Yapma Aygün.. Nerde ne konuşulacağına kim karar verir? Adminler mi? Üst yöneticiler mi? Bölüm sorumluları mı? Eğer yasak denirse bu konu altında konuşmak, art niyet ararım, sıkıntı olur..
Aygün anlamak istemediğin bişey var bunca zaman burada voleybolda konuşuldu baskette şike davasıda o da bu da konunun geneline değil özel adına bakarsan Fenerbahçe Sohbet Alanı yazıyor branşı yazmıyor zaten![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Maçla ilgili konular o başlıkta konuşulur. Biz Fenerbahçe ile ilgili konuları konuşuyoruz. Şampiyonluğumuzu orada kutladık, kutluyoruz. Burada sen "burası futbol sohbet alanı" yazmadan önce, sadece basketbolu, şampiyonluğumuzu ve sözkonusu maçı içermiyor yazdığımız şeyler.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Çok iyi hatırlıyorum basketbol konuşulduğunda burası basketbol yeri değil denildiğini.Nerde ne zamandı bilmiyorum ama bu söylenmişti.Ama şimdi yöneticiler bunu yapıyor.İki bölüm altta o maçla ilgili konu var ama buraya yazılıyor.Bunu yapan da üyeler değil yöneticiler.Neyse başka bir şey demiyorum ama biz benzerini yapınca bakalım neler olacak![]()
Tekrar söylüyorum sıkıntısı olan gelir buraya yazar, kural koyucu bile olsa, ancak böyle bişi olursa art niyet ararım.. Cevap vermekten de çekinmem
Fenerbahçe Sohbet Alanında konuşmayacağız da nerde konuşcaz bunları biz.. Gidip Kafede konuşsak başka yere gidin dersiniz o halde..
He diyip geçiyoruz , şampiyonluğu kutluyoruz.Kraliçelerimiz üst üste 7. KEZ ŞAMPİYON !
Aygün'ün dediği doğru birşey. Futbol bölümü içindeyiz. Normalde bu konuların baskerbol alanında konuşulması lazım. Şimdi siz bu hatayı yapıyorsunuz başka zamanda biz unutup bu hatayı yapıyoruz. Doğrusu konuyu uygun yerde konuşmaktır. Şampiyonluk gününüze denk geldiği için ters tepki veriyorsunuz Aygün'e. Ya da Aygün sevincinizi kırmak için bu hatırlatmayı şimdi yapıyorAma sonuç olarak doğru bir şey.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Peki şunu düşünelim neden sadece Gs'lilere tamda bugün problem oldu bu ?
Cihan neye göre doğru? Sen burda konuşmamıza yanlış dersen ben de derim ki bu konunun Futbol Bölümü altında olması yanlış derim.. Yanlış ararsak bitiremeyiz yanlışları..
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Trabzon'u yendik Emre'nin ırkçılığı,
Basketbolda şampiyon olduk burası futbol bölümüymüş..
Ben burada Fenerbahçe SPOR Kulübü ile ilgili her haberin paylaşıldığını biliyorum. Aylardır böyle. Bırakın bir sevinelim. Doya doya yazalım yahu. İlla her başarının ardından bir şey çıkartmak zorunda mısınız? Trabzon maçında bile belkide tüm senenin en iyi futbolunu oynadık ama bunu konuşmak yerine sayfalarca Emre konuşuldu.
Şuna göre doğru :
Turksportal > TSI SPOR MEYDANI > Türkiyeden Futbol > Futbol Sohbet Alanı > Fenerbahçe Sohbet Alanı
Ayrı bir TSI SPOR MEYDANI > FB Sohbet alanı olsaydı isterseniz kürek takımını konuşun. Forum kurallarına göre yazılan şeyler "Konu" dışıdır.
Sevincinize engel olmak istemiyorum o yüzden uzatmakta istemiyorum ama doğrusu bu![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Cihan zaten burada kürek takımı da konuşulur niye dert ettiniz anlamadım. cidden anlamıyorum ve aşırı derece komik geliyor şu savunduğunuz şey.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yanlış anlaşılmak istemediğim için, sevincinize engel olmak istemediğim için bu konu altında bu tartışmaya devam etmiyorum. Bana cevap yazanlara özel mesaj ile karşılık veriyorum![]()
Cihan, Aygün; 3500 mesaj olmuş, şimdi bunu farkediyorsunuz ya da şimdi bunu dile getiriyorsunuz ya, şampiyonluk kutlamasını argüman olarak kullanarak, inanın komik oluyor.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
iyi o zaman basket konusu açında orda konuşalım madem![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bunlar konu dağıtmaktan başka birşey değil, amaçlarıda o sanırım yoksa böyle ufak birşeyi neden dert etsinler ki ?
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bunu TKBL Sohbet Alanına yazsalar, Aygün ne alakası var 17 şampiyonluğun TKBL ile, tahrik ediyorsunuz insanları diyecekti, onun kanını bilirim ben![]()
Prosedür; hakarete minimum 3 maç, maksimum 7 maç der. Irkçılık varsa da minimum 4, maksimum 8 maç cezayı öngörür. Emre'ye verilen cezaya bakıyoruz 2 maç. Cezası bittikten sonra çıkacağı ilk maç da Beşiktaş maçı.Ortada bilinçli verilmiş bir karar var demiyorum, ama empati de kurmak gerekiyor yani böyle durumlarda. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yerine, objektif bakmak lazım olaylara.
Bu arada, Emre'ye verilen 2 maç Zokora'ya verilmeliydi, yaptığı hareketlerden ve söylediği sözlerden ötürü. Emre ise, en azından 3-4 maç ceza almalıydı. Çok ilginç bir karar alınmış gerçekten, çok saçma geldi bana verilen ceza.
Dirsek atmak 3 maç, hakaret (!) 2 maç. O da iyiymiş.![]()