Sivasspor'u tebrik etmeme gerek mi var baştan sona üstün oynadı, 4 gol buldu fazlasını kaçırdı. Kupa maçında ne olduysa tam tersi vardı işte sahada. Skor 0-0 iken attığımız gol iptal ediliyorsa, ikili mücadelelere imkan vermeyip sürekli tempoya etki ediyorsa, saha içinde verdiği vermediği kararlarda istikrarsızlık sergiliyorsa eleştiririm hakemi. Kasıtlı yaptığını düşünmüyorum düşünmek istemiyorum, yeteneksiz ve yetersiz bir hakem olduğu için yönetimini başarılı bulmadım. Zaten ilk yarı bittiğinde de söyledim tarafsız bakmam zor, sonuçta sahada mücadele eden takımlardan birisi benim gönül verdiğim, desteklediğim takım.
Bunun yanında Ertuğrul Sağlam'ı da kendimce eleştirebilirim. Tamam bu play-off maçlarını önemsemiyor olabilir ama oyuncu tercihleri ve oyuna müdahalesi skorun bu şekilde gelişmesinin başlıca sebebi bence. Kupa maçında Serdar-İbrahim ile başladı, anlamadığım bir sebeple ikinci yarısında İbrahim'i çıkarıp Ömer'i aldı oyuna. Bugün yine Serdar'ın yanında farklı stoper vardı Stepanov. İkinci yarıda yediğimiz gollerde başroldeki Stepanov sahada kalırken Serdar kenara geldi, Ömer girdi. 3. gol Ömer'in hatası. Gaziantepspor maçında da kupa maçında da onun birazda şanssızlığı yüzünden 4 gol gördük kalemizde.