Böyle bir mesaj 2 tarafı da germeyecek makul bir mesajdır ama bu şekilde gelmediğinde mesajlar, olayı bütünüyle göremediğimizde sıkıntı yaratıyor. Tribününde ırkçılıkla alakalı pankart açarsın bunu görmezden gelemezsin, bizans takımı diye bir benzetme kullanıyorsan şimdi Emre'yi eleştiremezsin ya da Rum takımıyla Yunan takımıyla eşleştiğinde onlara laf söylüyorsan Emre'yi eleştiremezsin hatta ülkemizde teröre tepki gösterirken tüm kürtler böyledir diyorsan ırkçılığın alasını yapmışsındır yine Emre'yi eleştiremezsin.
Her olayda duruşun bellidir, o zaman takdir ederim ben seni. Irkçılık sadece siyahiye zenci demekle yapılmaz, bu kadar basit bir şey değil.
Sen derken herhangi birini kastedmiyorum ha, yanlış anlaşılma olmasın.
Asıl benim aklımın almadığı birisinin annesine küfredilmesinin, olağan bir şeymiş gibi gösterilmesi. Yineliyorum, birisine zenci dedi diye o kimse gidip adam öldürmez ülkemizde ama annesine küfür edildi diye cinayet işleniyor, işlenecek, bu ülkenin gerçeği böyle.
Tabi bir de Emre'yi koruma duruma var, bunu üstüme almıyorum, Emre'ye gereken ceza verilecektir ve sezon sonu da sözleşmesi uzatılmayacaktır artık. Olayı hafife alma, suçsuz çıkarma niyetinde değilim, asıl anneye edilen küfrün normalmiş gibi gösterilmesi ve yaşanmış başka olaylara tepkisiz kalıp Emre'ye sadece tepki gösterilmesi yoksa bu lafı diyen birini korumak akıl karı bir iş değil bence.