Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 26.83%
  • Berabere biter

5 12.20%
  • Galatasaray kazanır

25 60.98%
Sayfa 12 / 16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 462 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Maçın özeti bu işte.

Hiç kimse boşuna atıp tutmasın yok çArşı batırdı insanlıktan çıktı cart curt. Yıllardır sözde futbolumuzun sahipleri bu taraftarı bu hale getirdi. İllallah dedirttiler artık. Çileden çıkarttılar. Delirttiler. Evet tasvip edilecek şeyler değil bunlar ama hakkaten bu taraftarın sabrı kalmadı. Ben şahsen o sahada futbolcu olsam Hüseyin Göçek varlığına birşey yapmadan 90 dakikayı bitirebilir miydim hiç emin değilim.

Sonu çoktaaan belli olmuş bir dizi bu başka birşey değil.

Galatasaray'a tebrikler.
    Sadece bu Beşiktaş'a da özel değil bence.Ekilen nefret tohumları bu sene çok büyük,sporda şiddet yasası çıktı ortalık durulacağına Türk sporu olarak en olaylı yılları yaşıyoruz nasıl işse.Bu sene örnek vermek gerekirse Fenerbahçe-Beşiktaş veya Beşiktaş-Galatasaray maçında çıkan olayların yarısı anca oluyordu daha önceki senelerde.

Bunun sorumlusu da taraftara yaranma uğruna onları tehlikeye atan yöneticiler ve sporu temizlemeye kalkanlar bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Bu arada Tayfur'un Carlos Carvalhal'in Türk versiyonu olduğunu bir kez daha gördük.
    Pek bir şey değiştirmedi, evet: Orta sahada Ernst çakılı, Veli ile Fernandes git-gel şekline oynuyor. Önceki döneminde iki ön-libero bir serbest oyuncu ile oynuyordu. Gerçi o zaman Guti vardı.

Taraftar denilen kitlenin, takım/renk ayrımı olmaksızın çok feci gerilmiş olduğunu gördük bu sene, o oldu. Kimse ölmeden bitse sezon ve ceza mı verilecek, yada verilmeyecek mi, ne yapılacaksa yapılsa artık da bitse şu çile.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sadece bu Beşiktaş'a da özel değil bence.Ekilen nefret tohumları bu sene çok büyük,sporda şiddet yasası çıktı ortalık durulacağına Türk sporu olarak en olaylı yılları yaşıyoruz nasıl işse.Bu sene örnek vermek gerekirse Fenerbahçe-Beşiktaş veya Beşiktaş-Galatasaray maçında çıkan olayların yarısı anca oluyordu daha önceki senelerde.

Bunun sorumlusu da taraftara yaranma uğruna onları tehlikeye atan yöneticiler ve sporu temizlemeye kalkanlar bence.
    Valla onu bunu bilmiyorum Memo kardeşim. Güntekin Onay'ın çok çok güzel bir lafı var ;

"Ben 40 yaşındayım , 35 yıldır Beşiktaş'ın hakkı yeniyor.."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ofsayt diyordum ben de ama kafamı karıştırdı bu resim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Valla onu bunu bilmiyorum Memo kardeşim. Güntekin Onay'ın çok çok güzel bir lafı var ;

"Ben 40 yaşındayım , 35 yıldır Beşiktaş'ın hakkı yeniyor.."
    Dediğini doğru kabul edersek bile patlama noktasının bu sene olması benim dediklerimi doğruluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Markus Merk : Melonun Pozisyonun 3/1"i ofsayt , yardimci hakemlerin bunu gormesi mumkun degil cok kritik bir ofsayt , bu bir ofsayttir.

Birde sole birsey var ofsayt"mi degilmi diye.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çizgiler düz değilki orda beyler

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yanliz Eboue'ye dogru kosan sozde "taraftar" , Eboue'ye carptiginda felc kalabilirmis. Neyine guveniyorda sahaya atliyor anlamis degilim, Sabri gunu kurtardi Helal olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Top daha elmandere gelmeden ayrıca kamera açısı yanlış yanıltıyor olabilir o yüzden .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sen niye ortalığı sürekli karıştırıyorsun? 3 sayfa önce tartışması yapılan bir resmi gelip yine pat diye koyuyorsun. Ha ben yine de söyleyeyim gözlerin iyi göremediyse. Top daha Elmander'in kafasına değmemişken çekilen fotoğrafa bakıyorsun.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Markus Merk : Melonun Pozisyonun 3/1"i ofsayt , yardimci hakemlerin bunu gormesi mumkun degil cok kritik bir ofsayt , bu bir ofsayttir.

Birde sole birsey var ofsayt"mi degilmi diye.

Ya abicim Elmander kafasının orasıyla mı vurdu topa birazcık mantıklı düşünün. topun daha geliş anı bu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Abi sen niye ortalığı sürekli karıştırıyorsun? 3 sayfa önce tartışması yapılan bir resmi gelip yine pat diye koyuyorsun. Ha ben yine de söyleyeyim gözlerin iyi göremediyse. Top daha Elmander'in kafasına değmemişken çekilen fotoğrafa bakıyorsun.

İki mesaj altımda da konulmuş resim.Bir tek ben mi koyuyorum ? Ortalığı karıştırmak istesem çok şey yazarım.Resmin üstünde de dedim ofsayttı bence ama resmi görünce kafam karıştı diye.Herkes görsün istedim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dogrudur kardesim haklisin ne diyim , bu hakem hatalari tek besiktasa degil galatasarayda çok oldu hepimiz sitem ediyoruz ama hakemlerde insan onlarda hata yapabilir , ama yenilgiyide lutfen ofsayta saymiyalim. + obur kufurleri geçtim ebouye yine edildi kufur ilk maçtan akillanmadilar galiba.

Piero'ya gore 34cm ofsaytmis

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu resim üzerinden ofsayt tartısmak çok sacma bence kamera açısı yanıltıcı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

melo'nun golü ofsayt kokuyordu ama bunları tartışmak artık nalamsız Galatasaray şampiyonluk adına zorlu bir dönüü atlattı Tebrik edelim

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hata olabilir ama bu kadar büyük organizazyonda hata yapma gibi bi lüksün olamaz yaparsanda böyle olaylar olur

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Piero'ya göre 34 cm ofsaytmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    hata olabilir ama bu kadar büyük organizazyonda hata yapma gibi bi lüksün olamaz yaparsanda böyle olaylar olur
    Ya ben inanıyorum ki sadece bu maçın patlaması değildi bu. Maçı izlediğimiz kafede 30 yaşında koskoca adam yeter artık Allah rızası için yeter senelerdir nedir çektiğimiz diye ağladı. Ne yalan söyleyeyim ben de çok zor tuttum kendimi. Gerçekten sadece bu maçla alakalı değil yaşananlar..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Dogrudur kardesim haklisin ne diyim , bu hakem hatalari tek besiktasa degil galatasarayda çok oldu hepimiz sitem ediyoruz ama hakemlerde insan onlarda hata yapabilir , ama yenilgiyide lutfen ofsayta saymiyalim. + obur kufurleri geçtim ebouye yine edildi kufur ilk maçtan akillanmadilar galiba.

Piero'ya gore 34cm ofsaytmis
    Her şeye tamam derimde bu koyu yere diyemem işte. O gol olmasa maçın seyri farklı olurdu ki galatasarayın çok net atakları yoktu o yüzden maçın kaderini etkileyen bi pozisyondu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İki mesaj altımda da konulmuş resim.Bir tek ben mi koyuyorum ? Ortalığı karıştırmak istesem çok şey yazarım.Resmin üstünde de dedim ofsayttı bence ama resmi görünce kafam karıştı diye.Herkes görsün istedim.
    8. sayfaya alalım seni...

Ha bu arada olayın ofsaytında falan da değilim.

Takımın kazanmış neyi ispatlamaya çalışıyorsun?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Allah'a şükürler olsun, bir maçtan daha alnımızın akıyla çıktık. Benim için bu 3 puan ekstra oldu vallahi. Çok iyi oynayamadık, Melo'nun gol pozisyonu ince bir ofsayt, ama ofsayttın incesi olmaz doğal olarak ofsayt verilmeliydi. Onun dışında hakemin bazı pozisyonlarda enterasan kararları vardı. Mesela Quaresma'yı atmadı. Genellikle iyi bir yönetim gösteremedi. Aydın'ın mükemmel golü ile iyice rahatladık. Beşiktaş taraftarının yaptığı ayıp, futbolcumuzu dövmeye geliyor, böyle birşey varmıya.

Ayrıca hakemi konuşan Beşiktaşlı arkadaşlarımız belki haklı olabilir ancak ellerini vicdanlarına koysunlar. Ligde Ordu maçında Stancu'nun 1.5 Metre geriden çıktığı pozisyonu konuşmadılar bile, Egemen'in son dakikada Antep'e attıgı golü, Bursa'nın ve Antalya'nın çizgiyi geçip gol olduğu pozisyonlarında üstünde durmadılar.

Tebrikler ve teşekkürler Galatasaray'ım...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003

Umarim bu super final sacmaligi gelecek sezon kalkar.

Turk taraftarinin ve hakemlerinin bu kadar cok sayida, ve bu kadar yuksek gerilimli derbilere hazir oldugunu dusunmuyorum. Hemen hemen her derbi sonrasi takimlar ceza aliyor. Hakemler zaten baski altinda mac yonetemiyor. 1.5 aylik surede, bu kadar cok derbi sadece ulke futbolunun eksikliklerini ortaya cikartir, baska bir ise de yaramaz.

Yan hakemlerin yanlis ofsayt karari ile gelen gol ve Muslera'nin disaridan iceriye cektigi ve korner olmasi gereken pozisyonlar gorduk. Huseyin Gocek macin daha ilk 15 dakikasina Engin'i arkadan ceken ve indiren once Quaresma, sonra da Veli'ye kart gosteremedi. Quaresma'nin Selcuk'un ayagina basip kendini yere atmasinin ardindan, Selcuk'un sari kart gormesi. Quaresma'nin Selcuk'a tekmesine kirmizi kart gostermemesi vs. vs.

Olmuyor iste, olmuyor. Bosu bosuna zorluyoruz. Takimlarin 12 ay icinde 2'ser defa karsilasmasi bile fazla geliyor. Iyi ki genelde buyuk takimlarin bazilari kupada erken eleniyor ve bu sacmaliklari bir de kupada izlemiyoruz.

Benim gibi futbolu cok seven, surekli futbol izlemeyi seven birisinin futboldan tiksinmesini saglayanlara selam olsun.

Maca gelince. Macta pek bir numara yoktu acikcasi. Galatasaray kontrollu basladi, ilk yarinin sonuna dogru tempoyu arttirdi. Ikinci yari da ustune yatti. Besiktas tempolu basladi ama daha sonra Galatasaray biraz pas yapmaya baslayinca cikmakta zorlandi. Ikinci yarida ise Besiktas'in yardimlasmasi ilk yariya oranla cok daha iyiydi ama o yardimlasma sadece topa hakimiyet getirdi, pozisyona pek giremedi. Almeida'yi da cok aradi.

Ve bence:

Fernandes: Bence cok yetenekli bir balon kendisi. Sadece bu mac icin degil, genel icin soyluyorum. Ilk yarida bombos durumda olan Quaresma'ya topu vermeyip, ters ayagiyla ceza alaninin disindan sut cekmesi Besiktas'in maglubiyetinin tek nedenidir demek agir olur ama tek nedenidir.

Riera: Melo'nun 1-2 tane daha vurmasi lazim. Belki o zaman kendine gelir. Ozellikle kendi yari alanindan cikma konusunda Emre'yi cok aradi Galatasaray.

Quaresma: Ilk defa bu kadar bekine yardim ederken gordum. Ama bu yardimin sonucunda hucumda da yoktu.

Aydin: Konya macindaki golunden sonra cocuguna anlatabilecegi yeni bir gol oldu. Eski Aydin bu kadar zorlamazdi, cekildiginde birakirdi. Simdi zorluyor. Bunu ilk yaptigi mac da degil bu.

Ernst: Soguk kanliligini korumasini en cok bekledigim adamdi bu macta. Bence oyle de oldu. Bu adami cok begeniyorum. Mac bittikten sonra hakeme tepkisini gosterecek kadar akilli olmasini da alkisliyorum.

Melo: Avantadan bir gol daha. Bana cok daginik gorundu. Ozellikle ikinci yarida ipleri biraz daha eline almasini beklerdim, Selcuk ile beraber.

Pektemek: Erken ziplamasi ve yuksege ziplamasi iyi guzel de, bu ziplamayi dogru yerde yaparsa bu kadar cok faul yapmayacaktir.

Fatih Terim: Hoca ne yaptin yahu? Tamam takimin kazandi ama nerede ikinci forveti sahaya surup rakibin ustune gelmesini engelleyen Fatih Terim? Hadi tamam Besiktas pek pozisyon yaratamiyor ama Galatasaray da bir turlu cikamiyordu yari sahasindan. Riera zaten agir adam. Rakibin presini de kiramadin.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maçın kırıLma anLarında hep goLü yapamadık. Mustafa, HoLosko ve Fernandes o pozisyonLarı goLe çevirmeLiydi. GaLatasaray akıLLı ve sabırLı oynadı.

Sonuçta hakem hataLarı her zaman oLan şeyLer. Ama artık Süper finaLdeysek hakemLerin daha dikkatLi oLmaLarını gerektiğine inananLardanım. Hadi goLde o kritik pozisyonu iyi süzemedi, aynı şekiLde aynı uzakLıkta Quaresmanın pozisyonunu nasıL gördün diye sorarLar adama.

Bizim takıma mümkünse en az 10 maç seyircisiz oynama cezası veriLsin. Ne oLursa oLsun, hakem maçı katLediyor oLsa biLe büyük taraftar sahaya girmeyerek, küfür etmeyerek, sadece takımını destekLeyen taraftardır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bizim takıma mümkünse en az 10 maç seyircisiz oynama cezası veriLsin. Ne oLursa oLsun, hakem maçı katLediyor oLsa biLe büyük taraftar sahaya girmeyerek, küfür etmeyerek, sadece takımını destekLeyen taraftardır.
    Ceza kısmına katılıyorum. Verilebilecek en büyük ceza verilsin. Önümüzdeki sezon tüm maçları seyircisiz oynayalım ona da eyvallah. Yeter ki bu taraftar biraz sakinleşsin , sıfırdan başlayabilsin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Umarim bu super final sacmaligi gelecek sezon kalkar.

Turk taraftarinin ve hakemlerinin bu kadar cok sayida, ve bu kadar yuksek gerilimli derbilere hazir oldugunu dusunmuyorum. Hemen hemen her derbi sonrasi takimlar ceza aliyor. Hakemler zaten baski altinda mac yonetemiyor. 1.5 aylik surede, bu kadar cok derbi sadece ulke futbolunun eksikliklerini ortaya cikartir, baska bir ise de yaramaz.

Yan hakemlerin yanlis ofsayt karari ile gelen gol ve Muslera'nin disaridan iceriye cektigi ve korner olmasi gereken pozisyonlar gorduk. Huseyin Gocek macin daha ilk 15 dakikasina Engin'i arkadan ceken ve indiren once Quaresma, sonra da Veli'ye kart gosteremedi. Quaresma'nin Selcuk'un ayagina basip kendini yere atmasinin ardindan, Selcuk'un sari kart gormesi. Quaresma'nin Selcuk'a tekmesine kirmizi kart gostermemesi vs. vs.

Olmuyor iste, olmuyor. Bosu bosuna zorluyoruz. Takimlarin 12 ay icinde 2'ser defa karsilasmasi bile fazla geliyor. Iyi ki genelde buyuk takimlarin bazilari kupada erken eleniyor ve bu sacmaliklari bir de kupada izlemiyoruz.

Benim gibi futbolu cok seven, surekli futbol izlemeyi seven birisinin futboldan tiksinmesini saglayanlara selam olsun.

Maca gelince. Macta pek bir numara yoktu acikcasi. Galatasaray kontrollu basladi, ilk yarinin sonuna dogru tempoyu arttirdi. Ikinci yari da ustune yatti. Besiktas tempolu basladi ama daha sonra Galatasaray biraz pas yapmaya baslayinca cikmakta zorlandi. Ikinci yarida ise Besiktas'in yardimlasmasi ilk yariya oranla cok daha iyiydi ama o yardimlasma sadece topa hakimiyet getirdi, pozisyona pek giremedi. Almeida'yi da cok aradi.

Ve bence:

Fernandes: Bence cok yetenekli bir balon kendisi. Sadece bu mac icin degil, genel icin soyluyorum. Ilk yarida bombos durumda olan Quaresma'ya topu vermeyip, ters ayagiyla ceza alaninin disindan sut cekmesi Besiktas'in maglubiyetinin tek nedenidir demek agir olur ama tek nedenidir.

Riera: Melo'nun 1-2 tane daha vurmasi lazim. Belki o zaman kendine gelir. Ozellikle kendi yari alanindan cikma konusunda Emre'yi cok aradi Galatasaray.

Quaresma: Ilk defa bu kadar bekine yardim ederken gordum. Ama bu yardimin sonucunda hucumda da yoktu.

Aydin: Konya macindaki golunden sonra cocuguna anlatabilecegi yeni bir gol oldu. Eski Aydin bu kadar zorlamazdi, cekildiginde birakirdi. Simdi zorluyor. Bunu ilk yaptigi mac da degil bu.

Ernst: Soguk kanliligini korumasini en cok bekledigim adamdi bu macta. Bence oyle de oldu. Bu adami cok begeniyorum. Mac bittikten sonra hakeme tepkisini gosterecek kadar akilli olmasini da alkisliyorum.

Melo: Avantadan bir gol daha. Bana cok daginik gorundu. Ozellikle ikinci yarida ipleri biraz daha eline almasini beklerdim, Selcuk ile beraber.

Pektemek: Erken ziplamasi ve yuksege ziplamasi iyi guzel de, bu ziplamayi dogru yerde yaparsa bu kadar cok faul yapmayacaktir.

Fatih Terim: Hoca ne yaptin yahu? Tamam takimin kazandi ama nerede ikinci forveti sahaya surup rakibin ustune gelmesini engelleyen Fatih Terim? Hadi tamam Besiktas pek pozisyon yaratamiyor ama Galatasaray da bir turlu cikamiyordu yari sahasindan. Riera zaten agir adam. Rakibin presini de kiramadin.

imzamı atarım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hüseyin Göçek gerçekten maçı çığrından çıkardı yardımcılarıyla birlikte. Buna 4.hakem de dahil oldu. İnternette gördüğüm kadarıyla Hüseyin Göçek Galatasaray'lıymış. Zamanında G.Saray formasıyla çekilmiş resmi var Basketbol takımında oynamış.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Hüseyin Göçek gerçekten maçı çığrından çıkardı yardımcılarıyla birlikte. Buna 4.hakem de dahil oldu. İnternette gördüğüm kadarıyla Hüseyin Göçek Galatasaray'lıymış. Zamanında G.Saray formasıyla çekilmiş resmi var Basketbol takımında oynamış.
    Federasyon başkanı da Beşiktaşlıymış diyorlar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nette dolaşan resimler ilk değil.Daha önce Fener-GS maçından sonrada eklenmişti sanırım biryerlerde.Bizim hakemlerimizin hepsi İstanbuldan bir takım tutuyor bunu bilmeyen yok.Boşuna burada bu konulara girmeye gerek yok bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Federasyon başkanı da Beşiktaşlıymış diyorlar
    Sağ olsun çok yardımı dokunur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıkçası bu adama süresiz ceza da verilse, hakemden uzaklaştırma da alsa bize bir kârı olmayacak. Bizim kaybettiğimiz puan ya da puanlar geri gelmeyecek. O yüzden verilecek ceza kulübümüz için bir önem arz etmiyor şu saatten sonra.
    FM Gazetesi

Sayfa 12 / 16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri