daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kupa maçından çok daha zor olacağı kesin. Avrupa kupalarına katılmak isteyen Sivas için çok daha önemli hale geldi play-off, daha motive, daha istekli çıkacaklarını düşünüyorum karşılaşmaya. Beraberlikte Bursa'm adına iyi sonuç olabilir. Ama aynı zaafları, aynı hataları tekrar ederse Sivasspor, bize de şova kalınan yerden devam etmek düşer.
Sivasspor yolculuk anlamında Bursa'dan daha çok yorulacak o yüzden Bursa'yı daha çok avantajlı görüyorum ben...Kupa maçında harikaydılar Batalla'yı yine tutamazlarsa Bursa rahat kazanacaktır...
2. Sivas çıkarması olur diye düşünüyorum
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Galibiyet bekliyorum..Ozan oynarsa çok daha iyi olur.
Maçı açtım, enaramo tıkladı![]()
Şike yapan Korcan oynuyor Sivasspor'da... Heyyy gidi günlerrr....
Rajnoch attı iş bitti 2-0...
Bilmiyorum tarafsız izlemem zor bu karşılaşmayı, ama hakemin yönetimi hiç hoşuma gitmiyor... Pinto'nun attığı golde rakibini ittin diyor ama bir şey göremedim, çoğu ikili mücadelede yapıştı düdüğe. Canı sıkıldıkça çaldı durdu. Maç zaten bitti 2-0'dan sittin sene çeviremeyiz bu maçı. Stepanov ve Yavuz tercihini düşünsün dursun şimdi Ertuğrul Hoca.
Çok güzeel, Serdar Aziz'i çıkardı yerine yaşlı tank Ömer Erdoğan girdi...
Adem Koçak'ın nedenini sadece kendisinin bildiği amaçsız, dengesiz geri pası kalemizde 3. gol oldu.
3 sakar savunma ve bir yedek kaleciyle yarım saatten fazla mücadele edicez bakalım daha kaç gol yicez...![]()
Ne ilginç bir ligimiz var 3 gün önce Bursa Sivas'a 4 atıyor şimdi Sivas Bursa'ya karşı şov yapıyor.Fark bence daha açılabilir Sivas çok güzel futbol oynuyor.
Bursa'nın hedefinin kupa olduğunu da anlamış olduk böylece...Sivas ya da İBB 5. olacaktır...
Bu karşılaşmayı 11 kişi bitirebilirsek büyük başarı olacak. Gerek skor, gerek hakemin tutumu iyice gerdi oyuncularımızı. Hakan Aslantaş'a kendini yere bıraktı diye sarı kart görserdi ama aynısını ikinci yarı başında Ziya yaptı, devaaaaam...
4-0 oldu.Gol Rajnoch.
Sivasspor göstere göstere geliyor atıyor.Fark açılabilir.
Pinto çıktı Turgay girdi.
Eğer rakibi Fenerbahçe olursa yetecek final oynaması...
Fenerbahçe ile final oynaması lazım. Fenerbahçe eğer Süper Final sonunda Şampiyonlar Ligi'ne gidemezse, kupayı kazanamadan gidemez Bursaspor Avrupa Ligi'ne.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Mehmet Nas'ın tiki olduğunu öğrenmiş olduk, sırtına dokunmamak lazım huylanıyor...
Helal olsun Mehmet Nas'a maçın son dakikasında skor 4-0 ve bu baskıyı yapıp penaltıyı yaptırdı.Penaltı gerçekçi gelmedi ayrı olay ama o baskının sonuc vermesine sevindim.Bu maç çok iyiydi Mehmet.
Mehmet son 10 dakika oynadı usta![]()
Sivasspor'u tebrik etmeme gerek mi var baştan sona üstün oynadı, 4 gol buldu fazlasını kaçırdı. Kupa maçında ne olduysa tam tersi vardı işte sahada. Skor 0-0 iken attığımız gol iptal ediliyorsa, ikili mücadelelere imkan vermeyip sürekli tempoya etki ediyorsa, saha içinde verdiği vermediği kararlarda istikrarsızlık sergiliyorsa eleştiririm hakemi. Kasıtlı yaptığını düşünmüyorum düşünmek istemiyorum, yeteneksiz ve yetersiz bir hakem olduğu için yönetimini başarılı bulmadım. Zaten ilk yarı bittiğinde de söyledim tarafsız bakmam zor, sonuçta sahada mücadele eden takımlardan birisi benim gönül verdiğim, desteklediğim takım.
Bunun yanında Ertuğrul Sağlam'ı da kendimce eleştirebilirim. Tamam bu play-off maçlarını önemsemiyor olabilir ama oyuncu tercihleri ve oyuna müdahalesi skorun bu şekilde gelişmesinin başlıca sebebi bence. Kupa maçında Serdar-İbrahim ile başladı, anlamadığım bir sebeple ikinci yarısında İbrahim'i çıkarıp Ömer'i aldı oyuna. Bugün yine Serdar'ın yanında farklı stoper vardı Stepanov. İkinci yarıda yediğimiz gollerde başroldeki Stepanov sahada kalırken Serdar kenara geldi, Ömer girdi. 3. gol Ömer'in hatası. Gaziantepspor maçında da kupa maçında da onun birazda şanssızlığı yüzünden 4 gol gördük kalemizde.
Sen play off'lara kal kaleye şut çekeme mağlup oluncada adamların hedef kupa de yav neyin kafasını yaşıyonuz.![]()
Serhat sana ne olmuş böyle tabi ki hedefleri kupaaçıklamalardan vs. anlaşılıyor zaten...
Ertuğrul Sağlam'ın düşüncesi tabii ki bu değildir, her teknik direktör çıktığı her karşılaşmayı önemi ne olursa olsun kazanmak ister ama sahada mücadele eden oyuncuların o havada olmadığı belliydi. Birşey bitmedi daha oynanacak 5 karşılaşma var ve Ertuğrul Sağlam'ın oyuncuları daha iyi motive etmesi, tercihlerini daha dikkatli yapması gerek. Rehavete yer yok, daha kesinleşmiş bir şey yok, oynamamız gereken zorlu bir yarı final müsabakası da var. Umarım bu karşılaşmadan gerekli dersi çıkarırlar - ki pek sanmıyorum, buna benzer kaç maç geçirdik bu sezon... Sivasspor'la bu sezon 4 karşılaşma yaptık 5 gol attık 9 gol yedik![]()
Tebrikler Sivasspor, Kısa sürede 2 maç arasında ve 2 takımda bu kadar farklı bir oyun ortaya konulması gerçekten takdir edilecek bir şey, Her iki takımı da yazı ve kışı bu kadar çok çabuk yaşayabilme kabiliyetinden dolayı kutlarım : )
...
Ben şeyi anlamadım. Carson niye oynamadı ki Bursaspor kalesinde. Sakatlığı falan mı vardı ?
rıza hocaya helal olsun geçen sene düşmekten son haftalarda kurtardı takımı bu sene takım ilk 6 ya oynadı