Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
Sayfa 12 / 17 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tekrar tekrar izliyorum

http://s7.directupload.net/images/120416/wq2tj826.swf

Haydaaaaaa
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Tekrar tekrar izliyorum

Haydaaaaaa

Bu zihniyet bu ülkede olduğu sürece sana ne Eto'o gelir nede bir başka "ZENCİ" bir oyuncu gelir...

Ben Yobo ve Dia'nın yerinde olsam Emre'yi döverdim Bizim hakkımızda da aynısını düşünüyo diye...
    Last edited by di canio : 16.Nisan.2012 at 09:44 Reason: Abartmamak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bigboss3461 View Post
    Bu zihniyet bu ülkede olduğu sürece sana ne Eto'o gelir nede bir başka "ZENCİ" bir oyuncu gelir...

Ben Yobo ve Dia'nın yerinde olsam Emre'yi döverdim Bizim hakkımızda da aynısını düşünüyo diye...

Eto türkiyeye gelmek istiyodu türkiyedeki ırkçı mevzuları duydu vazgeçti hıhı sabahın altısında güldüm ama sessiz
    önemli olan niyettir yok zenci yok esmer yok kara yok kızıl... takılıyorsunuz bunlara. cem yılmaz diyor ya ben oraya varmak istesem kulan burun boğazdan da girerim önemli olan niyettir yoksa siyahiden de esmerden de varılır.

Felsefe hocamız şey demişti bir suçtan en çok kim kar ediyorsa suçlu odur. Şimdi düşünün bu mevzudan en çok kim kar ediyor kim zarar ediyor ? Fenerbahçe sezonun belkide en iyi futbollarından birini oynamış trabzonsporu kendi evinde mahkum edercesine boğmuş inreyi mental kental açıdan kendi üzerine çevirmek için büyük bi hamle yapmış aaaa şapkadan davşan çıkmış bide bakmak lazım bu şapka kimin şapkası davşanın da davşan olduğu kesin değil farenin evrim geçirmiş hali de denebilir çünkü kimse net bir şey söyleyemiyor

Fenerbahçe bu savaşta çok iyi savunma yapıyor çok iyi organize oluyor ama saldıranlar da çoık iyiler helal olsun adamlara

Tff yi herkes suçluyor ya bence adamlar haksız değil böyle futbol taraftarına böyle tff böyle spor adamlarına böyle spor yöneticileri herkes aynaya baksın önce zihniyet değişmeden ne futbol değişir ne insanlar gerçekten üzülüyorum gerçekten.
    Last edited by di canio : 16.Nisan.2012 at 09:46 Reason: Alıntılanan mesajda düzenleme.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ömer Çavuşoğlu'na eskiden kızardım ama artık gülüyorum

Emre meselesinde bence Emre ceza alır ama küfüre saha içinde yakalanmadığı için ceza gelmez.Zokora'ya ceza gelmez yani.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Sonuç olarak ortalığı sürekli kızıştırmaya çalışan Trabzonlu yöneticilere en güzel cevabı sahada verdik.Helal olsun futbolcularımıza

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ülkemizde yok ama adamların kültürlerinde işte şu kelime ırkçılık kabul edilir şeklinde söylemler var, ben de ülkemizin bir gerçeğini ortaya koyayım, karısına, annesine küfür edildiği için cinayet işleyenler var hatta tanıdığım birisi şu anda cinayete teşebbüsten yargılanıyor, sırf küfür ettiği için adamı öldüresiye dövdüğünden ve muhtemelen de ceza alacak.

O nedenle ülkemizde ırkçılığı çok büyük sorunmuş gibi gösterip aman küfür bu işte demek çok mantıklı değil, bizim kültürümüzde de ana avrat küfür etmek kabul edilemez bir olay.

Tabi buradan da şu çıkmasın, Emre suçsuzdur, ya da yaptığını hafifletmek gibi bir düşüncem yok, sadece objektif bakabilmeyi göstermek istiyorum. Aynı ortamda birisine ana avrat küfür etseniz ve birisine zenci deseniz, ortamdaki diğer insanların tepkisi, hangisine daha çok olur?

Tabi bir de ırkçılıkla suçlama yapanların kendi yaptıkları var ki, savunması o dönemde ceza yoktu ki. Aynı şike davasında olduğu gibi, geçmişte herkes yapmıştır ama o dönemde suç değildi, o nedenle futbolu bitiren sadece Fenerbahçe'dir, mantık hep bu, tepkin varsa, her olaya objektif yaklaş ve tepkini göster.

Görüntülerde belli, eğer Zokora'ya gerçekten o laf ağır geldiyse, bırakın sarılmayı, yüzüne bakmazdı Emre'nin. Ben şahsen öyle yapardım. Ama sarılıyorlar, karşılıklı özür diliyorlar, olayı kapatıyorlar. Kendinizi düşünün, bu kadar içerlediğiniz bir laftan ötürü özürü kabul edip sarılır mısınız?

Bu demek değil ki ceza almasın, özür dilemiş de olsa, Zokora şikayetçiyse ceza almalı sadece bu kadar içerleyen adamın kendisine hakaret eden adama sarılması ilginç.

Her neyse, bu yaşananlar bile durduramayacaktır Fenerbahçe'yi. Hafta içinde oynanan 120 dakikalık oyundan sonra yorgunluk olacak diyenlere karşı, takıma kattığı moral motivasyon, yorgunluktan daha önemli demiştim. Öyle olduğunu da gördük. Trabzon'a Serkan'ın şutu hariç, pozisyon vermedi Fenerbahçe, 90 dakika sahada ne yaptığını bilen, oyunu doğru oynayan, kalecisinden forvetine kadar iyi oynayan bir takım vardı.

Geçen sene aklıma geldi benim de maçı izlerken ve 2 kupaya olan inancım daha da arttı. Tüm eleştirileri sildi süpürdü Fenerbahçe, neyse ki Emre imdatlarına yetişti de, konuşulacak malzeme çıktı.

Oyuncuları da detaylı analiz etmek isterdim ama fazlasıyla uzun olacak, Emre'ye muhtemelen 4 maç ceza verilecek, geriye 3 maç kalıyor, o maçlarda da duruma göre oynamayabilir ve sezon sonu da artık sözleşmesi yenilenmez, Emre'nin Fenerbahçe kariyeri sona erer.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Tekrar tekrar izliyorum

Haydaaaaaa
    Gece otururken bizdende bir arkadaş diğerine ''Emre Trabzonspor'daki zenciye pis zenci demiş.'' şeklinde anlattı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burası Türkiye imiş, anaya küfredilmezmiş.Doğru.Tribün dolusu insan birbirinin,futbolcuların,hakemin annesine Japonya'da küfrediyor zaten...Herkes birbirnin anasına sövsün demiyoruz ama Irkçılığıda hafifltemye çalışmayın bunu bahane ederek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya biri söylesin emre dedi mi demedi mi gerçekten bu konuda bilgim yok emre ne yaptı ama mışlı mişli değil gerçekten söylesin yada görüntü var mı görelim ondan sonra tavrımızı alalım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Burası Türkiye imiş, anaya küfredilmezmiş.Doğru.Tribün dolusu insan birbirinin,futbolcuların,hakemin annesine Japonya'da küfrediyor zaten...Herkes birbirnin anasına sövsün demiyoruz ama Irkçılığıda hafifltemye çalışmayın bunu bahane ederek.
    O zaman öncelikle Trabzonspor tribününde açılan pankart dolasıyıyla Trabzonsporlu taraftarları lanetle, sonra Emre'yi eleştir.

Irkçılığı hafifletmeye çalışmadığımı söyledim ama 2 kişi alın karşınıza birisine zenci deyin diğerine ana avrat küfür edin, alacağınız tepki hangisinde ağır olur?

Tribünlerin ettiği küfürlerle karşılıklı yapılan küfürleri de kıyaslamak yersiz, tribünde her küfür edene nasıl karşılık versin küfür yiyen. Ayrıca şu da bir gerçek, yabancıların kullandığı, bizim küfür dediğimiz kelime, onlarda argo olarak bile kullanılıyor, aşırı tepki vermiyorlar.

Bu da kültür farklılığını ortaya koyuyor işte, küfür içimizde, herkes her yerde küfür ediyor ama çık sokağa birisine küfür et bakayım o şekilde, sana ne yapıyor? Ama başka ülkede bu küfürü normal karşılayabiliyorlar. Irkçılık da bu şekilde, başka yerde bu konuda çok hassaslar ama bizim ülkemizde o kadar büyük infial oluşturacak şey değil çünkü toplum tarafından kabul edilmez, taraftar bunu tribünde sergilemez diğer ülkelerde olduğu gibi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fanatiklik çok kötü bir şey.İnsan bağlandı mı bir şeye onun uğruna çoğu şeyden vazgeçiyor.İnsanlığından olduğu gibi.Hepimiz için geçerli.Evet emre 'pis zenci' demiş.Fakat hala bunu sanki normal birşeymiş gibi korumaya devam ediyosunuz.Zokora'da anasına küfür etmiş.Bence oda ceza almalı.Yani 2 oyuncu da suçlu bu konuda.Emre'ye yüklenilmesinin sebebi bizim ülkede ırkçılık yok diye övünüyoruz heryerde.Böyle birşey olması herkesi üzdü.Küfür zaten çoğu oyuncu ediyor ve cezasız kalıyor.Halbuki küfür edenlerinde cezasını alması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendilerini zaten ´ârî ırk´ gören‚ özellikle Darwin´den sonra‚ siyahîler için "bunlar ´biyolojik insan´ bile değil‚ bunları -tıpkı hayvanlar gibi- istediğimiz gibi emrimizde kullanabiliriz" deyip‚ bu siyahî hemcinslerine yıllar yılı ´hayvan muamelesi´ni reva gören ´Modern Batı´nın bu konuda gösterdiği hassasiyeti/uyguladığı müeyyideleri bizden de beklemek‚ olsa olsa cahilliktir.

Yahu bu memleketin insanı istese de "NIGGER" diyemez. Yahu yok ki böyle bir kelime bizde‚ nasıl diyeceğiz?

O yüzden‚ bizim için ha "pis bücür"dür‚ ha "nigger"; arada ´nitelik/keyfiyet farkı´ yoktur.

Ha‚ bizim tarihimizde de birtakım insanlara sırf derileri siyah diye ´hayvan muamelesi´nde bulunmak gibi bir ayıp olsa idi‚ o zaman anlardım sizi... Ama biz böyle bir ayıba imza atmadık ki tarihimizde‚ "senin derin siyah" dememiz de insanlık suçu sayılabilsin.

Ve‚ şunu da anlardım: "Emre Zokora´ya hakaret etmiştir" demenizi de anlardım. Evet‚ bu topraklarda "pis bodur!" ne kadar hakaretse‚ ama daha az ama daha çok‚ "nigger" da olsa olsa bir hakarettir‚ o kadar. Hatta şu kadarını söyleyeyim‚ bizim buralarda birinin anasına sövmek "nigger"dan çok ama çok daha fazla yaralayıcıdır.

Bir yazı.. Alıntıdır.

Gel gelelim katılıyorum. Biz o dönemleri yaşamadık. Biz ırkçılık nedir bilmeyiz. "F... u Zokora" da aynı şeydir bizim için "F... nigger" da.

Irkçılık top ayağına geldiğinde tribünlerin maymun sesi çıkarmasıdır(bkz: Portekiz), ırkçılık top o adamın ayağına gittiğinde maymun taklidi yapmaktır(bkz: İngiltere).

Çok abartıldı. Emre orada o anlık sinirle söylemiştir. Irkçılık ne haddine? Senin takımında 3 siyahi oyuncu var. Bir daha onların yüzüne nasıl bakarsın ırkçılık yaparsan? Hemde onların kaptanı olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Fanatiklik çok kötü bir şey.İnsan bağlandı mı bir şeye onun uğruna çoğu şeyden vazgeçiyor.İnsanlığından olduğu gibi.Hepimiz için geçerli.Evet emre 'pis zenci' demiş.Fakat hala bunu sanki normal birşeymiş gibi korumaya devam ediyosunuz.Zokora'da anasına küfür etmiş.Bence oda ceza almalı.Yani 2 oyuncu da suçlu bu konuda.Emre'ye yüklenilmesinin sebebi bizim ülkede ırkçılık yok diye övünüyoruz heryerde.Böyle birşey olması herkesi üzdü.Küfür zaten çoğu oyuncu ediyor ve cezasız kalıyor.Halbuki küfür edenlerinde cezasını alması gerek.
    Böyle bir mesaj 2 tarafı da germeyecek makul bir mesajdır ama bu şekilde gelmediğinde mesajlar, olayı bütünüyle göremediğimizde sıkıntı yaratıyor. Tribününde ırkçılıkla alakalı pankart açarsın bunu görmezden gelemezsin, bizans takımı diye bir benzetme kullanıyorsan şimdi Emre'yi eleştiremezsin ya da Rum takımıyla Yunan takımıyla eşleştiğinde onlara laf söylüyorsan Emre'yi eleştiremezsin hatta ülkemizde teröre tepki gösterirken tüm kürtler böyledir diyorsan ırkçılığın alasını yapmışsındır yine Emre'yi eleştiremezsin.

Her olayda duruşun bellidir, o zaman takdir ederim ben seni. Irkçılık sadece siyahiye zenci demekle yapılmaz, bu kadar basit bir şey değil.

Sen derken herhangi birini kastedmiyorum ha, yanlış anlaşılma olmasın.

Asıl benim aklımın almadığı birisinin annesine küfredilmesinin, olağan bir şeymiş gibi gösterilmesi. Yineliyorum, birisine zenci dedi diye o kimse gidip adam öldürmez ülkemizde ama annesine küfür edildi diye cinayet işleniyor, işlenecek, bu ülkenin gerçeği böyle.

Tabi bir de Emre'yi koruma duruma var, bunu üstüme almıyorum, Emre'ye gereken ceza verilecektir ve sezon sonu da sözleşmesi uzatılmayacaktır artık. Olayı hafife alma, suçsuz çıkarma niyetinde değilim, asıl anneye edilen küfrün normalmiş gibi gösterilmesi ve yaşanmış başka olaylara tepkisiz kalıp Emre'ye sadece tepki gösterilmesi yoksa bu lafı diyen birini korumak akıl karı bir iş değil bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bence bu olay kapansın burda.Yoksa uzar gider.2 oyuncuda suçlu ve kimse burda uzlaşma sağlayamaz.2 oyuncununda suçlu olduğunu kabul edelim bu konuyu kapatalım birbirimizi kırmayalım daha fazla

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O zaman öncelikle Trabzonspor tribününde açılan pankart dolasıyıyla Trabzonsporlu taraftarları lanetle, sonra Emre'yi eleştir.

Irkçılığı hafifletmeye çalışmadığımı söyledim ama 2 kişi alın karşınıza birisine zenci deyin diğerine ana avrat küfür edin, alacağınız tepki hangisinde ağır olur?

Tribünlerin ettiği küfürlerle karşılıklı yapılan küfürleri de kıyaslamak yersiz, tribünde her küfür edene nasıl karşılık versin küfür yiyen. Ayrıca şu da bir gerçek, yabancıların kullandığı, bizim küfür dediğimiz kelime, onlarda argo olarak bile kullanılıyor, aşırı tepki vermiyorlar.

Bu da kültür farklılığını ortaya koyuyor işte, küfür içimizde, herkes her yerde küfür ediyor ama çık sokağa birisine küfür et bakayım o şekilde, sana ne yapıyor? Ama başka ülkede bu küfürü normal karşılayabiliyorlar. Irkçılık da bu şekilde, başka yerde bu konuda çok hassaslar ama bizim ülkemizde o kadar büyük infial oluşturacak şey değil çünkü toplum tarafından kabul edilmez, taraftar bunu tribünde sergilemez diğer ülkelerde olduğu gibi.
    Tamam Serkan o pankartıda lanetliyorum.

Size anlatamıyorum derdimi.Birisi banada bir küfür etse evet en kötü şekilde cezalandırırım ama ona karşılık aynı küfürü etmem bu benim terbiyemde yok.Bu güne çok kızmışsam 1-2 defa şahıs aleyhinde bu tarz konuşmuşumdur.Madem Emre küfür edilmesini istemiyor daha önce ettikleri neydi?Zokora ona küfür ettiyse gider hakeme söyler veya gururuna yediremiyorsa orda saldır vur hıncını al insanın ırkı ile ilgili ona aşağılayıcı davranmakta nedir?

Ben Zokora'yada aferim olum çok güzel sövmüşsün demiyorum.Müslümanlıkta kutsal olan bir varlığa küfür etmek tabiki affedilmez bir durumdur ama bu durum Emre'nin yaptığını hafifletmez diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bekq View Post

Ve‚ şunu da anlardım: "Emre Zokora´ya hakaret etmiştir" demenizi de anlardım. Evet‚ bu topraklarda "pis bodur!" ne kadar hakaretse‚ ama daha az ama daha çok‚ "nigger" da olsa olsa bir hakarettir‚ o kadar. Hatta şu kadarını söyleyeyim‚ bizim buralarda birinin anasına sövmek "nigger"dan çok ama çok daha fazla yaralayıcıdır.

İşte ben de bundan bahsediyorum, bizim siyahilerle bir sorunumuz yok ki, batının kullandığı tabirin dilimizde tam karşılığı bile yok.

Bizim halkımızda daha yaralayıcı olan kutsal şeylere edilen küfürdür. Batının zamanında yaptığı şeylere duyduğu pişmanlık sebebiyle oluşan hassasiyetinin ürünüdür, bu kadar ağır cezalar ve dediyse zaten verilmelidir, kural bu, buna itirazım yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Tamam Serkan o pankartıda lanetliyorum.

Size anlatamıyorum derdimi.Birisi banada bir küfür etse evet en kötü şekilde cezalandırırım ama ona karşılık aynı küfürü etmem bu benim terbiyemde yok.Bu güne çok kızmışsam 1-2 defa şahıs aleyhinde bu tarz konuşmuşumdur.Madem Emre küfür edilmesini istemiyor daha önce ettikleri neydi?Zokora ona küfür ettiyse gider hakeme söyler veya gururuna yediremiyorsa orda saldır vur hıncını al insanın ırkı ile ilgili ona aşağılayıcı davranmakta nedir?

Ben Zokora'yada aferim olum çok güzel sövmüşsün demiyorum.Müslümanlıkta kutsal olan bir varlığa küfür etmek tabiki affedilmez bir durumdur ama bu durum Emre'nin yaptığını hafifletmez diyorum.
    Hafiflettiğini söylemiyorum ki ben de, asıl Zokora'nın yaptığının normal bir şey gibi gösterilmesine yorum getirdim. Bizim zencilerle alakalı ırkçılık yapılacak, utanılacak geçmişimiz yok, daha beterini söyledim, teröre lanet ederken tüm kürtler böyledir demek, Emre'nin yaptığından kat ve kat daha fazla ırkçılıktır ve bu şekilde düşünenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar fazla ülkemizde maalesef.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Omer Cavusoglu

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Arkadaşlar yazıyı okudum.Dediğiniz gibi o şeyi Gökhan gönül,Volkan söylese hak veririm.Ama gidip İngiltere'de oynamış bir kişinin bunu söylemesi bana bilinçli olarak söyledi gibi geliyor.Kaç sene İngiltere'de oynadı adam.Bu sözü Suarez söyledi diye 8 maç ceza aldı aynısını demişti.Dediğim gibi diğer oyuncular söylese çok üzerinde durmam geçerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Arkadaşlar yazıyı okudum.Dediğiniz gibi o şeyi Gökhan gönül,Volkan söylese hak veririm.Ama gidip İngiltere'de oynamış bir kişinin bunu söylemesi bana bilinçli olarak söyledi gibi geliyor.Kaç sene İngiltere'de oynadı adam.Bu sözü Suarez söyledi diye 8 maç ceza aldı aynısını demişti.Dediğim gibi diğer oyuncular söylese çok üzerinde durmam geçerim.
    Aklandı o davadan.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Suarezin video goruntusu olmamasina ragmen 8 mac verdiler (oyle hatirliyorum) ama mesela Terry'nin goruntuleri var Anton Ferdinanda biseyler soyluyor o dava halen gorulmedi, hatta FA uzatiyor ve buyuk ihtimal o yirtar Ingiliz oldugu icin.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Maçın skoru Trabzon lehine olsaydı Zokora bu açıklamayı yaparmıydı? Sanmıyorum. Çok içerlerse Emre'ye sarılmazdı. Emre'nin yaptığı yanlış fakat Zokora'nın saha içinde affetmiş görünüp saha dışında yaptığı hoş değil. Skor Trabzon lehine olsaydı bu açıklamanın olacağını sanmıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

zokora şikayetçi olursa ceza verilirmiş,şikayetçi olmazsa ceza verilmezmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Maçın skoru Trabzon lehine olsaydı Zokora bu açıklamayı yaparmıydı? Sanmıyorum. Çok içerlerse Emre'ye sarılmazdı. Emre'nin yaptığı yanlış fakat Zokora'nın saha içinde affetmiş görünüp saha dışında yaptığı hoş değil. Skor Trabzon lehine olsaydı bu açıklamanın olacağını sanmıyorum.
    Ben de Zokora'nın bu kadar art niyetli olduğunu düşünmüyorum, o olaylardan sonra çoğu pozisyonda ve maç sonunda birbirine sarılıyorsan Emre'nin dediği gibi maç içinde olup bitmiş bir olaydı, Dikkat ederseniz Zokora'nın yapmış olduğu basın toplantısında, Zokora olayla ilgili 3-5 şey söyledi, Tercüman anlattı başlamaya "Fifa kuralları, Uefa standartları, TFF bilmem kaçıncı madde, Emre'nin ilk vukuatı değil, Ceza almalı futboldan uzaklaştırmalı vs vs " Hey koçum benim, tercüman değil hukuk danışmanı mübarek, o kısa sürede sen bunca şeyi nasıl geniş geniş anlatma imkanı buldun ? onu geçtim işin tercüme kısmını geçip nasıl oralara adım attın ?

Adım gibi Eminim Fenerbahçe bu sezon şampiyon olursa inanın bugüne kadar yaşanan olaylardan kat be kat fazlasını göreceksiniz, Bu zamana kadar bunca olaylarla boğuşup hala bu savaşın içinde başarılı bir şekilde olmak kadar gurur verici bir şey olamaz. Bizim bu savaşımız devam ettikçe ne hazımsızlıklar alevleniyor tahmin edemezsiniz. Allah yardımcıları olsun : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bu zamana kadar bunca olaylarla boğuşup hala bu savaşın içinde başarılı bir şekilde olmak kadar gurur verici bir şey olamaz. Bizim bu savaşımız devam ettikçe ne hazımsızlıklar alevleniyor tahmin edemezsiniz. Allah yardımcıları olsun : )
    suçsuz olduğuna inanan başkan ve yapılan haksızlıkları,adaletsizlikleri,yüzsüzlükleri gören ve en önemlisi geçen seneki mücadeleyi gören taraftar ve tabikide AYKUT KOCAMAN

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Atmadık ya sahaya donlar atletler atmadık ya çakılar, rakı şişeleri..

Bulamadılar ya bir kusur şimdi Emre'ye sarıyorlar, maç içinde dönen bir ton küfürler var ama Fenerbahçe'li olunca tamam..

Bu ülkede herkes biliyorki şunu hiç kimseye burada ırkçılık yapılmaz, ki bir zenci adam geldi mi millet yeri gelir onunla resim çekinmek için sıraya girer onunla konuşur şakalaşmak ister ama işte durum vaziyet Fenerbahçe gibi bir takım oldumu ülkenin genelinde söylenen söz hemen kötünün kötüsü ilan edilir, vurulur yerden yere...

Herkes sunu çok iyi bilsin ki, öldürmeyen darbe dahada güçlendirir...

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben de Zokora'nın bu kadar art niyetli olduğunu düşünmüyorum, o olaylardan sonra çoğu pozisyonda ve maç sonunda birbirine sarılıyorsan Emre'nin dediği gibi maç içinde olup bitmiş bir olaydı, Dikkat ederseniz Zokora'nın yapmış olduğu basın toplantısında, Zokora olayla ilgili 3-5 şey söyledi, Tercüman anlattı başlamaya "Fifa kuralları, Uefa standartları, TFF bilmem kaçıncı madde, Emre'nin ilk vukuatı değil, Ceza almalı futboldan uzaklaştırmalı vs vs " Hey koçum benim, tercüman değil hukuk danışmanı mübarek, o kısa sürede sen bunca şeyi nasıl geniş geniş anlatma imkanı buldun ? onu geçtim işin tercüme kısmını geçip nasıl oralara adım attın ?

Adım gibi Eminim Fenerbahçe bu sezon şampiyon olursa inanın bugüne kadar yaşanan olaylardan kat be kat fazlasını göreceksiniz, Bu zamana kadar bunca olaylarla boğuşup hala bu savaşın içinde başarılı bir şekilde olmak kadar gurur verici bir şey olamaz. Bizim bu savaşımız devam ettikçe ne hazımsızlıklar alevleniyor tahmin edemezsiniz. Allah yardımcıları olsun : )
    Maçtan sonra Lig TV muhabirine konuştu canlı yayında ve uzun uzun konuştu UEFA ve FİFA kelimeleri kullandığını bizzat duydum.Belki o basın toplantısında Zokora'nın konuşmalarını kesip de verniş olabilirler.Yanlış anlamayın ben Zokora'yı savunmuyorum ikisininde yaptığı insanlık ayıbı.Sen Allah'ın o şekilde yarattığı bir insanın ten rengiyle ilgili bir hakaret edemezsin.Bu insanlık suçundan çıkar başka şeylere girer.Zokora'nın yaptığı da terbiyesizlik ama Zokora çok iyi bir profosyonel nerdeyse her maç yapıyor bunu.Fernandes ile de baya tartışmışlardı maç içinde

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesine göre ırkçılık yapan bir futbolcu 4 ila 8 karşılaşmadan men cezası alabilir.

Bu konu hakkında talimatta yazan ifade tam olarak şöyle:

"Irk, dil, din, etnik köken ayrımcılığı yaparak insanlık onurunu herhangi bir şekilde zedeleyen futbolculara dört ila sekiz müsabakadan men cezası verilir."

Ama böyle bir cezanın verilebilmesi için futbolcunun yaptığı bu davranışın hakem veya temsilci raporunda yer alması gerekiyor. Çünkü futbolcunun suçlamasıyla sevk yapılmıyor.

Hakem ve temsilci raporunda bulunmayan bir iddia için ise TFF disiplin müfettişleri yayıncı kuruluş LİG TV'den görüntüleri isteyip inceleyebilir ve gerekli görmesi halinde PFDK'ya sevk edebilir. Ama bir oyuncunun bu şekilde PFDK'ya sevk edilebilmesi için ırkçı küfür ettiği görüntünün yayıncı kuruluş tarafından maç esnasında ekrana yansıtılmış olması gerekiyor. 90 dakika içinde gösterilmeyen ama daha sonra ortaya çıkan görüntüler delil niteliği taşımıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre maç sonunda zaten Burak'ı aramış, Zokora ile konuşmak için, hastanede olduğunu öğrenince Şenol Güneş'i arayıp Zokora ile konuşmak istediğini söyledi.

İş Zokora'ya kalsa şikayetçi olmaz, şikayetçi olacak adam maç içerisinde özrünü kabul etmezdi ama iş Zokora'ya kalmaz artık, şikayetçi değilim de diyemez ve muhtemelen 4 maç ceza verilir Emre'ye.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Sürekli örnek gösteriliyor; 99'daki olayın basitçe geçiştirildiğini zanneden yoktur umarım. Bu olay Avrupa'da bile günlerce gazete sayfalarından inmedi, Türkiye'de bir aya yakın ağızlara sakız oldu, olay üzerine Campbell İngiltere'ye döndü ve bir daha geri gelmedi. Bugünkü gibi Twitter, Facebook, internet forumları olmadığı için Hakkari'de yaşayan bir adamın olay hakkında ne dediğini İstanbul'dan okuyamıyorduk belki ama, bugünkünden çok farklı şeyler söylemedi kimse. Gülünüp geçilen "çamaşır makinesi" lafıydı, karışmasın.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Sayfa 12 / 17 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri