Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

4 66.67%
  • Berabere biter

0 0%
  • Bursaspor kazanır

2 33.33%
1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Sivasspor - Bursaspor [SF Avrupa 1. Hafta]

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Sivasspor - Bursaspor [SF Avrupa 1. Hafta]

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Kupa maçından çok daha zor olacağı kesin. Avrupa kupalarına katılmak isteyen Sivas için çok daha önemli hale geldi play-off, daha motive, daha istekli çıkacaklarını düşünüyorum karşılaşmaya. Beraberlikte Bursa'm adına iyi sonuç olabilir. Ama aynı zaafları, aynı hataları tekrar ederse Sivasspor, bize de şova kalınan yerden devam etmek düşer.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sivasspor yolculuk anlamında Bursa'dan daha çok yorulacak o yüzden Bursa'yı daha çok avantajlı görüyorum ben...Kupa maçında harikaydılar Batalla'yı yine tutamazlarsa Bursa rahat kazanacaktır...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

2. Sivas çıkarması olur diye düşünüyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Galibiyet bekliyorum..Ozan oynarsa çok daha iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçı açtım, enaramo tıkladı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şike yapan Korcan oynuyor Sivasspor'da... Heyyy gidi günlerrr....

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Rajnoch attı iş bitti 2-0...

Bilmiyorum tarafsız izlemem zor bu karşılaşmayı, ama hakemin yönetimi hiç hoşuma gitmiyor... Pinto'nun attığı golde rakibini ittin diyor ama bir şey göremedim, çoğu ikili mücadelede yapıştı düdüğe. Canı sıkıldıkça çaldı durdu. Maç zaten bitti 2-0'dan sittin sene çeviremeyiz bu maçı. Stepanov ve Yavuz tercihini düşünsün dursun şimdi Ertuğrul Hoca.

Çok güzeel, Serdar Aziz'i çıkardı yerine yaşlı tank Ömer Erdoğan girdi...
    Adem Koçak'ın nedenini sadece kendisinin bildiği amaçsız, dengesiz geri pası kalemizde 3. gol oldu.
    3 sakar savunma ve bir yedek kaleciyle yarım saatten fazla mücadele edicez bakalım daha kaç gol yicez...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ne ilginç bir ligimiz var 3 gün önce Bursa Sivas'a 4 atıyor şimdi Sivas Bursa'ya karşı şov yapıyor.Fark bence daha açılabilir Sivas çok güzel futbol oynuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bursa'nın hedefinin kupa olduğunu da anlamış olduk böylece...Sivas ya da İBB 5. olacaktır...

Bu karşılaşmayı 11 kişi bitirebilirsek büyük başarı olacak. Gerek skor, gerek hakemin tutumu iyice gerdi oyuncularımızı. Hakan Aslantaş'a kendini yere bıraktı diye sarı kart görserdi ama aynısını ikinci yarı başında Ziya yaptı, devaaaaam...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

4-0 oldu.Gol Rajnoch.
    Sivasspor göstere göstere geliyor atıyor.Fark açılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bursa'nın hedefinin kupa olduğunu da anlamış olduk böylece...Sivas ya da İBB 5. olacaktır...
    Bursa kupada finale ciksa yetecek mi UEFA icin? Eger oyleyse burda kasmalarina gerek yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Pinto çıktı Turgay girdi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eğer rakibi Fenerbahçe olursa yetecek final oynaması...

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Bursa kupada finale ciksa yetecek mi UEFA icin? Eger oyleyse burda kasmalarina gerek yok.
    Fenerbahçe finale yakın taraf görünüyor, eğer Bursaspor Eskişehirspor'u geçip finale kalabilirse Avrupa Lig'ne katılır. Tek ihtimal var olmaması için, o da Fenerbahçe'nin şampiyonluk grubunda 4. olması, 5-8 play-off birincisine kaybetmesi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe ile final oynaması lazım. Fenerbahçe eğer Süper Final sonunda Şampiyonlar Ligi'ne gidemezse, kupayı kazanamadan gidemez Bursaspor Avrupa Ligi'ne.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mehmet Nas'ın tiki olduğunu öğrenmiş olduk, sırtına dokunmamak lazım huylanıyor...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Helal olsun Mehmet Nas'a maçın son dakikasında skor 4-0 ve bu baskıyı yapıp penaltıyı yaptırdı.Penaltı gerçekçi gelmedi ayrı olay ama o baskının sonuc vermesine sevindim.Bu maç çok iyiydi Mehmet.

Mehmet son 10 dakika oynadı usta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bu karşılaşmayı 11 kişi bitirebilirsek büyük başarı olacak. Gerek skor, gerek hakemin tutumu iyice gerdi oyuncularımızı. Hakan Aslantaş'a kendini yere bıraktı diye sarı kart görserdi ama aynısını ikinci yarı başında Ziya yaptı, devaaaaam...
    4 yediğiniz bir maçta hakeme niye laf ediyorsun anlamadım. Son penaltı gol olsa 5 olacaktı.

Rakibi tebrik etseniz?

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    4 yediğiniz bir maçta hakeme niye laf ediyorsun anlamadım. Son penaltı gol olsa 5 olacaktı.

Rakibi tebrik etseniz?
    Sivasspor'u tebrik etmeme gerek mi var baştan sona üstün oynadı, 4 gol buldu fazlasını kaçırdı. Kupa maçında ne olduysa tam tersi vardı işte sahada. Skor 0-0 iken attığımız gol iptal ediliyorsa, ikili mücadelelere imkan vermeyip sürekli tempoya etki ediyorsa, saha içinde verdiği vermediği kararlarda istikrarsızlık sergiliyorsa eleştiririm hakemi. Kasıtlı yaptığını düşünmüyorum düşünmek istemiyorum, yeteneksiz ve yetersiz bir hakem olduğu için yönetimini başarılı bulmadım. Zaten ilk yarı bittiğinde de söyledim tarafsız bakmam zor, sonuçta sahada mücadele eden takımlardan birisi benim gönül verdiğim, desteklediğim takım.

Bunun yanında Ertuğrul Sağlam'ı da kendimce eleştirebilirim. Tamam bu play-off maçlarını önemsemiyor olabilir ama oyuncu tercihleri ve oyuna müdahalesi skorun bu şekilde gelişmesinin başlıca sebebi bence. Kupa maçında Serdar-İbrahim ile başladı, anlamadığım bir sebeple ikinci yarısında İbrahim'i çıkarıp Ömer'i aldı oyuna. Bugün yine Serdar'ın yanında farklı stoper vardı Stepanov. İkinci yarıda yediğimiz gollerde başroldeki Stepanov sahada kalırken Serdar kenara geldi, Ömer girdi. 3. gol Ömer'in hatası. Gaziantepspor maçında da kupa maçında da onun birazda şanssızlığı yüzünden 4 gol gördük kalemizde.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sen play off'lara kal kaleye şut çekeme mağlup oluncada adamların hedef kupa de yav neyin kafasını yaşıyonuz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Serhat sana ne olmuş böyle tabi ki hedefleri kupa açıklamalardan vs. anlaşılıyor zaten...

Ertuğrul Sağlam'ın düşüncesi tabii ki bu değildir, her teknik direktör çıktığı her karşılaşmayı önemi ne olursa olsun kazanmak ister ama sahada mücadele eden oyuncuların o havada olmadığı belliydi. Birşey bitmedi daha oynanacak 5 karşılaşma var ve Ertuğrul Sağlam'ın oyuncuları daha iyi motive etmesi, tercihlerini daha dikkatli yapması gerek. Rehavete yer yok, daha kesinleşmiş bir şey yok, oynamamız gereken zorlu bir yarı final müsabakası da var. Umarım bu karşılaşmadan gerekli dersi çıkarırlar - ki pek sanmıyorum, buna benzer kaç maç geçirdik bu sezon... Sivasspor'la bu sezon 4 karşılaşma yaptık 5 gol attık 9 gol yedik

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tebrikler Sivasspor, Kısa sürede 2 maç arasında ve 2 takımda bu kadar farklı bir oyun ortaya konulması gerçekten takdir edilecek bir şey, Her iki takımı da yazı ve kışı bu kadar çok çabuk yaşayabilme kabiliyetinden dolayı kutlarım : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ben şeyi anlamadım. Carson niye oynamadı ki Bursaspor kalesinde. Sakatlığı falan mı vardı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

rıza hocaya helal olsun geçen sene düşmekten son haftalarda kurtardı takımı bu sene takım ilk 6 ya oynadı

Mesaj Yetkileri