Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 26.83%
  • Berabere biter

5 12.20%
  • Galatasaray kazanır

25 60.98%
Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
421 ile 450 arası toplam 462 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Öncelikle pankart farklı bi kültür. Tüm taraftar grbunu bağlar, tüm taraftarları demiyorum yalnız pankartı açan grubun sorumluluğunda.

O hareketi yapan taraftarın densizliğinden başka bir şey değil bu. Ama dün de dedim hala diyorum hırsızın hiç mi suçu yok. Niye Elmander, Selçuk, Semih hatta Necati değil de hep aynı isimler tepki çekiyor genel anlamda Türkiye'de ki stadlarda. Eboue ve Melo. Ben daha kimsenin Ujfa'ya sövdüğünü görmedim.

1-2 densizin yaptığından kulüp asla sorumlu tutulamaz. Emre yaptı yapmadı ama Fener yapmadı yada Galatasaray Baros'u aldı diye ırkçı bi takım mı oldu. Tabi ki hayır.

Bu arada futbolumuzda nur topu gibi ırkçılık tartışmamız oldu Tek eksiğimiz buydu vallahi. Mumu diktik.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Beşiktaş taraftarı çok sevdiğim taraftar grupları arasındaydı benim. Galatasaray'lı olmama rağmen sırf bazı Beşiktaş maçlarını taraftar grubundan dolayı izlemişliğim var.

Yanlız dün yapılanlar çok kötüydü. Hakem kötü performans sergiledi. Yanlız Sabri tutmasa adam Eboue'ye saldırıyordu resmen. Hilbert'in hakeme top atması da hiç hoş değildi. 2.sarıdan kırmızı kart çok doğru.

Aydın'ın golü harika bir gol. Çok güzel atmış. Sonuç olarak tebrikler Galatasaray. Ama maçtan çok sahaya girenler,ırkçı hareketler maça damga vurmuş.
    Öyle bir demişsin ki Hilbert topu büyük bir hırsla yan hakeme doğru fırlattı zanneder.

Hakemin kararını beğenmedi ve bana göre çok çok yavaş bir şekilde yan hakeme doğru verdi.

Ha tepki mi tepki, ama böyle bir ortamda yapılmaması gerekiyordu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hic gulecegim yoktu.

BJK-GS derbisinde sahaya giren 4 kişinin, emniyette 'Biz sahaya girmedik,itilince düştük' şeklinde ifade verdikleri öğrenildi

hthttp://www.cnnturk.com/2012/spor/futbol/04/17/tribunden.dusmusler/657557.0/index.html

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Lig TV'de yayınlanan Maraton programında Şansal Büyüka, Baki Tuncay Akkın'ın maçtan sonra yayıncı kuruluşun canlı yayın aracına gittiğini ve gol pozisyonunu tekrar izlediğini açıkladı. Büyüka, Akkın'ın "Ben Melo'nun sadece kolunu ileride gördüm, vücudunu görmedim. Kolla da gol atılamayacağı için golü geçerli saydım" diyerek pozisyonla ilgili eleştirilere yanıt verdiğini söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçtan sonra Çarşı'dan resim çalışması.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Taraftar dediğin böyle olacak ya.!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    hic gulecegim yoktu.

BJK-GS derbisinde sahaya giren 4 kişinin, emniyette 'Biz sahaya girmedik,itilince düştük' şeklinde ifade verdikleri öğrenildi

hthttp://www.cnnturk.com/2012/spor/futbol/04/17/tribunden.dusmusler/657557.0/index.html
    Girmişken de koşmuşturlar anı olsun diyerekten Ama yaratıcı ifade olmuş
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başta şunu söylemek istiyorum, bende çoğu kişi gibi futbolda şiddete, küfüre, ırkçılağa vs şeylere karşıyım. Özellikle bu sezon Beşiktaş taraftarından küfür duymaktan illallah ettim. Hatta dün seyirci olmaktan çıktıklarını yazdım buraya. Aradan bir gün geçti ve olay yavaş yavaş soğumaya başladı. Şimdi daha sakin yazıyorum

İlk olarak sözüm dün ve bugün Beşiktaş'ı ve taraftarını eleştirenlere olacak. Bu diyeceklerim kesinlikle yapılan şeyleri savunduğumdan değil. Beşiktaş uzun bir süredir güzel ve göze hoş bir futbola hasret. Taraftarından tutun yöneticilerine kadar herkes bundan şikayetçi. İşte arada 1-2 oyuncu oluyor (Fernandes gibi) iki güzel hareket yapıyor ve bununla mutlu oluyoruz bir şekilde. Acı ama gerçek bu. Ben örneğin bazen Fenerbahçe maçlarını zevk için seyrediyorum. Hani her zaman olmasa da Fenerbahçe'nin takım oyunu oynadığı maçlardan zevk almışımdır ve bir çok Beşiktaş maçına oranla daha sarmıştır beni maça. Barcelona maçlarını söylemiyorum bile zaten. Yani demek istediğim uzun zamandır hasret kaldığımız bir Beşiktaş var 2002'den beri. O Lucescu zamanında paslaşmalar, verkaçlar, şutlar, yardımlaşmalar nerede? Bunlar birikti birikti ve dün gece patlak verdi hakemin yardımıyla. Tabi bir de yıllardır hakemlerden çektiğimiz çileler var. Sezonun başında hakemlerden dolayı yapılan bir hata ve kaybedilen bir maç bütün sezonu etkiler. Belki o maçı alsak ikinci maça daha moralli çıkacağız fakat tam tersi bir durum oluşabiliyor. Bunları mazeret olarak söylemiyorum. Takım yapılaşmasında da sorunlarımız var bizim. Bir kere Demirören'in yıllardır yaptığı saçma sapan gereksiz transferler var ortada. Şöyle bir örnek vereyim; bir ilişki içerisindesiniz ve yıllardır her sorunu içinize atıyorsunuz, sonra bir küçük tartışma kocaman bir kavgaya dönüşüyor. Bu olayı ben buna benzetiyorum.

Söylemek istediğim şey, Beşiktaş taraftarını bu kadar kolay eleştirmeye kimsenin hakkı yok. "Çarşı kendini belli etti", "bunlarda kimmiş yahu", "güya türkiyenin en iyi taraftarıydınız" gibi sözler afedersiniz ama bana çok boş geliyor şu anda. Ben bile şu an dünkü söylediklerim için utandım kendimden.

Bu taraftar yıllardır bir şeyleri içinde biriktiriyor. Yukarıda saydığım yığınla nedenden dolayı patlak veren bir süreç bu. Bu taraftarın kocaman bir yüreği, kocaman bir sabrı ve azmi var. Yabana atılacak cinsten değil. Bu taraftar yıllardır istediği oyunu sahada görememesine ve isyan etmesine rağmen sesini çıkarmamış ve isyanını yaptığı bestelere yazmıştır. Bu besteler her maçta dakikalarca söyleniyor. Bunu başka hangi taraftar yapıyor? Renkler farketmez, belki de büyük ya da küçük diğer takımlar bizim geçtiğimiz süreçlerden geçseydi daha fazlasını yaparlardı. Kesin konuşmuyorum, belki de daha sabırlı olurlardı orasını bilemem ama bu taraftar basite alınacak bir taraftar değil. Bu sebeple eleştirirken biraz daha düşünelim bunları. Tekrar söylüyorum, bu dediklerimi dünkü olayları savunduğum için söylemiyorum.

Son olarak söylemek istediğim bir şey var ki o da şudur; Beşiktaş'ı tutmak her babayiğidin harcı değildir, sabır ister, sabır ister ve sabır ister. Allah bize bu sabrı gani gani versin inşallah. Sözlerim bu kadar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Hüseyin Göçek gerçekten maçı çığrından çıkardı yardımcılarıyla birlikte. Buna 4.hakem de dahil oldu. İnternette gördüğüm kadarıyla Hüseyin Göçek Galatasaray'lıymış. Zamanında G.Saray formasıyla çekilmiş resmi var Basketbol takımında oynamış.
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Federasyon başkanı da Beşiktaşlıymış diyorlar
    Bu ülkede herkes 4 büyük takımdan birine hayatının belli evrelerinde illaki gönül vermiştir. Sonuçta futbolu yönetenlerde futbolun içinden gelecekse illaki bir camianın içinden gelmiş olması kadar doğal birşey yok o yüzden kim hangi takımlıymış gibi salak saçma tartışmalar yapmayalım bize yakışmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Öyle bir demişsin ki Hilbert topu büyük bir hırsla yan hakeme doğru fırlattı zanneder.

Hakemin kararını beğenmedi ve bana göre çok çok yavaş bir şekilde yan hakeme doğru verdi.

Ha tepki mi tepki, ama böyle bir ortamda yapılmaması gerekiyordu.
    İyi de abi hakemin tek doğru kararı bu neredeyse. %100 Sarı 2.sarı kart bence, onu demek istedim ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O konuda bende hakemlerimizi anlamıyorum.Ellerindeki gücü kullanamıyorlar.Kendilerine saygı duyması gerek sahadaki oyuncuların.

Bizim Galatasaray ile maçımızda GS'li oyuncu tutup kolundan çekti Cüneyt Çakırı ama bir kart gösteremedi.Bu maçta hakeme topu vuruyorsun 1 metreden yine kart yok.Hakem disiplini sağlamak istiyorsa bunları cezalandırmalı ama bizim hakemlerimiz takımların isimlerine göre hareket ettikleri için bunlar oluyor işte.Arda zamanında hakemlere neler yapardı hep es geöilirdi.Es geçersen sonra tepene çıkarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Kendilerine saygı duyması gerek sahadaki oyuncuların.
    Her zaman söylediğim bir laftır; baş ne ise ayaklar odur.

Bugüne kadar başa gelen federasyon başkanlarının saygınlığı bulunmuyor, onun kat kat altındaki hakemlere mi saygı duyulacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hasan Doğan'ı özlem ile anıyoruz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hüseyin Göçek hatalar yapmış olabilir ama bunun Galatasaraylı olmasıyla bir alakası olduğunu hiç zannetmiyorum.Beşiktaş tribünleri değil miydi Beşiktaş'ın çocuğu Fırat Aydınus diye bağıran ? Fırat Aydınus hiç mi Beşiktaş lehine veya alehine kararlar vermedi.Hakemin hatalarını takımına bağlamamak gerek.Adam profesyonel olarak işini yapıyor.Kaldı ki ofsaytı göremeyen o değil.Taç olmayan topa taç diyen o değil.Quaresma'ya kırmızı vermeyen ise Hüseyin Göçek.Galatasaray lehine birçok hatalı karar vermiş olabilir ama bunun tuttuğu takım için yapmış olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum.Hakemler genel olarak kötüydü.Sahadaki tüm hakemler de Galatasaraylı değildi herhalde ? Hakemin üzerine fazla gidiliyor.Hatalı varsa böyle kritik maçlarda derbi tecrübesi çok çok az olan hakemi atayan MHK'dır.Buyrun bir de istatistik paylaşayım son olarak.

https://twitter.com/#!/Adoniese/stat...894912/photo/1

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aygün'ün paylaştığı ss'den sonra konuşmaya bile gerek yok her şey ortada...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Burdan şu sonuç mu çıkıyor.

Bir hakem düşünün X takımının 10 tane maçını yönetmiş ve X takımı 10 maçta da yenilmiş.

11.Maçta yine aynı hakem X takımının maçına çıkıyor ve eyyam yaparak maçı X takımına kazandırtıyor.

Bu tamamen normal öyle mi ?

Öte yandan şunu da söyleyeyim Hakem G.Saray'lı derken de Hakem hataları var derken de asla hakem yüzünden yenildik demiyorum ama saydığım gerçeklerde değişmiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O ssye karşılık ben de bunu paylaşırım o zaman:

Maçtan önce de yazmıştım, hakem ataması berbat diye. Çok yanlış bir karardı diye. Kim olursa olsun böyle bir atamaya karşı çıkar, çıkmalı zaten; tabii olaya tarafsız bakanlar. Gözünü fanatizm bürümüşler değil.

Ek olarak; çArşı'ya dil uzatanlar, dün gece yaşananların yılların birikimi olduğunu da unutmasınlar. Bir gecede yaşanan şeyler değildi olanlar. Hiçbirimiz tasvip edemeyiz tabii, fakat o insanların o maç anındaki psikolojiyle yaptıkları da unutulmamalı. Ben bile binlerce kilometre uzaktan dellendim, sinirimden ve hırsımdan kendi kendimi yedim. Diğer takım taraftarları sanki melekmiş gibi çArşıya dil uzatmasın. Ahmet'in(kalemci) yazdıklarını okusunlar.

Maç ilgili, şahsi cevap hakkım doğmadıkça başka da bir şey yazmayacağım. Sağlıcakla kalın.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Biz burda durdurarak oynatarak ofsayt olup olmadığına karar veremiyoruz yardımcı hakem saniyelik hatta saliselik bi anda bunu görmeye çalışıyor.Yapmayın Allah aşkına sahada kim nasıl oynamış bunu tartışacağımıza saniyelik pozisyonu tartışıyoruz.Hakem ofsayt olarak görse kaldırır bayrağı bu kadar tepki çekeceğini bile bile bilerek hata yapmaz.Hakem hatası olmadıktan sonra zaten futbolun heyecanı kalmaz.Ama biz bu olayları çok büyütüyoruz.
    Last edited by di canio : 17.Nisan.2012 at 21:08 Reason: Silinen mesajdan alıntı kaldırıldı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

herkes Hüseyin Göçek'e kızıyor da bence Hüseyin Göçek suçsuz çünkü bu adam bugüne kadar yönettiği çoğu maçta böyle hatalar yaptı bu sezon da hakem olarak çok iyi bir performans göstermedi. Neye göre Hüseyin Göçek'i böyle gergin bir maça atadı MHK onu anlamadım ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Biz burda durdurarak oynatarak ofsayt olup olmadığına karar veremiyoruz yardımcı hakem saniyelik hatta saliselik bi anda bunu görmeye çalışıyor.Yapmayın Allah aşkına sahada kim nasıl oynamış bunu tartışacağımıza saniyelik pozisyonu tartışıyoruz.Hakem ofsayt olarak görse kaldırır bayrağı bu kadar tepki çekeceğini bile bile bilerek hata yapmaz.Hakem hatası olmadıktan sonra zaten futbolun heyecanı kalmaz.Ama biz bu olayları çok büyütüyoruz.
    Hayır kardeşim o işler artık milimetrelik değil.. Melon en az 30 cm ilerde.. Hadi göremedin tamam..

Peki ikinci yarıda bundan daha kritik bir ofsaytı yakaladı ve atağı kesti.. Onu gören bu pozisyonu kesin görür.. Göremiyorsa sıkıntı vardır hakemde..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Geçen sene trabzon'daki trabzonspor-fenerbahçe maçını yöneten hakem amasyalı'dır ve fanatik fenerbahçeli olduğu bilinir. ama o maçta mert'in kurtardığı penaltıda faul'un f'si yokken yanlış karar verip az daha bizi şampiyonluktan edecek kişi olacaktı.Kıstas paylaştığınız saçma istatistik mi? Onu hazırlayan adamlara soruyorum bu sene Hüseyin Göçek'in yönettiği hangi Galatasaray maçında Galatasaray puan kaybetti?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş tarafı önce şapkasını önüne koymalı. Galatasaray'ın puanını bırakın yarı yarıya düşürmeyi 5'e bölsen yine de Beşiktaş'ın önünde yer alıyor. Bu duruma karşı oluşacak tepkileri haliyle bir yere yönlendirmek lazımdı. Biçilmiş kaftan Hüseyin Göçek.

Galatasaray forması ile çekilmiş fotoğrafı var, geçmişte hatalı kararları var, üstüne maçı katletmiş...

Kimse demiyor ki bu hakem müthiş maç yönetti. Kimse demiyor ki gol ofsayt değildi. Kimse demiyor ki Galatasaray müthiş oynadı da yendi. Gönül isterdi ki bu hata olmadan kazanalım.

Tüm bunlar yine de yapılanları haklı göstermiyor. Neticede biz mahkeme yargılaması yapmıyoruz. İşte karımı kestim çünkü erkekliğime laf etmişti diye tahrikten indirim yapalım. Biz yanlış olanı konuşuyoruz. Yoksa elbetteki hakem hataları insanları kızdırmış, oyuncuların hareketleri tahrik etmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kimse demiyor ki bu hakem müthiş maç yönetti. Kimse demiyor ki gol ofsayt değildi. Kimse demiyor ki Galatasaray müthiş oynadı da yendi.
    Sen yüzde 10'luk dilime giriyorsun Disko. Geri kalanı aksini iddia ediyor ne yazık ki.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Beşiktaş tarafı önce şapkasını önüne koymalı. Galatasaray'ın puanını bırakın yarı yarıya düşürmeyi 5'e bölsen yine de Beşiktaş'ın önünde yer alıyor. Bu duruma karşı oluşacak tepkileri haliyle bir yere yönlendirmek lazımdı. Biçilmiş kaftan Hüseyin Göçek.

Galatasaray forması ile çekilmiş fotoğrafı var, geçmişte hatalı kararları var, üstüne maçı katletmiş...

Kimse demiyor ki bu hakem müthiş maç yönetti. Kimse demiyor ki gol ofsayt değildi. Kimse demiyor ki Galatasaray müthiş oynadı da yendi. Gönül isterdi ki bu hata olmadan kazanalım.

Tüm bunlar yine de yapılanları haklı göstermiyor. Neticede biz mahkeme yargılaması yapmıyoruz. İşte karımı kestim çünkü erkekliğime laf etmişti diye tahrikten indirim yapalım. Biz yanlış olanı konuşuyoruz. Yoksa elbetteki hakem hataları insanları kızdırmış, oyuncuların hareketleri tahrik etmiştir.
    Burak abi Beşiktaş taraftarının hiçbir zaman yenilgiyi hakeme bağlamak veyahut ne bileyim senin dediğin gibi yarıştan kopmuşluğun acısını hakemden vs'den çıkarmak gibi bir niyeti olmamıştır olmayacaktır. Bu konuda hemfikir olursak daha sağlıklı tartışma ortamı yaratabilriiz. Yenilgiden şikayet edecek , hakeme bağlayacak adam bizim oyuncumuzu atamayan hakeme Eyyamcı ! diye bağırmaz. Bu kadar basit.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Hayır kardeşim o işler artık milimetrelik değil.. Melon en az 30 cm ilerde.. Hadi göremedin tamam..

Peki ikinci yarıda bundan daha kritik bir ofsaytı yakaladı ve atağı kesti.. Onu gören bu pozisyonu kesin görür.. Göremiyorsa sıkıntı vardır hakemde..
    Bak işte ne güzel yakalamış ofsaytı helal o zaman.Benim anlatamadığım şey her insanın hata yapabileceği ama bunu kabullenemiyoruz ve başka yerlere çekiyoruz.Bunda kasıt aramak mantıksız geliyor bana.Bende çalışıyorum ve benimde yaptığım işlerde hatam oluyor.O anlık bir durum.Zaten bu hakemler hatasız maç yönetse ŞL'de,dünya kupasında maç yönetirler.Hakem hatasını bir suç olarak değil de futbolun bir parçası olarak görmezsek futbolumuz gelişmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Burak abi Beşiktaş taraftarının hiçbir zaman yenilgiyi hakeme bağlamak veyahut ne bileyim senin dediğin gibi yarıştan kopmuşluğun acısını hakemden vs'den çıkarmak gibi bir niyeti olmamıştır olmayacaktır. Bu konuda hemfikir olursak daha sağlıklı tartışma ortamı yaratabilriiz. Yenilgiden şikayet edecek , hakeme bağlayacak adam bizim oyuncumuzu atamayan hakeme Eyyamcı ! diye bağırmaz. Bu kadar basit.
    Hakem hatasını karşılıklı konuşabiliriz hatta Melo'nun pozisyonuna daha doğru açıdan olacak şekilde çizgi ayarlayabilirim ve bunun üzerinden tartışabiliriz. Tüm pozisyonları tek tek tartışıp hakemin hatalarını belirleyebiliriz hatta belki bilmediğimiz kuralları öğrenir, öğretiriz. Bunlar çok çok ayrı noktalardır.

Eboue'nin derdini yine beraber konuşabiliriz. Amacım cisim yememekse ilk hedefim oradan uzaklaşmak olmalıdır. 2 cisim yer hızla tacı atarım. Orada ah taş geliyor, bakın tacı atamıyorm dersen atılan cisim 5 ken 20 olur. Artık ne zaman top sana gelse sen saha kenarına gelsen tepki de yersin, cisimde yersin. Bunlarda çok çok ayrı noktalardır.

Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın sezon boyu durumlarını, bu maçtaki durumlarını kritik yapabiliriz. Bunlarda çok ayrı noktalardır.

Beşiktaş taraftarının sahaya atlaması, yaptığı diğer olumsuz şeyleride ayrı ayrı konuşuruz. Bunlarda çok farklıdır.

Hakem hakkımızı yedi, Eboue tahrik etti, Galatasaray'da berbat oynadığı halde kazandı. Tabi ki seyirci tahrik olacak tabi ki taşkınlık yapacak dediğimizde bu olmaz. Bir de bunun sonuna sakın sakın ben bunları savunduğum için söylemiyorum dersem hiç olmaz. Çünkü açıkça yapılana bir neden buluyorsam savunuyorumdur.

Görüşlere saygılıyım ama görüşler yanlışı göstermediği sürece... Sahaya atlayan adamı emniyet bırakıyor, arkadaşları sen ne yaptın demiyor, fanatik kalemler helal koçum diyor, biz burada elbette tahrik ederlerse bunlar olur diyoruz = bu adam bir sonraki maçta yine sahaya atlıyor.

Çünkü teşvik ediyoruz.

Bunların haricinde Beşiktaş taraftarı hakeme yüklenmek adına Kırmızı Kırmızı demiştir. Değerlendirirken şartlarıda göz önüne almamız lazım. Ben başka maçlarda hakemlere bu kadar yardımcı olduklarını görmedim. Hakemi yakalamışken iyice ezme noktasına getirdiler. Hatta Ernst bile hakeme bu manada tavır koydu ve bize değil onlara ver dedi, kart görmedi. Bana kalırsa dün gece Hüseyin Göçek'in son maçıydı. Bu süreçten sonra hakemliği bırakması lazım çünkü otoritesi, her şeyi yerle bir oldu.
    Last edited by DisCo : 17.Nisan.2012 at 18:46 Reason: Ekleme

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş seyircisini de bilinçli olmaya davet ediyorum. Madem sahaya atlayacaksın, oyuncuyu koşarak yakalamaya çalışacaksın neden yumurta topuk giyiyorsun. O ayakkabıyı giyersen tabi en küçük temasta düşersin.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

şu gole hala ofsayt değilmi diyosunuz arkadaşlar yapmayın etmeyin

Nesil
    2007

Bir başlıkta Emre bir başlıkta ofsayt

Yine derbi konusu çok geç açılır hatta açılmaz bile belki

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ceza 3 maç seyircisiz sahada olmalı.
    diyarbakır-bursa maçında daha feci olaylar oldu ama onların aldığı ceza buydu. daha fazla ceza gelirse tarafsız olur.

Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon

Mesaj Yetkileri