Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
1 ile 30 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

rıdvana o lafı söylememesi lazımdı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    rıdvana o lafı söylememesi lazımdı
    Haketti bence. İyi dedi.

Rıdvan Dilmen Semih'e de sarmıştı bir ara. Zarar veriyor artık gitmeli falan diyordu.

Rıdvan efsanedir bu kulüpte. Fakat efsane olması Fenerbahçe futbolcusuna bu lafları etmesini gerektirmez.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Emre eğer gerçekten ırkçı bir kelime söylemediyse -ki söylemedim diyor- ben burada bütün yazdıklarımı geri alıyorum.Küfürleşmeler olmasınıda normal karşılayamayız ama ırkçı bir hakaret yoksa cezayada gerek yok.Bakalım Zokora efendi ne diyecek şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Emre eğer gerçekten ırkçı bir kelime söylemediyse -ki söylemedim diyor- ben burada bütün yazdıklarımı geri alıyorum.Küfürleşmeler olmasınıda normal karşılayamayız ama ırkçı bir hakaret yoksa cezayada gerek yok.Bakalım Zokora efendi ne diyecek şimdi
    ya zaten benim anladığım dün Zokora "emre bana ırkçı bir söz söylemiş olabilir,tam duyamadım" dedi. Kısacık konuştu adam,tercüman hiç susmadan 3-5 dakika çeviri yaptı Tercümanı da dinlemek isterim aslında ben.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ya zaten benim anladığım dün Zokora "emre bana ırkçı bir söz söylemiş olabilir,tam duyamadım" dedi. Kısacık konuştu adam,tercüman hiç susmadan 3-5 dakika çeviri yaptı Tercümanı da dinlemek isterim aslında ben.
    http://www.youtube.com/watch?v=e2oBs2Tm86k
    Zokora baya konuştu tvde yabancı oyuncuların konuşmalarını kesip de veriyorlar buyur burda videosu var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Haketti bence. İyi dedi.

Rıdvan Dilmen Semih'e de sarmıştı bir ara. Zarar veriyor artık gitmeli falan diyordu.

Rıdvan efsanedir bu kulüpte. Fakat efsane olması Fenerbahçe futbolcusuna bu lafları etmesini gerektirmez.
    Rıdvan Dilmen'in dün ki sözleriyle gayet düzgün konuştu. "Yaptı mı bilmiyorum yapmışsa futbolu yarın bıraksın" tarzı şeyler söyledi Dilmen. gayet de haklıydı,zaten direk emre yapmıştır demedi "yapmışsa" diye kaç kez vurguladı adam.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Rıdvan Dilmen'in dün ki sözleriyle gayet düzgün konuştu. "Yaptı mı bilmiyorum yapmışsa futbolu yarın bıraksın" tarzı şeyler söyledi Dilmen. gayet de haklıydı,zaten direk emre yapmıştır demedi "yapmışsa" diye kaç kez vurguladı adam.
    Açıklamasını dinlemedim. Rıdvan'ı çok severim, saygı duyarım. Ama bazen ipin ucunu kaçırıyor. Dünkü açıklamasına bakarak demiyorum bunu. Genel olarak diyorum.

Ayrıca ben dün "Valizini toplasın gitsin" dedi diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Açıklamasını dinlemedim. Rıdvan'ı çok severim, saygı duyarım. Ama bazen ipin ucunu kaçırıyor. Dünkü açıklamasına bakarak demiyorum bunu. Genel olarak diyorum.

evet valizini toplasın gitsin de dedi ama dediğim gibi cümlenin tamamı şuydu. "emre ırkçı bir söz söyledi ise valizini toplasın gitsin."

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

emre o lafı demişse valizini toplasın gitsin dedi

Mesaj Yetkileri