Hüseyin Göçekmisin nesin allah seni bildiği gibi yapsın başka hiç bir şey demiyorum. Tüm beddualarım ve binlerce kişinin bedduası seninle. Izdırabını çekesin bunların başka da bir şey demiyorum.
Hüseyin Göçekmisin nesin allah seni bildiği gibi yapsın başka hiç bir şey demiyorum. Tüm beddualarım ve binlerce kişinin bedduası seninle. Izdırabını çekesin bunların başka da bir şey demiyorum.
FM Gazetesi
Ya şaka maka o adam Eboue'ye kosarken ödüm patladı adamı öldürecek diye.Tekbir sesleriyle ''vur vur'' sesleriyle insan olmadıgını kanıtladı o bagıranlar.Oyuncuları gaza getirdiler oyuncularda gaza geldi 5 dk daha uzasa maç en az 1 kırmızı kart daha çıkardı.Şu yapılanlar insanlık işi degildi ya gözleri dönmüs.Küfürleri artık zaten geçtim.Ah rakiplere bu kadar küfredeceklerine kendi takımlarını eleştirebilseler.Sen git hakeme rakibe bu kadar söv ama Quaresma adam akıllı top oynamasın tribünlere cagır.Galatasaray'a karşı bunlar yapıldıysa biz İnönü'ye gittigimizde neler olacak çok merak ediyorum.Umarım stada sadece İNSANları alırlar.Yenilgiyi hazmedemiyorsan izleme karışma futbola terbiyesiz insanlık dışı varlıklar.Klasik bir cümle olacak ama ''sonrada Türk futbolu neden gelismiyor.'' Geçen günlerde şampiyonlugun kaderinin belirlenecegi Dortmund-Bayern maçınıda gördük 2 takım taraftarları yan yana izledi.Deplasman yasagı cok dogru birde rakip taraftar olsa kim bilir neler olurdu.Tabi hakem de berbat ötesiydi onuda belirtmekte yarar var.Tribünlerin bu kadar insanlıktan çıkmasına onunda katkısı bulunmadı degil.
Maçada bakarsak iki takımda güzel futbol oynamadı.Bence biz TS maçındaki oyunumuzla iki ekibi de rahat yeneriz diye düsünüyorum.
Muslera bizi kurtaran isimdi. Bu maç en kritik maçımızdı bence artık şampiyonuz.
Arkadaşlar lütfen biraz sakin olalaım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
lincoln ün kadıköyde attığı frikik golüne önünde serbest vuruş arkasında çift vuruş işareti yapan bu seneye kadar yönettiği hiçbi maçı kazanamadığımız hakem hüseyin göçekti kaldıki 2 tarafada hataları vardı ofsayttan attığımız golü görmesinin imkanı yok onu hakem hatasından saymıcaksın ernest 50 kere sarı kart görmeliydi saydırtmayın burda
Ernst'e verdiği sarı kartı eğer maç bittikten sonra topu yere vurduğu için verdiyse yanlış karar, eğer bir söylemde bulunduysa kırmızı kart vermesi gerekirdi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hakem çok kötü bir maç yönetti. Melo'nun golü de ofsayttı. 2. gole kadar ofsaytten gol atmanın üzüntüsüyle tam olarak sevinemedim. Ama Aydının golüyle rahatladım.
Çarşı'ya diyecek hiç birşey yok. Her geçen yıl daha da dibe batıyorlar. Önceden duyarlı taraftar grubu diye anılırdı ama şimdi...
Ben anlamadım ne olduda Gs-Bjk bu duruma geldi. Önceden kardeş takım diye adlandırılırdık yahu biz. Fazla olay çıkmazdı. Ama son yıllarda nerdeyse Fener düşmanlığının seviyesine geldi. Daha maç başlamadan küfürler ediliyordu zaten. Üstüne hakem de katkı yapınca olaylar bu noktaya geldi. O Eboue ye doğru gelen taraftarın iyiki el ayağına dolandı yoksa çok kötü şeyler olurdu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tarih 17 Subat 2012: Fatih Terim: Galatasaray taraftarından bir ricam var. Aydın'ı kazanmak için bana yardımcı olsunlar.
Büyüksün İmparator! Helal olsun Aydın!
Bu arada Galatasaray'lı arkadaşları da tebrik ediyorum.
Milimetrik olunca , hakemin görmesi zor olunca ofsayt olmamış mı oluyor ? Uzak değil daha bu yıl Manisa maçında Semih geriden çıkıp golü attı ofsayt diye kesildi orda hak yenmiş olmadı mı ? Belki burada puanları etkilicekti ?
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
O pozisyon da bana kalırsa net kırmızı karttı, arkadan müdahale. Zaten verilmesi gereken ve verilen kırmızı kartlar konusunda herkes hemfikirdir, ofsayttan gelen golde de öyle. Yönetim genel anlamda çok kötüydü. Kilit noktalarda verilen yanlış kararlar maçı bana kalırsa baştan sona etkiledi.
Huseyin gokcek yonettigi 7 galatasaray maçinda , galatasarayin 1 galibiyeti var bu adam hani galatasarayliydi , butun maclari kazanirdik ozman degilmi ?
Hatırlıyorum o sözü. Ama pek önemsememiştim Aydın'ı bunca sene kazanamamışız şimdi mi kazanacağız diye, hakikaten ters köşe yaptı bizi Fatih hoca![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
sahaya atlayan varliklarin insanlikla ve futbolla alakasi yok onlar sirf olay cikarmak icin stada gelmisler belli..
Bu takım şampiyon olur aga ne eder ne yapar olur. Bu takım bir kere inanmış.
Ek olarak bu maçı kazanırsak şampiyonuz diyordum. Kazandık ve benim tahminlerime göre (İnşallah) şampiyon olmak üzereyiz. Evet daha çok erken ama bu en önemli deplasmandı. Fener deplasmanından bile daha önemli.
Edit : Buna da ek olarak BJK'ye ne cezası gelecek şimdi ? Taraftarsız mı, bayan seyircili mi. Eğer bayanlar, çocuklar giriyorsa ne anlamı kaldı o cezanın.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bura FB-GS maci konusu mu anlamadim
Hic BJKli yok mu forumda
FBller GSlilerle atisip duruyor, konu basligi yanlis galiba
BJK cok iyi basladi ama 20.dakkadan itibaren GS kontrolune girdi mac. Ofsayttan gelen golden sonra hepten dustu BJK. Zaten iyi defans yapan GSnin daha fazlasini yapmasina gerek kalmadi. GS poziyona girmeden 2-0 kazandi. BJK ilk bolumlerde kacirdiklarindan 1 tanesini atabilseydi daha zevkli bir mac olurdu.
Yahu geçen sene Fenerbahçe'de şampiyonluk yolundaydı bu kadar at gözlüğüyle bakmıyordu olaya. Ben anlamadım bu işi. Ayrıca neden hep aynı isimlere tepki. Melo ve Eboue. Selçuk Trabzon'da bile bu kadar tepki çekmedi. Niye Selçuk, Elmander değil Muslera değil. Bu ikili. Şapkayı önüne koyup düşünmek lazım.
Çarşı'yı sevmem, son yıllarda iyice başı boş kaldılar özellikle. YD'nin de payı var tabi. Ama Nasrettin Hoca fıkrası vardır ya hani der hırsızın hiç mi suçu yok.
Bu ülkede hiç bi taraftar diğer taraftara yol göstermesin, ayıp, beter olun, yakışmıyor diye. Herşeyi gördük bu ülkede. Stadda ölümden tut, takım kaptanının milli takım abisine attığı tokatı, sahaya atılan bıçak filan değil baltayı da, sahaya inen arbede yaratan taraftarı da. Zihniyetimiz, futbol sevgimiz kokuşmuş bizim, tek taraflı görmeye programlanmışız.
Beşiktaşlıya, Fenerliye, Cimbomluya yada Trabzonluya değil insanlığımıza yakışmayan şeyler yapıyoruz, söylüyoruz. Hepimiz aynı şeyin lacivertiyiz. Önce bunu kabul edersek seviyeli bir tartışma içine girebiliriz. Kimsenin buraya kadar okuyacağını sanmıyorum ama olanlar bunlar ne yazık ki.
eto'o bitmiş.
Ne olursa olsun kazanmak güzel.Eğer haftaya da Fenerbahçe karşısında galibiyet alırsak çok rahatlarız.Ama umarım bugünkü gibi oynamayız.Bence çok kötüydük.Hele 2. yarı iyice geriye yaslandık.Dünkü Fenerbahçe'yi gördükten sonra bu oyun bize galibiyeti getirmez.
Koskoca maçta en güzel şey Aydın'ın attığı gol. Başka da bir şey yok. Helal olsun çocuğa, nasıl bir kendine güvenle girdiyse pozisyona, Quaresma faul yapmak için çok uğraştı ama yılmadı Aydın, devam etti. Mükemmel bir gol attı.
Beşiktaş'tan Ernst maçın ikinci yarısında hakeme ilginç bir tepki gösterdi.
http://www.ligtv.com.tr/haber/ernstten-ilginc-tepki
Fatih Terim: "Aydın kendini geliştirecek. Galatasaray Florya Tesisleri onun 2. evi olacak, çok çalışacak. Ben bu hafta idmanda Aydın'ın şutlarına takıldım; "Bir de maçta olsa" diye. Beni mahcup etti."
Bu arada Tayfur'un Carlos Carvalhal'in Türk versiyonu olduğunu bir kez daha gördük.
Steam ID: fotosuki
Maçın özeti bu işte.
Hiç kimse boşuna atıp tutmasın yok çArşı batırdı insanlıktan çıktı cart curt. Yıllardır sözde futbolumuzun sahipleri bu taraftarı bu hale getirdi. İllallah dedirttiler artık. Çileden çıkarttılar. Delirttiler. Evet tasvip edilecek şeyler değil bunlar ama hakkaten bu taraftarın sabrı kalmadı. Ben şahsen o sahada futbolcu olsam Hüseyin Göçek varlığına birşey yapmadan 90 dakikayı bitirebilir miydim hiç emin değilim.
Sonu çoktaaan belli olmuş bir dizi bu başka birşey değil.
Galatasaray'a tebrikler.
Sen diyince aklıma geldi. Tayfur Havutçu ne kadar karizmatik adammış![]()
http://www.ligtv.com.tr/haber/inonu-karisti
2. dakika Yuh arkadaş Yuh be.