Bayern'in attığı golde el vardı sanki.Daha doğrusu kol.
Bayern'in attığı golde el vardı sanki.Daha doğrusu kol.
So what?
Saike
Real ikinci yarıda bi tane atar maç berabere biter.
Bayern çok iyi savunma yaptı bakalım 2. yarı nasıl olacak maç.
Şu Lahm Arbeloa'nın yerinde olsa ah ah.
Bayern-Madrid maci cok keyifli geciyor. Tempo muthis, bizim takimlardan biri su maca ciksa ilk yarida 4-5 yemislerdi kesin![]()
Madrid senden nefret ediyorum bi kez daha gördüm bugün, gitti 150 lira
Lahm demiştim sanki ben.
Kuponda 1 oynamışttık ama kupon yattı iyimi keşke tek maç oynasaydık.
futbol;22 kişiyle oynanan ve sonunda almanların kazandığı bir oyundur
'Gary Lineker'
B.Münih'i ve Gomez'i tebrik ediyorum.Bir de gol yemeselerdi, ne iyi olacaktı? Rövanşta Münih'e en az 1 gol gerekecek.
Neden Mesutu aldı oyundan halbuki kötü oynamıyordu yerine giren Marcelo sarı kart görmekten baişka birşey yapmadı.
Munih'e güveniyorum ben tam kontralık adamları var...Kontra futboluyla finale çıkan taraf olacaklar diye düşünüyorum...Diğer taraftanda Barça çıkar heralde...
Madrid bu oyunla zor. Ligi de verebilirler bu gidişle.
Mourinho takımda Marcelo gibi bir sol bek varken yanına sırf portekizli diye sol bek almasa bunlar olmazdı. Arbeloa kim yahu allah aşkına
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hikmet hoca Stamford Bridge'de
![]()
Şu adam bence çok büyük hoca oynattığı futbol zevk veriyor
O hep gidiyorEL Clasico'ya da gitmişti
![]()
İnecek birazdan sahaya, itecek Di Matteo'yu kenara... Karşısına dikilip "hadi bakalım" diyecek Guardiola'ya; "çıkar en iyi onbirini de görelim hesabımızı".
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Attı Chelsea. 1-0 Didier Drogba.
Arkadaşla 50 lirasına girdik iddaa'ya Chelsea alır dedim.Oda Barça bırakmaz dedi, 50 lirada ortada kazanacağız umarım![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ayıp ettin Drogba... ne güzel ilk yarı berabere bitecekti, ekmek param çıkacaktı45+2'de yapılır mı bu bana!
Chelsea'nin hocayı gösteriyorda adamda ne ulvi bir tip var ya
Birde Racibg'de oynayan bir türk asıllı İsveçli var ona benzettim.
Drogba yerlerde surunuyordu resmen ilk yari, tam ayaga kalkti gol atti. Chelsea'nin yedeklerinde Bosingwa haric defans oyuncusu yok.
Star vermiyor maçı yahu nereden izliyorsunuz![]()
O kanallara da giremedim. Hayatımda kimseye etmediğim bedduayı şu aydın doğan'a ediyorum, iki maç keyfimiz vardı şurada.
Doğan sattı ya Starı.Adama sövme boşuna![]()
Vay arkadaş neler kaçtı o son dakikada. Busquets'ti galiba direkten dönen topu stad dışına gönderen![]()
Barça yalan olduChelsea kupayı almış gibi sevindi. Haklılarda bence. Nou Camp'ta bitirir işi Barça.
Chelsea,birkaç yıl önceki İnter taktiğini deplasmanda da uygularsa turu geçebilir.
Chelsea'nin kaleyi tutan tek şutu gol oldu galibaBirde FM'ye kızarız...
Barça'ya yazık oldu, Chelsea hiçbirşey oynamadı. Barça güzel pozisyonlarda buldu ama değerlendiremedi. İspanya'da tur atlar Barça...