1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Emre tartışması boşuna.Emre Fenere gelmeden önce Fenerliler için çirkef Emre,katil Emre o Emre bu Emre'ydi.Bugünse roller değişti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Emre tartışması boşuna.Emre Fenere gelmeden önce Fenerliler için çirkef Emre,katil Emre o Emre bu Emre'ydi.Bugünse roller değişti
    Ben 1 kere bile Emre ile ilgili böyle bir şey düşünmedim ve demedimde.

Onun Galatasaray zamanlarını bile hatırlamıyorum. Küçüktüm o zamanlar.

E Emre'ye laf söyleyenler arasında 18 yaşında olanlar falan mevcut. O zaman zamanında siz dediniz sıra bizde gibi saçma bir şey olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Ben 1 kere bile Emre ile ilgili böyle bir şey düşünmedim ve demedimde.

Onun Galatasaray zamanlarını bile hatırlamıyorum. Küçüktüm o zamanlar.

E Emre'ye laf söyleyenler arasında 18 yaşında olanlar falan mevcut. O zaman zamanında siz dediniz sıra bizde gibi saçma bir şey olmaz.

Genel olarak diyorum.Bizler hatırlamıyoruz da daha büyüklerimiz iyi hatırlar Emre ile ilgili o tip söylemler olduğunu biliyorum.Siz yaptınız sıra bizde demiyorum.Ama formalar değişince düşünceler de değişiyor. Şöyle bir örnek vereyim.Caner GS'da oynuyorken bir şey olmuştu maç sırasında.Spiker Aydın(yanlış hatırlamıyorsam),Caner dedi o sırada sahaya ikinci bir top girdi ve spiker bu iki ismi söyledikten sonra sahada iki top var dedi.Fenerbahçeliler de dalga geçti bu durumla.Ama şimdi Caner Fenerbahçe'de sevilen bir oyuncu Taraftar profili böyle.Bizdeyse vezir ederiz sizdeyse rezil ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Genel olarak diyorum.Bizler hatırlamıyoruz da daha büyüklerimiz iyi hatırlar Emre ile ilgili o tip söylemler olduğunu biliyorum.Siz yaptınız sıra bizde demiyorum.Ama formalar değişince düşünceler de değişiyor. Şöyle bir örnek vereyim.Caner GS'da oynuyorken bir şey olmuştu maç sırasında.Spiker Aydın(yanlış hatırlamıyorsam),Caner dedi o sırada sahaya ikinci bir top girdi ve spiker bu iki ismi söyledikten sonra sahada iki top var dedi.Fenerbahçeliler de dalga geçti bu durumla.Ama şimdi Caner Fenerbahçe'de sevilen bir oyuncu Taraftar profili böyle.Bizdeyse vezir ederiz sizdeyse rezil ederiz.
    İyide bu çok ayrı bir olay. Bu tarz şeyler sık sık oluyor. Ama Emre'ye olan nefret çözülemiyor bir türlü.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    İyide bu çok ayrı bir olay. Bu tarz şeyler sık sık oluyor. Ama Emre'ye olan nefret çözülemiyor bir türlü.
    Çünkü futbolu itici. Hırsta bir yere kadar,sert oynamayı o kadar arttırıp sahada da 1-2 laf söyledi mi,çok çabukta parlayan bir isim. Kendisi çok itici.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Vesselam Emre iyi oyuncudur. Hele dikine oynasa çok daha büyük bir yıldız olabilirdi ama bu özelliklerini alışkanlığa dönüştüremedi. İtalya hazırlık maçında attığı gole bir bakın derim.

Sahada hata yaptığında eleştirilmesi normaldir. Eleştirinin ağır olması oyuncunun ağırlığından gelmektedir. Gerek Emre gerek Emre destekçileri bunu da kabul etmek zorundadırlar. Erzincanspor'daki bir oyuncu kafa kesme işareti yapsa mı daha çok ilgi çeker yoksa Hakan Şükür yapsa mı? Olayı böyle değerlendirmek lazım.

Galatasaray taraftarınında Emre'ye karşı bir kızgınlığı vardır. Zamanında para kazandırmadan gitmiştir, üstüne Galatasaray yerine Fenerbahçe'yi tercih etmiştir (kendimi bu sebepten tenzih ediyorum), birde oraya gittikten sonra Galatasaray'ı kızdıracak tavırlarda bulunmuştur.

Benim düşündüğüm nokta Galatasaray'dan ayrılan herkesin neden buraya ihanet ettiğidir. Mesela Arda'nın bu takım demesi gibi. İhanetten kastım budur. Acaba bizi var eden yere karşı bir aşağılık kompleksi mi yaşıyoruz yoksa gerçekten Galatasaray gönderdiği oyunculara berbat şekilde mi davranıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Acaba bizi var eden yere karşı bir aşağılık kompleksi mi yaşıyoruz yoksa gerçekten Galatasaray gönderdiği oyunculara berbat şekilde mi davranıyor.
    hakan şükür,hakan ünsal,arif erdem,hasan,hagi,ergün,suat,okan, benim aklıma gelen en büyük gs efsaneleri gs hangisine hakettiği muamelede jubile yaptı(yaptılarsa benim haberim yok)

bana kızmayın ama gs yönetiminin bu konuda çok büyük hataları var

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şimdide galatasaraylılar için öyle bunu kim inkar edebilir ki ?

Mesaj Yetkileri