Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 26.83%
  • Berabere biter

5 12.20%
  • Galatasaray kazanır

25 60.98%
Sayfa 4 / 16 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 462 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Spor Toto Süper Final'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında 14 Nisan Cumartesi akşamı oynanması gereken müsabaka, olumsuz hava koşulları nedeniyle hakem Hüseyin Göçek tarafından ertelendi.

Erteleme kararından sonra TFF İcra Kurulu'nun acilen toplandığını belirten TFF Basın Sözcüsü Prof.Dr.Mete Düren, İcra Kurulu'nun Müsabaka Talimatı'nın 18. maddesi kapsamında, karşılaşmanın 16 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'da yine Fİ-Yapı İnönü Stadyumu'nda oynanmasına karar verdiğini açıkladı.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=14955

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç için şehir dışından gelenlere yazık oldu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Vardır bir hayır...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Süper Final'in suyu çıktı

Nesil
    2006

Ertelenen maçlarda en merak ettiğim nokta şudur, biletli seyirci maça girdikten sonra biletini atıyor. Bir gün sonra oynanacak bu maça nasıl girebiliyor?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ertelenen maçlarda en merak ettiğim nokta şudur, biletli seyirci maça girdikten sonra biletini atıyor. Bir gün sonra oynanacak bu maça nasıl girebiliyor?
    Ben de düşündüm bunu. Bazen turnikenin oradaki görevli vermiyor biletin kalanını. Onların durumu ne olacak?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Salı günü iki tane sınavım var arkadaş canına yandığımın şansına bak ya.

He bu arada inatla yeni stada türlü şaklabanlıklar yapıp izin vermeyenler utansın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ben de düşündüm bunu. Bazen turnikenin oradaki görevli vermiyor biletin kalanını. Onların durumu ne olacak?
    Bildiğim kadarıyla gidip biletixten yeni bilet alacaklar. Ama ellerinde eski biletin olması lazım. Girerken herkes atıyor onu ben de atıyorum. Sanırım o durumda kayıtları vardır Biletix'te. Online olanlar sorun olmazda gişeden alanlar ne yapacak bilmiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mesela saat kaçta aldigini biliyordur bilet sahipleri biletixde kameradan bakarlar oyle verirler

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gittik, ıslandık öyle kaldık.Direk iptal etmesi yanlıştı, 1 saat ertelense yağmur dinmişti...

Vereydin topu Sabriye bir vururdu ne sekerdi o top bide Biletix biletlerin üstüne yatmasın

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

BJK Kulübü: Bilet değişimi için biletlerinizi getirmeniz yeterlidir. Bileti olmayan taraftarlarımıza bilet değişimi yapılmayacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    BJK Kulübü: Bilet değişimi için biletlerinizi getirmeniz yeterlidir. Bileti olmayan taraftarlarımıza bilet değişimi yapılmayacaktır.
    Tamam 3'lü paket var sıkıntı yok

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ertelenmesi daha makul gibi oldu, belki de bu bizim için bir işarettir :P Galatasaray bu maçtan hangi skorla ayrılırsa ayrılsın o skorun vermiş olduğu psikoloji ve baskıyla Trabzon maçına çıkacaktık, her şeyde bir hayır vardır : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dünya'nın hangi yerinde yağmur yüzünden maç ertelenelir anlamış değilim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Beşiktaş yeni stad istiyor ama elindekine bile gereken özeni göstermiyor. Bir zahmet ortalama stadlarda bile bulunan şeyi stadınızın zeminine yerleştirtin yani.Siz bu ülkenin en büyük 3 takımından birisiniz,böyle mi gelişecek futbol
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maçın ertelenmesi iyi oldu. Böyle bir zeminde oynadığımız 2 sene önceki Bursa maçını hatırladım da, ne maçtı ama? Her iki takım da çok iyi oynamıştı, ama maçı saç diplerinden ayak tırnaklarına kadar sırılsıklam tamamlamışlardı. Olası bir sakatlığın da önüne geçildi maç ertelenerek.

Zemin işi yeni stadla birlikte hallolmalı kesinlikle. Alttan ısıtma mı olur, maç oynanmadığı zamanlarda üstüne bez, naylon falan mı sererler bilemem. Şu rezalete bir son verilmeli artık.

Bu arada, maçın oynanacağı pazartesi günü Baba Hakkı'nın da ölüm yıldönümü. Onun ruhuna çıkıp kazanırız umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Serie A dışında ben pek rastgelmedim böyle bi duruma.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hayir bide su var hava durumundan yagmurlu oldugunu biliyorsunuz ne bilim sahanin ustunu kapatin birseyler yapin yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    ama maçı saç diplerinden ayak tırnaklarına kadar sırılsıklam tamamlamışlardı.

Bu arada, maçın oynanacağı pazartesi günü Baba Hakkı'nın da ölüm yıldönümü. Onun ruhuna çıkıp kazanırız umarım.

Ben o maçtaydım abi. kapalı üstte olmamıza rağmen öyle bir yağıyordu ki biz bile dediğin şekilde ıslandık.

Bu arada önemli bir ayrıntıya dikkat çekmişsin. Bence futbolculara aktarılmalı bu olay. Allah Allah Allah Allah saldır Beşiktaş BABA HAKKI anısına saldır Beşiktaş !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bizdeki gazın, motivasyonun yarısı futbolcularda olsa, şimdi şampiyonluk maçlarına çıkan takım bizdik zaten kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir çok kişi biletlerini attıkları için yenisini alamayacaklar.Şehirdışından gelenlerden sonra bir de bu problem çıktı.Taraftar için gerçekten çok talihsiz oldu maçın ertelenmesi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bir çok kişi biletlerini attıkları için yenisini alamayacaklar.Şehirdışından gelenlerden sonra bir de bu problem çıktı.Taraftar için gerçekten çok talihsiz oldu maçın ertelenmesi.
    Yanlış.
    Öyle bir olay olması imkansız. Eski biletler ile stadyuma giremezsin zaten. Sıfırdan bilet kesiyorlar. Problem çıkarabilirler eski bilet diye ama zorlarsan alırsın o biletleri. Parasını ödediğin için telafi etmek zorundalar. Tüketici Sorunları Hakem Heyeti 1 günde çözerdi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bilet değişimi için biletlerinizi getirmeniz yeterlidir. Bileti olmayan taraftarlarımıza bilet değişimi yapılmayacaktır.
    . .
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bu tip durumlar bize has birsey degil ki, orda nasil bir yagmur yagdi o gun bilmiyorum ama siddetli yagmurdan dolayi ertelenen cok mac var bildigim. 2-3 buyuk lig disinda bu tip olaylar olagan. Abartmamak gerekir, drenaj illaki vardir ama bu olan biraz asiriydi sanirim. Arti bu saha tenis kortu degil ki yagmur yaginca uzerine branda cekesin

Fenerbahce Trabzon macindan 3 puan alinca once oynamasini avantaj haline getirdi, simdi GS bu macta daha stresli olacaktir. Galiba macin ertelenmesi en cok FB nin isine yaradi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    . .
    Tüketici kanunlarına aykırı. Peşinde olun, paranızı kaptırmayın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

3'lü paketimiz var Biletix çıkaramayız diyor biletleri gişedende olmaz dediler.Ayıptır 60 lira verdik ıslanan bileti napalım ?

Attık, yarın gidip arayacağım hakkımı yok öyle kolay ekmek iptal olduğunda gişede camı açmayınca sövüyordu taraftar bende ne kadar saçma diyordum.Haklı adamlar söveceksin öyle anlıyorlar

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maça katılımda azalma anlamına geliyor sanırım bu olay ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş-Galatasaray maçını hakem Hüseyin Göçek, müthiş yağış nedeniyle ağırlaşan zeminde "Top sekmediği" için doğru bir kararla erteledi. Peki saha temizlenir miydi? Benim iddiam; Almanlar olsa sahadaki su yarım saat içinde boşaltılırdı. Bundan 38 yıl önce 1974 Dünya Kupası'nda Almanya-Polonya maçını Frankfurt'ta izledim. O gün de sanki gök delinmiş, zemin göl olmuştu. Almanlar, arkasında su tutma haznesi bulunan silindirlerle sahayı yarım saat içinde sudan arındırdı ve zemin maç oynanacak hale geldi. Almanya, Höness'in penaltı kaçırdığı maçta Polonya'yı Müller'in golüyle 1-0 yendi. Almanlar, 38 yıl önce, o dönemin teknolojisiyle bunu başardılar. Biz 2012 yılında hala tahta paspaslarla, ilkel metodlarla sahadaki suyu temizlemeye çalışıyoruz. Bir endüstri haline dönüşen futbolda bu görüntüler ayıp olmuyor mu?

Levent Tüzemen

Bugün gördüm ben yazıyı. Harbi harbi adamlar 38 sene evvel bu olayı yaşamış ve atlatmışlar. 2012 yılında biz başaramadık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim Fernandes'i Melo ile kitlemeyi düşünüyormuş. Hakem dikkatli olursa Fernandes Melo'yu çok rahat attırabilir. Ama bunun yerine Fernandes'i rahatlatan bir taktikle çıkmamız lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

fatih hoca öyle oyun oynamaz sahaya kendi oyununu oynamaya çıkar benim düşüncem

Sayfa 4 / 16 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri