Sayfa 15 / 15 İlkİlk ... 5131415
421 ile 430 arası toplam 430 sonuç

Konu: Maceramızın son 4 yılı... | Macclesfield Town | 2031 / 2032 Sezonu |

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Toplu Sonuçlar

Ligi kimsenin tahmin etmediği şekilde orta sıralarda bitirdik bir ara hedefimiz PlayOff'lara kalmaktı ama başaramadık, kadro derinliği ve kalite bakımından pekde iyi sayılmadımız için..

Nitekim sezonu herkesin bizi asansör takım ilan etmesine karşılık çok iyi cevap vermiş olduk, ve ligde orta sıralarda kaldık..

Sözleşmesi biten 10 küsür oyuncumuz yenilemedi sözleşmesini ve takımda dağıldı ve yıllar ilerlemişken tekrar bütçesi olmayan bir takımla risk almak ve sezonu tekrar üst lige çıkamadan bitirmek sıkıcı olur ve kariyerim zedelenir diye düşündüm, külüp kontratımızı uzatmak isteedi fakat sıcak bakmadık ve anlaşarak iki tarafın gönülü olduğu bir pozisyonda kulübü bıraktık.

Başarılı sezon geçirdiğimizi düşünüyorum kulübe geldiğimizden bu yana, bundan sonra farklı teklifler gelirse düşünücez....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

1 Sezon geçti boş geziyoruz yine, ne yazık ki kimseden teklif gelmedi İngiltere'ye macera aramak için gittimizden bütün tanınmışlığımız eriyip gidiyor herkes ilgilenmemize gülüyor geçiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sezon başı olması sebebiyle bir sürü teknik adam kovuldu veya ayrıldılar bunları fırsat bilip teklifler yolluyor ilgilendiğimizi açıklıyoruz ama boş, kaldırmış olduğum Bölgesel Amatör Lig ve Üçüncü Ligi tekrar aktif ettim yoksa teklif meklif gelmeyecek, sonunda silah zorunla bir kulüple anlaşacam...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Biraz daha bekle bakalım.Belki teklif eden olur.Baktın olmuyor demekki emekli olma zamanın gelmiş demektir.Yeni kariyerlere yelken açacaksın ozaman

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Biraz daha bekle bakalım.Belki teklif eden olur.Baktın olmuyor demekki emekli olma zamanın gelmiş demektir.Yeni kariyerlere yelken açacaksın ozaman
    Aynen abi, bak bunu doğrusu düşünmemiştim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yaşlı Kurtuldu ; Teknik Direktörlük yaşantımı 4 yıl daha sürdüreceğim...

71 Yaşına gelmiş ve ağrıların artık bir kısmını vücudumda günlük yaşamımdada hisseder oldum...

4 yıl daha futbol yaşantımı devam ettirip sonrasında ise tatil köyündeki evime çekilip, oğlumun 3 4 sene içerisindeki alacağı UEFA B lisasınla ona kulüp bulmasında yardımcı olacağım...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Macclesfield Town

Belkide kariyerimizin son takımı olacak Macclesfield Town...

Boreham Wood ile aynı lig'deyiz, ve puanlamalar yine yönettiğimiz sezondaki gibi hemen hemen aynı...

Güzel yetenekli bir takım var, bakalım taktiği ve oyunculara istediğimiz işleri anlatabilirsek iyi işler çıkartırız...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kariyer zevk vermemeye başladı Town'u yönetmeye başladıkdan sonra, ve bitirmeye karar verdim...

Yazarak takip eden ve okuyup takip eden herkese teşekkürler...

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Ee artık bir seyahatname yazarsın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Adanaspor ile bir yolculuk yapabilirim Askere gidene kadar bakalım şuan dinlenme dönemindeyim.

Sayfa 15 / 15 İlkİlk ... 5131415

Mesaj Yetkileri