Holosko çıkıyor, Simao giriyor
Holosko çıkıyor, Simao giriyor
...
Quaresma ilk defa takım oyununa sadık oynuyor ama bu sefer de Fernandes bozuk. Veli'yi ilerliyen dakikalarda çıkarıp hücumcu almalı tayfur hoca. Ayrıca Pektemek de çok kötü bu akşam.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Pektemek de amma iyi zıplıyor. Rakibinin de üstüne çullanmasa zıplarken iyi olacak ama![]()
Maçı unutmuşumŞaka maka koskoca derbiyi unutmuşum.
Last edited by di canio : 16.Nisan.2012 at 23:08
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Handikaplı 2 olsada zarara girmesek bari ya![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Muslera fena çıkardı
...
Bu maçı izledikten sonra bir Fenerbahçe'li olarak şampiyonluğa inancım arttı, iki takımdan da iyi olduğumuzu düşünüyorum.
Muslera guzel cikartti.
ben de böyle düşünüyorum ama insanlar gerilir belki diye yazamadımBen maçı izledikten sonra galatasaray'dan çok beşiktaştan korktum bir de.Quaresme bu maçtaki gibi takım oyununu bozmadan oynarsa bizi zorlayabilirler en azından inönü'de. Galatasaray'ı ise bu akşamın üstüne koyamazlarsa kolay yeneriz 2 maçta da.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Muslera sezonun en iyi kalecisi, Galatasaray'ın yıllar sonra aradığı isim. Umarım uzun yıllar kalır.
Ligimizde çok iyi kaleciler var.Muslera'da şu an ki görüntüsüyle en iyisi umarım bozmaz çok daha büyük başarılar elde eder kariyeri boyunca. Adam sempatik beyler![]()
muslera kedi gibi abi her yere uzanıyor adam![]()
Fernandes bireysel becerilerini biraz daha ortaya koyabilirse gol atar Beşiktaş.
Q7 ne yaptı öyle be yuh
Eğer gol yakın bir zamanda gelmezse Quaresma kırmızı görebilir.
...
Quaresmaya kirmizi cikartmadi hakem ? ne diyoruz hakemdir insandir hata yapar.![]()
Q7 atilmasi lazimdi
Aynen çıkartmamasına bende şaşırdım direk attı tekmeyi...
Alex'e kırmızı hemen hemen aynı pozisyonda kırmızı veren hakemler buna sarı veriyor beh.
Maç Arena'da olsaydı çok rahat kırmızı'yı çıkarırdı.
...
Bu golü veren yan hakemde art niyet arayacağım artık,ayıptır yahu çizgide olmasan bile o topun çıktığı belli.Saçma sapan işler yapıyor maçın başından beri.
Burada da faul falan yok melo simao pozisyonunda. Ayrıca iyiki tam oturtamadı tekmeyi Quaresma çok kötü olurdu yoksa Selçuk için.Hakem atmaya cesaret edemedi sanırım.
Hakem katbetti iyice.
Steam ID: fotosuki
Hakem ilginç kararlar vermeye devam ediyor, hakemsiz oynansa maç bu kadar bulanır mıydı : )
...
Topun tamami cizgiyi gecmemis galiba.
![]()