Yahu geçen sene Fenerbahçe'de şampiyonluk yolundaydı bu kadar at gözlüğüyle bakmıyordu olaya. Ben anlamadım bu işi. Ayrıca neden hep aynı isimlere tepki. Melo ve Eboue. Selçuk Trabzon'da bile bu kadar tepki çekmedi. Niye Selçuk, Elmander değil Muslera değil. Bu ikili. Şapkayı önüne koyup düşünmek lazım.

Çarşı'yı sevmem, son yıllarda iyice başı boş kaldılar özellikle. YD'nin de payı var tabi. Ama Nasrettin Hoca fıkrası vardır ya hani der hırsızın hiç mi suçu yok.

Bu ülkede hiç bi taraftar diğer taraftara yol göstermesin, ayıp, beter olun, yakışmıyor diye. Herşeyi gördük bu ülkede. Stadda ölümden tut, takım kaptanının milli takım abisine attığı tokatı, sahaya atılan bıçak filan değil baltayı da, sahaya inen arbede yaratan taraftarı da. Zihniyetimiz, futbol sevgimiz kokuşmuş bizim, tek taraflı görmeye programlanmışız.

Beşiktaşlıya, Fenerliye, Cimbomluya yada Trabzonluya değil insanlığımıza yakışmayan şeyler yapıyoruz, söylüyoruz. Hepimiz aynı şeyin lacivertiyiz. Önce bunu kabul edersek seviyeli bir tartışma içine girebiliriz. Kimsenin buraya kadar okuyacağını sanmıyorum ama olanlar bunlar ne yazık ki.