Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
1 ile 30 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tekrar tekrar izliyorum

http://s7.directupload.net/images/120416/wq2tj826.swf

Haydaaaaaa
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Tekrar tekrar izliyorum

Haydaaaaaa

Bu zihniyet bu ülkede olduğu sürece sana ne Eto'o gelir nede bir başka "ZENCİ" bir oyuncu gelir...

Ben Yobo ve Dia'nın yerinde olsam Emre'yi döverdim Bizim hakkımızda da aynısını düşünüyo diye...
    Last edited by di canio : 16.Nisan.2012 at 09:44 Reason: Abartmamak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bigboss3461 View Post
    Bu zihniyet bu ülkede olduğu sürece sana ne Eto'o gelir nede bir başka "ZENCİ" bir oyuncu gelir...

Ben Yobo ve Dia'nın yerinde olsam Emre'yi döverdim Bizim hakkımızda da aynısını düşünüyo diye...

Eto türkiyeye gelmek istiyodu türkiyedeki ırkçı mevzuları duydu vazgeçti hıhı sabahın altısında güldüm ama sessiz
    önemli olan niyettir yok zenci yok esmer yok kara yok kızıl... takılıyorsunuz bunlara. cem yılmaz diyor ya ben oraya varmak istesem kulan burun boğazdan da girerim önemli olan niyettir yoksa siyahiden de esmerden de varılır.

Felsefe hocamız şey demişti bir suçtan en çok kim kar ediyorsa suçlu odur. Şimdi düşünün bu mevzudan en çok kim kar ediyor kim zarar ediyor ? Fenerbahçe sezonun belkide en iyi futbollarından birini oynamış trabzonsporu kendi evinde mahkum edercesine boğmuş inreyi mental kental açıdan kendi üzerine çevirmek için büyük bi hamle yapmış aaaa şapkadan davşan çıkmış bide bakmak lazım bu şapka kimin şapkası davşanın da davşan olduğu kesin değil farenin evrim geçirmiş hali de denebilir çünkü kimse net bir şey söyleyemiyor

Fenerbahçe bu savaşta çok iyi savunma yapıyor çok iyi organize oluyor ama saldıranlar da çoık iyiler helal olsun adamlara

Tff yi herkes suçluyor ya bence adamlar haksız değil böyle futbol taraftarına böyle tff böyle spor adamlarına böyle spor yöneticileri herkes aynaya baksın önce zihniyet değişmeden ne futbol değişir ne insanlar gerçekten üzülüyorum gerçekten.
    Last edited by di canio : 16.Nisan.2012 at 09:46 Reason: Alıntılanan mesajda düzenleme.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Tekrar tekrar izliyorum

Haydaaaaaa
    Gece otururken bizdende bir arkadaş diğerine ''Emre Trabzonspor'daki zenciye pis zenci demiş.'' şeklinde anlattı.

Mesaj Yetkileri