Sayfa 116 / 447 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
3,451 ile 3,480 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Aygün uğraşma baltalamak için istersen.

Takım 23:30 gibi Dereağzı'nda olacakmış. Karşılama yapılacakmış.
    Baltalamıyorum abi.Maçın konusu var millet burda konuşuyor bunu.Ben de haftasonu olan derbi sonucunu basketbol alanında konuşurum o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yapma Aygün.. Nerde ne konuşulacağına kim karar verir? Adminler mi? Üst yöneticiler mi? Bölüm sorumluları mı? Eğer yasak denirse bu konu altında konuşmak, art niyet ararım, sıkıntı olur..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aygün anlamak istemediğin bişey var bunca zaman burada voleybolda konuşuldu baskette şike davasıda o da bu da konunun geneline değil özel adına bakarsan Fenerbahçe Sohbet Alanı yazıyor branşı yazmıyor zaten
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Baltalamıyorum abi.Maçın konusu var millet burda konuşuyor bunu.Ben de haftasonu olan derbi sonucunu basketbol alanında konuşurum o zaman.
    Maçla ilgili konular o başlıkta konuşulur. Biz Fenerbahçe ile ilgili konuları konuşuyoruz. Şampiyonluğumuzu orada kutladık, kutluyoruz. Burada sen "burası futbol sohbet alanı" yazmadan önce, sadece basketbolu, şampiyonluğumuzu ve sözkonusu maçı içermiyor yazdığımız şeyler.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yapma Aygün.. Nerde ne konuşulacağına kim karar verir? Adminler mi? Üst yöneticiler mi? Bölüm sorumluları mı? Eğer yasak denirse bu konu altında konuşmak, art niyet ararım, sıkıntı olur..
    Çok iyi hatırlıyorum basketbol konuşulduğunda burası basketbol yeri değil denildiğini.Nerde ne zamandı bilmiyorum ama bu söylenmişti.Ama şimdi yöneticiler bunu yapıyor.İki bölüm altta o maçla ilgili konu var ama buraya yazılıyor.Bunu yapan da üyeler değil yöneticiler.Neyse başka bir şey demiyorum ama biz benzerini yapınca bakalım neler olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok iyi hatırlıyorum basketbol konuşulduğunda burası basketbol yeri değil denildiğini.Nerde ne zamandı bilmiyorum ama bu söylenmişti.Ama şimdi yöneticiler bunu yapıyor.İki bölüm altta o maçla ilgili konu var ama buraya yazılıyor.Bunu yapan da üyeler değil yöneticiler.Neyse başka bir şey demiyorum ama biz benzerini yapınca bakalım neler olacak
    Bunu bana gösterirsen sevinirim Aygün, çünkü ben kendimi bildim bileli, bu konuda Fenerbahçe Spor Kulübü ile alakalı gelişmeleri paylaşırım. Öyle dendiyse, nedenini merak ettim ve bunu çözmek isterim, ilgili mesajı gösterirsen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tekrar söylüyorum sıkıntısı olan gelir buraya yazar, kural koyucu bile olsa, ancak böyle bişi olursa art niyet ararım.. Cevap vermekten de çekinmem

Fenerbahçe Sohbet Alanında konuşmayacağız da nerde konuşcaz bunları biz.. Gidip Kafede konuşsak başka yere gidin dersiniz o halde..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

He diyip geçiyoruz , şampiyonluğu kutluyoruz.Kraliçelerimiz üst üste 7. KEZ ŞAMPİYON !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aygün'ün dediği doğru birşey. Futbol bölümü içindeyiz. Normalde bu konuların baskerbol alanında konuşulması lazım. Şimdi siz bu hatayı yapıyorsunuz başka zamanda biz unutup bu hatayı yapıyoruz. Doğrusu konuyu uygun yerde konuşmaktır. Şampiyonluk gününüze denk geldiği için ters tepki veriyorsunuz Aygün'e. Ya da Aygün sevincinizi kırmak için bu hatırlatmayı şimdi yapıyor Ama sonuç olarak doğru bir şey.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Peki şunu düşünelim neden sadece Gs'lilere tamda bugün problem oldu bu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Cihan neye göre doğru? Sen burda konuşmamıza yanlış dersen ben de derim ki bu konunun Futbol Bölümü altında olması yanlış derim.. Yanlış ararsak bitiremeyiz yanlışları..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Peki şunu düşünelim neden sadece Gs'lilere tamda bugün problem oldu bu ?
    Bizim alanımıza da "Burası futbol alanı" diyen olmuştu. Şu an içinde bulunduğunuz durumdan dolayı ters tepki veriyorsunuz. Dediğim gibi sakin kafayla düşünseniz basket konusunun burda konuşulması yanlış. Hazır bir konu duruyor zaten orda.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon'u yendik Emre'nin ırkçılığı,
    Basketbolda şampiyon olduk burası futbol bölümüymüş..

Ben burada Fenerbahçe SPOR Kulübü ile ilgili her haberin paylaşıldığını biliyorum. Aylardır böyle. Bırakın bir sevinelim. Doya doya yazalım yahu. İlla her başarının ardından bir şey çıkartmak zorunda mısınız? Trabzon maçında bile belkide tüm senenin en iyi futbolunu oynadık ama bunu konuşmak yerine sayfalarca Emre konuşuldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Cihan neye göre doğru? Sen burda konuşmamıza yanlış dersen ben de derim ki bu konunun Futbol Bölümü altında olması yanlış derim.. Yanlış ararsak bitiremeyiz yanlışları..
    Şuna göre doğru :
    Turksportal > TSI SPOR MEYDANI > Türkiyeden Futbol > Futbol Sohbet Alanı > Fenerbahçe Sohbet Alanı

Ayrı bir TSI SPOR MEYDANI > FB Sohbet alanı olsaydı isterseniz kürek takımını konuşun. Forum kurallarına göre yazılan şeyler "Konu" dışıdır.

Sevincinize engel olmak istemiyorum o yüzden uzatmakta istemiyorum ama doğrusu bu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bizim alanımıza da "Burası futbol alanı" diyen olmuştu. Şu an içinde bulunduğunuz durumdan dolayı ters tepki veriyorsunuz. Dediğim gibi sakin kafayla düşünseniz basket konusunun burda konuşulması yanlış. Hazır bir konu duruyor zaten orda.
    Basketbol değil, Fenerbahçe ile alakalı olayları ben eğer özel konu açılacak bir durum yoksa bu konuda paylaşıyorum.

Şimdi gündeme gelmesi, şampiyonluğun konuşulmaması için yoksa bu kadar zamandır hiç görülmeyip, şimdi ilk defa oluyormuş gibi tepki verilmezdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Boşver Cihan boşver anlatamıyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Cihan zaten burada kürek takımı da konuşulur niye dert ettiniz anlamadım. cidden anlamıyorum ve aşırı derece komik geliyor şu savunduğunuz şey.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şuna göre doğru :
    Turksportal > TSI SPOR MEYDANI > Türkiyeden Futbol > Futbol Sohbet Alanı > Fenerbahçe Sohbet Alanı

Ayrı bir TSI SPOR MEYDANI > FB Sohbet alanı olsaydı isterseniz kürek takımını konuşun. Forum kurallarına göre yazılan şeyler "Konu" dışıdır.

Sevincinize engel olmak istemiyorum o yüzden uzatmakta istemiyorum ama doğrusu bu
    O zaman bu konunun bu başlıklar altında olması yanlış diyorum, bi önceki mesajımda da dediğim gibi.. Eğer yanlış ararsak bula bula bitiremeyiz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yanlış anlaşılmak istemediğim için, sevincinize engel olmak istemediğim için bu konu altında bu tartışmaya devam etmiyorum. Bana cevap yazanlara özel mesaj ile karşılık veriyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Cihan, Aygün; 3500 mesaj olmuş, şimdi bunu farkediyorsunuz ya da şimdi bunu dile getiriyorsunuz ya, şampiyonluk kutlamasını argüman olarak kullanarak, inanın komik oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Cihan zaten burada kürek takımı da konuşulur niye dert ettiniz anlamadım. cidden anlamıyorum ve aşırı derece komik geliyor şu savunduğunuz şey.
    Boşver Muhammet boşver anlatamıyorsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

iyi o zaman basket konusu açında orda konuşalım madem

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

O kadar saçma konuşuyosun ki hayretlerle izliyorum. Onunla alakası olmadığını sende biliyosun ama laf olsun işte

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Cihan, Aygün; 3500 mesaj olmuş, şimdi bunu farkediyorsunuz ya da şimdi bunu dile getiriyorsunuz ya, şampiyonluk kutlamasını argüman olarak kullanarak, inanın komik oluyor.
    Abi beni lütfen o işin içine alma. Bak ben öyle gözükmek istemediğim için özel mesajla cevap yazıyorum herkese Hevesinizi kırmak gibi bir amacım olsa şuanda hala devam ederdim bu konu altından tartışmaya

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bunlar konu dağıtmaktan başka birşey değil, amaçlarıda o sanırım yoksa böyle ufak birşeyi neden dert etsinler ki ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Abi beni lütfen o işin içine alma. Bak ben öyle gözükmek istemediğim için özel mesajla cevap yazıyorum herkese Hevesinizi kırmak gibi bir amacım olsa şuanda hala devam ederdim bu konu altından tartışmaya
    Seni tenzih ederek sadece Aygün diyorum o zaman

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bunlar konu dağıtmaktan başka birşey değil, amaçlarıda o sanırım yoksa böyle ufak birşeyi neden dert etsinler ki ?
    Yav kardeşim beni almayın o işin içine. -lar değil bu, bu. Yüklenin Aygün'e

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yav kardeşim beni almayın o işin içine. -lar değil bu, bu. Yüklenin Aygün'e
    Bi kere girdiysen sende ondan sayılırsın, ben Aygüne alıştım artık zaten okuyup geçiyorum

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bunu TKBL Sohbet Alanına yazsalar, Aygün ne alakası var 17 şampiyonluğun TKBL ile, tahrik ediyorsunuz insanları diyecekti, onun kanını bilirim ben

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Prosedür; hakarete minimum 3 maç, maksimum 7 maç der. Irkçılık varsa da minimum 4, maksimum 8 maç cezayı öngörür. Emre'ye verilen cezaya bakıyoruz 2 maç. Cezası bittikten sonra çıkacağı ilk maç da Beşiktaş maçı. Ortada bilinçli verilmiş bir karar var demiyorum, ama empati de kurmak gerekiyor yani böyle durumlarda. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yerine, objektif bakmak lazım olaylara.

Bu arada, Emre'ye verilen 2 maç Zokora'ya verilmeliydi, yaptığı hareketlerden ve söylediği sözlerden ötürü. Emre ise, en azından 3-4 maç ceza almalıydı. Çok ilginç bir karar alınmış gerçekten, çok saçma geldi bana verilen ceza.

Dirsek atmak 3 maç, hakaret (!) 2 maç. O da iyiymiş.

Mesaj Yetkileri