1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonu hakem hataları belirleyecek ve buna engel olacak olan da Fenerbahçe'dir, çıkacaksın, yeneceksin tüm maçlarını herkese inat, yensen de konuşacaklar yenmesen de konuşacaklar nasılsa.

Bu sezonda 2 kupa çok daha büyük anlam kazandı artık. Ha 2 kupa olmazsa mı, hiç umurumda değil, bu süreç Fenerbahçe'yi ne kadar çok sevdiğimi anladım milyonlarla birlikte. Ve bu birliktelikle eski günlere dönmek çok uzak değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şampiyonu hakem hataları belirleyecek ve buna engel olacak olan da Fenerbahçe'dir, çıkacaksın, yeneceksin tüm maçlarını herkese inat, yensen de konuşacaklar yenmesen de konuşacaklar nasılsa.

Bu sezonda 2 kupa çok daha büyük anlam kazandı artık. Ha 2 kupa olmazsa mı, hiç umurumda değil, bu süreç Fenerbahçe'yi ne kadar çok sevdiğimi anladım milyonlarla birlikte. Ve bu birliktelikle eski günlere dönmek çok uzak değil.
    Olayın özeti budur. Sene başındandır bunca olumsuzluğa rağmen hala bu noktadaysak, biz başarının alasını elde etmişiz demektir. Keşke bunun ölçüsü bir kupa olmasa ama öyle, Kupayı aldığın zaman kimse senin sene başındandır ekmek elden su gölden mücadele ettiğine, rakiplerin davalarla olaylarla mücadele ederken senin tek derdinini sahaya çıkıp top oynamak olduğuna bakmaz. Görünen tek şey herkesin adil şartlar altında eşit mücadele ettiği olur ama öyle değildir, işte bir kupa algıyı bu kadar etkileyebiliyor. Bu hafta takımımdan tek istediğim çıkıp korkmadan, cesurca mücadele etmeleri.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Başkanımızdan Teşekkür

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, avukatları aracılığı ile aşağıdaki açıklamayı yapmıştır:

"Değerli Fenerbahçeliler,

Dün bir kez daha bana ve arkadaşlarıma, kelimelerle tarifi imkansız bir güç verdiniz.

Bağdat Caddesi'nde yaptığınız yürüyüşü ve dün oynanan maçta takımımıza verdiğiniz desteği görünce bizler bir kez daha moral bulduk, gelecege umutla bakmamız gerektigini hatırladık.

Siz taraftarlarımızın desteği olduğu sürece; sizler, herşeyin farkında olduğunuzu dosta düşmana demokratik yollarla bu şekilde gösterdikçe ve kulübümüze sahip çıkmaya devam ettikçe; kulübümüz üzerinde planları olanlar, bu planlarını asla gerçekleştiremeyeceklerini çok daha net olarak anlayacaklardır.

Bizlere vermiş olduğunuz destekten ve kulübümüze bu şekilde sahip çıkmanızdan ötürü sizlere şahsım ve arkadaşlarım adına bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum.

Öte yandan dün stadyumumuzda hazırlanan koreografinin gösterimi sırasında, Onur Karabudak adlı taraftarımızın bir kaza geçirdiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.

Sevgili Onur Karabudak'a, ailesine ve camiamiza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve Onur'a acil şifalar diliyorum...

Saygılarımla,

Aziz YILDIRIM
    FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI"
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri