Gol ofsaytmış yanlış görmediysem
Gol ofsaytmış yanlış görmediysem
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
gol ofsayt
Evet arkadaslar gol ofsayt.
Gol %100 ofsayt. Yazık oldu.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Beşiktaş taraftarların amacı ne?
Sezon basindan beri hakkimiz cok yenildi hakemlerde insan hata yapabilir dedik , bugunde aynisi hakemlerde insan hata yapabilir.
harbiden meloyu niye yuhluyorlar![]()
Galatasaray'ın hakkının yenilmediği sezon mu var zatenhe deyip geçmek gerek.
Ah be Holosko.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Taraftar ne yapsın takımı ofsayttan gol yemiş. Bariz bi pozisyon yokken gelen ofsayttan gol moralleri bozdu doğal olarak.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
ebouenin hareketlere bak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bana da ofsayt gibi geldi.
Birde Galatasaray taraftarı maça alındı mı, ara sıra Galatasaray sesleri duyuyorum ya da bana öyle geliyoRakip takım taraftarı alınmıyordu derbilerde diye biliyorum da...
Ebue nin haraketlere bak yaa![]()
![]()
Fernandes çok net gol kacirdi
Yuh be Fernandes versene pasi
veli yanlış maça geldi heralde![]()
Veli çok dengesiz davranıyor
verdiği faule bak yazık
pozisyonu 1 kez gordum çizgiye gore melo çizginin uzerinde yani vucudun tamamini geçmesi lazim degilmi ?
selçuuk vurdu rustu cikartti
ilk 45 dakika bitti guzel oynuyoruz 2.ci yarida devam , engin cok iyi bu arada.
Ayaktan bakarsan Melo ofsayt değil vucüttan bak çizgiyi Bjk'linin ayağından çizmişler elini de geçmiyor Melo ofsayt değil.
Çarşı kendini çok bozmuş.
Golde ise milimetrik ofsayt var.
Takımda topu ayağından açmadan kontrol edebilen sadece Fernandes var takımda. Şimdi bu takım nasıl 3 pas üst üste yapsın?
Bu görüntüde çizginin üstünden göstermiyor. Melo'nun vücudunun yarısı ilerde.
Steam ID: fotosuki
melo ofsayt değil mi![]()
çizgiye bak istersen adamın ayakkabısının ucu geçsin yine ofsayttır
tamam da arkadaşım sen ofsayt kuralını biliyor musun? Ofsayt için kollar hariç her tarafa bakılır yani bjk'Li oyuncunun ayağı en gerideyse çizgi oradan çekilir, gs'linin vücudu o ayaktan ilerideyse ofsayttır.
Ofsayt kuralında ellerin dahil olmamasının sebebi ise elle oynamanın futbol kurallarında yasak olmasıdır.Bilmeden ofsayt değil diyorsun.