1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

iste elmander"i bu yuzden seviyoruz sahada herseyini veriyor.

dakika 91-92 fernandese markaj yapiyor

http://s7.directupload.net/images/120417/kmkohb68.swf

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    hakan şükür,hakan ünsal,arif erdem,hasan,hagi,ergün,suat,okan, benim aklıma gelen en büyük gs efsaneleri gs hangisine hakettiği muamelede jubile yaptı(yaptılarsa benim haberim yok)

bana kızmayın ama gs yönetiminin bu konuda çok büyük hataları var

Tabi bu oyuncuların yaşadığı olayları biz bilemeyiz. Neticede hiçbirimiz orada yoktu ve her cephe kendi yönünden haklıdır.

Olayın bize yansıyan kısmına bakarsak bir yerde efsane olmak zor bir iştir, bu zorluğa karşı bazı özel haklar elde etmekte bu futbolcuların hakkıdır ama bu kulübe kazık çakacağınız anlamına gelmez.

Şuan Fenerbahçe'de önemli bir ünvanı hak eden Alex var. Açıkçası bu oyuncuya faal olduğu dönemde yani bugünü kapsayan süreçte ciddi şekilde önem veriliyor. Alex 3 sene sonra artık top oynayamayacak duruma geldiğinde yani sahada Fenerbahçe için bir katkı sağlayamayacağını gösterdiğinde kaçınız tahammül edersiniz. Geçmişte attığı onlarca gol umrunuzda olur mu? Olmaz çünkü bugün takımı 1 kişi eksik bırakıyorsa, pas atamıyorsa, gol atamıyorsa, yedek kalmayı kabul etmiyorsa bu adam niye oynuyor dersiniz. Herkes görevini yaparken efsane olur ama görevi bittiğinde de artık çekilmesini bilmelidir.

Galatasaray'da özellikle Hakan Şükür başta olmak üzere diğer oyunculara artık takıma katkı sunamadıklarını belirterek jübile teklif etti. Bu oyuncular hayır biz oynayacağız dediler. Galatasaray'da artık oynayamazlardı ve onlar bunu dayatınca yönetimde bu isimleri gönderdi. İşte Hakan Ünsal bir takıma Ergün bir takıma gitti. Hakan Şükür idmanlara çıktı vs. Kimisi de futbol yaşamını sonlandırdı. Sonra herkesin dağıldığı süreci görebiliyoruz.

Adnan Polat ben varken Hakan Şükür'de bu takımda olacaktır demişti. Sözünde neden durmadın diye Adnan Polat'a sitem edilebilir, Hakan Şükür tarafından eleştirilebilir. Ancak bunu Galatasaray üzerine yaymak olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    iste elmander"i bu yuzden seviyoruz sahada herseyini veriyor.

dakika 91-92 fernandese markaj yapiyor

http://s7.directupload.net/images/120417/kmkohb68.swf
    Elmander gerçekten çok zeki bir oyuncu. İngiltere zamanından beri takip ediyorum kendisini. Fenerbahçe'ye gelmesini çok istemiştim ama Galatasaray'a gitti.

Yürekten oynuyor bir kere. Bu bile yeterli. Elmander en az 3-4 sene daha oynar GS'de.

Mesaj Yetkileri