan benzer bir maliyet çıkar ve Hasan hem daha iyi hem de türk.

Amrabat'a gelirsek son olarak,Aykut Kocaman disiplin aşığı bir insan ve Amrabat disiplin ne arar amrabat'ta Eğer Kayserispor'dan o olumlu futbolu oynatan oyunculardan birini alacaksak bu kesinlikle Troisi olmalı.Bırakalım Amrabat'ı başımıza bela olmasın.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Özgür sol bek değil.
    Sol bek değil ama orada oynayabiliyor. Caner'de sol bek değil. Uğur Boral'da sol bek değildi.

Kanat oynayabileceğini düşünmüyorum. Dia - Stoch - Caner var önünde. Yani 18'e bile giremiyor Aykut Kocaman onu kanat olarak düşündüğü için. Fenerbahçe'de oynayabileceği tek mevki sol bek.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Sol bek değil ama orada oynayabiliyor. Caner'de sol bek değil. Uğur Boral'da sol bek değildi.

Kanat oynayabileceğini düşünmüyorum. Dia - Stoch - Caner var önünde. Yani 18'e bile giremiyor Aykut Kocaman onu kanat olarak düşündüğü için. Fenerbahçe'de oynayabileceği tek mevki sol bek.
    Kesinlikle katılıyorum.Özgür'ü geri aldılar ama şans vermekten çekiniyor.Caner'e Reto'ya şans veriyorsan Özgür'e de vermeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Özgür sol bek değil.
    Abi bence de sol bek değil ama ne yazık ki sol bek yaptılar zorla.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Özgür sakat, o yüzden 18 e giremiyor diye biliyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Özgür sakat, o yüzden 18 e giremiyor diye biliyorum.
    Sakat değilken de giremiyordu. Girebildiği tek zaman Caner'in 3 maç ceza aldığı dönemdi. Konya Torku maçında da sol kanat oynatmıştı Özgür'ü ilk 11.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Özgür sonradan girdiği bir maçta sakatlandı o zamandan beri yok, ondan öncesinde de benim bildiğim hemen hemen hepsinde 18 deydi Özgür.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by byariff View Post
    izlemedin galiba amrabati sahsen buyuk takimlardada is yapar. 1 maça gore degil genel olarak tum maçlarda hemen hemen iyidir.
    Bu benim görüşüm.Misal Quaresma'da çok iyi bir futbolcu Amrabat ile stilleri benzer.Ama Beşiktaş'taki performansı ortada.Bence Amrabat başarılı olamaz Fenerbahçe'de
    Last edited by ommix : 15.Nisan.2012 at 11:59

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Orada oynaması sol bekte iyi oynayacağı anlamına gelmez. Caner nasıl sıkıntı yaratıyorsa Özgür de yaratır.

Özgür sol bek oynamamalı, oynatılamaz!

Herkes en iyi yaptığı işi yapmalı. Kimseye tolerans gösterilemez oynasın diye. Bu kulüp yolgeçen hanı değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Bu benim görüşüm.Milsa Quaresma'da çok iyi bir futbolcu Amrabat ile stilleri benzer.Ama Beşiktaş'taki performansı ortada.Bence Amrabat başarılı olamaz Fenerbahçe'de
    Amrabat ağır problemleri olan biri. Profesyonel bir oyuncu değil. Ne Fenerbahçe'yi ne de Galatasaray'ı hakediyor zaten. Alanın elinde kalacak, şiddetli bir bomba.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Eğer bu rakam ciddiyse kesinlikle vazgeçilmeli bu transferden.Bu ne ya?Katar mı kardeşim burası?Hayır La Liga'dan sonra Tr ligi çok büyük bir düşüş kabul ama bu kadarda ne koparırsam kar mantığı insanın canını sıkıyor.

Bu arada bugün bi tv kanalında Sadettin Saran'ı izledim biraz.Ben açıkçası Aziz başkandan sonra Sadettin Saran'ı beğeniyordum ve onun başkan olmasını istiyordum.Ama bu süreçten sonra Başakn çıkıp yeniden aday olacaksa yine onun olmasını isterim açıkçası.Ki bu süreçte daha önce bu kadar iyi tanımadığım Ali Koç çıktı ki adam her hareketiyle daha şimdiden çok kaliteli bir başkan olabilecek hareketler ve konuşmalar sergiliyor.Yinede Sadettin Saradan ve H. Bilal Kutlualp'in şu ekipte olmasını isterdim.Sadettin Saran başkanlığında.
    hbk bu dönemde aziz başkanın arkasından yapmadığını bırakmadı. Ss'e de karşıyım. Ya aziz başkan ya da ali koç...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orada oynaması sol bekte iyi oynayacağı anlamına gelmez. Caner nasıl sıkıntı yaratıyorsa Özgür de yaratır.

Özgür sol bek oynamamalı, oynatılamaz!

Herkes en iyi yaptığı işi yapmalı. Kimseye tolerans gösterilemez oynasın diye. Bu kulüp yolgeçen hanı değil.
    O zaman maalesef Özgür'ün Fenerbahçe'de işi yok. Şu performans ile kesinlikle Fenerbahçe'nin sol kanatında oynayamaz.

Ama bu takımda Santos sol bekken sol kanat, Deniz Barış stoperken ön libero, Ümit Özat stoperken sol bek, Ali Bilgin orta sahayken sağ bek, Önder Turacı stoperken sağ bek, Niang forvetken sol kanat oynuyorsa bence Özgür'de sol bekte oynar. Oyuncuya yeni mevki kazandırmanın zorluğunu bilmiyorum. Özgür genç bir oyuncu. Avrupada bir çok örneği mevcut. Lahm sağ bekken şuan sol bekte oynuyor ve inanılmaz bir verim alınıyor kendisinden. Robben ve Ribery ikilisinden hangisinin arkasındaysa o maç gol atıyorlar. Keza Hamit çok yönlü bir oyuncu. Ama ben Schalke'deyken her mevkide oynadığını hatırlamıyorum.

Stoch 4-3-3'ün solunda oynayan bir oyuncu. Bu adam 4-4-1-1 sisteminde sol kanat oynatılıyor ve defansa yardıma geliyorsa demekki Özgür'de sol kanatken sol bek oynayabilir. Başarılı olur, olmaz ona en ufak bir şey demiyorum. En azından denenmeli. Bu takımda hangi oyuncular hangi mevkilerde denenmedi ki

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

turkiyeyi gerçekten arap ulkesi olarak goruyorlar bugun ispanyol gazetesinde okudum lass yillik 6.5m istiyormus e yuh artik kardesim ya bu kadarda para goz olunmaz. real madridde yillik 4m aliyor onun cogu vergiye gidior.

16. Default

Rusya'da ya da Katar'da alır ancak o kadar parayı. Belki de Çin'de. Avrupa'da o kadar para verecek kulüp yok, Manchester City, Chelsea, PSG, Malaga bile vermez.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Jose Mourinho, Lass Diarra'nın 7 Nisan tarihinde Fenerbahçe ile görüştüğünü bugun basın toplantısında doğruladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Öyle ki dünyaca ünlü Portekizli hoca, Bayern Münih’le yapacakları Şampiyonlar Ligi yarı final maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, Lassana Diarra ile ilgili olarak, “Lass’ı ben bu sezon ve gelecek sezon için hesaba katıyorum. Biz Valencia ile oynarken Lass izinliydi. O gün içinde Paris’e, Türkiye’ye gidebilir ya da Madrid’de kalabilir. Bu beni ilgilendirmez. PSG’nin oyuncuya 6 milyon Euro verdiği doğru. Türkler’in teklifi nedir bilmiyorum. Diarra kalıp kalmayacağı yönünde kararı kendisi verecek, Paris’e de gidebilir, Türkiye’ye de.? Onun seçimi.. ” ifadelerini kullanarak, transferin olası bir durum olduğunun altını çizdi.

Yeni Emre'sini buldu!

Fenerbahçe, yeni sezon için transfer harekatının startını erken verirken ilk bombayı da patlattı.

Fenerbahçe yeni Emre'sini İtalya'da buldu. Sarı lacivertliler yeni sezon için transfer harekatının startını erken verirken ilk bombayı da patlattı... İtalya'nın Udinese takımında forma giyen orta saha oyuncusu Kwadwo Asamoah ile sarı lacivertli yöneticilerin prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.

Orta alanda forma giyen 23 yaşındaki oyuncu çok yüksek tekniğe sahip olmasa bile çok koşan ve oynadığı bölgeyi domine edebilen oyunculardan biri. Fenerbahçe yönetimi bu oyuncuyu yeni sezonda kadroda olmamasına kesin gözüyle bakılan Emre Belözoğlu'na alternatif olarak düşünüyor.

11 milyon Euro'ya mal olacak
    İtalya Ligi Serie A'da 108 karşılaşmada forma giyen ve 8 gol atan Asamoah, 5 de asist yaptı. Bonservis bedeli 11 milyon Euro olan Ganalı yıldız şu an Udinese'den 800 bin Euro alıyor. Fenerbahçe'nin yıllık 2.5 milyon Euro önerdiği yıldız futbolcu İtalya Ligi'nin kaliteli oyuncuları arasında gösteriliyor.

2010 yılında Gana Milli takımı ile Dünya Kupası'nda da forma giyen genç yetenek özellikle uzaktan attığı sert şutlarla biliniyor. Emre ile oyun stili olarak büyük benzerlikler gösteren Asamoah 23 yaşında olmasına rağmen hem İtalya Ligi'nde hem de Gana Milli Takımı'nda genç yaşta forma giymesi nedeniyle büyük bir tecrübeye sahip.

KWADWO ASAMOAH
    - Ülkesi: Gana
    - Millilik sayısı: 10
    - Takımı: Udinese
    - Boy: 1.78
    - Oynadığı takımlar: Bellinzona, Torino, Udinese

İkinci bomba Sercan Saraer
    Fenerbahçe'nin ikinci bombası ise Sercan Saraer olacak. İspanyol bir anne ve Türk babanın çocuğu olan Sercan'a İspanyol milli takımında da oynaması teklif edilmesine rağmen Almanya'yı tercih etti.

Abdullah Avcı'nın ay yıldızlı takıma kazandırmak için büyük uğraş verdiği oyunculardan biri olan Sercan orta alanın sağ ve sol kanadında oynuyor. Alman 2. Ligi'nde Greuthe Fürth formasını giyen 22 yaşındaki oyuncunun hem İspanyol, hem Alman hem de Türk pasaportu var.

Alman 2. Ligi'nde 83 maçta 18 gol 17 asist ile oynayan Sercan'ın çok önemli bir yıldız olması bekleniyor. Stil olarak Trabzonspor forması giyen Alanzinho'ya benzeyen Sercan'ı sarı lacivertliler uzun bir süredir izliyorlardı.

SERCAN SARAER
    - Ülkesi: Almanya, Türkiye, İspanya
    - Millilik sayısı: -
    - Takımı: Greuthe Fürth
    - Boy: 1.80
    - Oynadığı takımlar: Greuthe Fürth

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lass çok para istiyor, Biz Kwando Asamoah ve Andre Ayew'i alsak göbek ne olurdu be : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Lass çok para istiyor, Biz Kwando Asamoah ve Andre Ayew'i alsak göbek ne olurdu be : )
    Asamoah haberi gördüm az önce nette. Kaynak bulursam eklerim.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Siyahi alalımda orta sahaya ismi önemli değil
    Last edited by LaigLeNoiR : 18.Nisan.2012 at 14:16 Reason: kelimelere dikkat edelim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bende önceden öyle düşünüyordum ta ki Bienvenu'ya kadar, sonra bu düşüncemi düşününce dehşet kaplıyor içimi : )
    Last edited by LaigLeNoiR : 18.Nisan.2012 at 14:16 Reason: alıntı değiştirildi
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bende önceden öyle düşünüyordum ta ki Bienvenu'ya kadar, sonra bu düşüncemi düşününce dehşet kaplıyor içimi : )
    Bienvenü kıprak adam ya genç daha umutluyum ben ondan Guizaya 3 yıl dayandık Bienvenüye yarım dönem sabredemedik

Ayrıca site Zokora Emre olayından sonra iyice kendini kaptırmış zenci dedim editlenmiş bide kullandığınız kelimeye dikkat edin denmiş,f... zenci demedim sadece zenci dedim.

Arapça zenc sözcüğü "siyah" anlamına, zenci sözcüğü "siyahî" anlamına gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    üç ayaklı oyuncu her zaman iyidir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kwadwo Asamoah'ın kaynağı Ahmet Ercanlar. Doğruluk payı olabilir.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

transferde aykut kocaman terciheleri ne kadar fark ediyor şuana kadar aldığı oyuncuların hepsi bize ne kadar yarar sağladı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Son yıllarda Fransız takımlarından yaptığı transferlerden memnun kalan Fenerbahçe Yönetimi, bu kez de Marsilya’ya yöneldi. Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yönetimin, Marsilya’nın 22 yaşındaki Gana asıllı golcüsü Andre Ayew için nabız yoklamaya hazırlandığı ileri sürüldü. Kaynak:sporxtv

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ayew mi

dia + para olabilir ama oyuncu gelirmi oda va

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Son yıllarda Fransız takımlarından yaptığı transferlerden memnun kalan Fenerbahçe Yönetimi, bu kez de Marsilya’ya yöneldi. Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yönetimin, Marsilya’nın 22 yaşındaki Gana asıllı golcüsü Andre Ayew için nabız yoklamaya hazırlandığı ileri sürüldü. Kaynak:sporxtv
    Bunun birde kardeşi vardı. Onunla beraber gelsinler. Seneye avrupada yardırırız kanatlarda

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kötü gidiş başlamadan önce Arsenal ile adı anılıyordu. Ayew para + Dia olacak transfer değil yüklü bonservis ister aga Marsilya.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri