bende pek çıkaramadım ne dediğini
dediyse gerekeni yaparlar yapmalılarda
bende pek çıkaramadım ne dediğini
dediyse gerekeni yaparlar yapmalılarda
Bu şekilde söylediğinde hiç hoş değil.
Rıdvan nasıl söyledi, "Eğer yapmış ise". Herşeyi söylemenin bir yolu vardır.
Niye yalan söylesin diye gidersen hayat boyu kazanamazsın gittiği yolda.
Dost kazığı diye bir deyimimiz var, çok güzel söylenmiş herkes iyi düşünsün de anlasın diye.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ben Zokora'nın açıklamasından sonra ırkçılık yaptığını söyledim abi.Görüntüler Zokora açıklama yapmadan önce yayınlandı ama buraya koymadım bir açıklama gelmeden.Zokora da açıklamasını yaptı.Hatta inanmıyorsanız çağırın Emre'yi kendisi söylesin demiş.Bu laftan sonra bu adama inanmıycaz da kime inanıcaz ?
Zokora'ya inanıyorsan Emre'ye de inanacaksın.
Ayrıca söylediğin hukuksuzluk. Suç, kanıt ile varolur.
Masumiyet Karinesi: Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz.
Orta çağda kaldı Engizisyon mahkemelerinde işkenceler ile keyfi öldürme kararları.
Yok sadece kendi tarafıma inanıyorum diyorsan kusura bakma ama adı fanatizm oluyor. Kanıtsız suçlama olmaz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bizimkiler böyle oynasın Süper Final'i 4. sırada bitirsek dahi kimsenin sesi çıkmaz. Ama yeter ki bize bu mücadeleyi göstersinler. Maçın başından sonuna kadar Trabzonspor'a organize bir atak fırsatı vermedik. Trabzonspor'un 2 tane uzaktan iyi şutu ve ceza sahası civarında kaptırdığımız toptan sonra Serkan'ın girdiği net pozisyon vardı. Bunun haricinde defansif anlamda bizim adımıza müthiş bir maçtı. Ofansa baktığımızda da yeteri kadar pozisyonu bulduk, 2-0'dan sonra da oyuncularımız kendilerini yormadan pas yaparak maçı bitirdi. Oyunun küçük bir bölümü haricinde kontrol tamamen elimizdeydi.
Bugün izlediğimiz Cristian box to box denilen orta sahalara en iyi örnekti. Attığı çok güzel gol olsun, kendisinin getirerek Sow'a bıraktığı asisti olsun, defansif anlamda rakibine top bırakmaması olsun; her şeyiyle çok iyi bir maç çıkardı. İstikrarlı şekilde bugün sergilediği performansın %70'ini sergilesin, yeter. Nasıl ki kötü oynadığında yerden yere vuruyorsak bugün de yiğidin hakkını sonuna kadar vermek gerek. İkinci olarak Mehmet Topuz bildiğimiz geçen seneki tank Mehmet gibiydi. Orta sahada sürekli rakibe pres yapıp, ataklara da destek verdi. Zaten Mehmet'in performansı iyise otomatik olarak Gökhan da yükseliyor. Sol tarafta da aynı uyumu gördük. Ziegler normalin çok üzerinde hücuma katkı verdi, Caner'le iyi yardımlaştılar. Diğer orta saha oyuncumuz Emre de yine maçın öne çıkan oyuncularındandı. Bugün normal Emre'nin üzerinde pas hatası yapmasına rağmen orta sahadaki orkestra şefi rolünü yine gösterdi. Emre'yle acilen sözleşme yenileyip, Emre'nin de kafasının daha rahat olması lazım. Ha unutmadan ikiz kuleleri de Emre yıkmıştı. Stoper ikililerimizden Yobo Burak'a atılan pasların hepsini topladı, Bekir de aynı şekilde Burak'la eşleştiğinde rakibine adım attırmadı.
Kareografi yarım kalmasına rağmen güzel oldu. Emeği geçenlere teşekkürler. Umarım yaralanan renktaşımızın durumu iyidir. Geçmiş olsun. Bunun yanı sıra herhangi bir olay yaşanmamasını da pas geçmemek lazım.
Galibiyetle başlamak güzel oldu. Muhteşem bir oyunla 3 puanı alan takımımıza tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti