Quote Originally Posted by sananes View Post
Kimse bekliyor mu bilmiyorum ama ben Aykut Hoca'dan Dia hamlesi bekliyorum bu maç.Aykut Kocaman bir oyuncuyu sezon boyu oynatmaz ama oynattığı maçta da harika verim alabilir,motivasyon yeteneği mi yoksa antreman kalitesi mi bilmiyorum ama bu işi iyi yapıyor.

Bence solda Caner'le başlayacak ki bence de öyle olmalı Eboue Stoch'a oyunun 2 yönünde de üstünlük kuruyor çünkü.Caner oynarsa en azından savunmaya daha çok yardım eder,Mehmet Topuz göbekte başlayacak,Dia ise nispeten sorunlu Hakan Balta üzerinden hücum gücü oluşturacak. Bunu hem umuyorum hem de bekliyorum.
Dia yerine Stoch'u sağ kanatta denese keşke. Sağ kanatta oynayamıyor ama karşısında Hakan Balta olacak. Maçın yıldızı bile olabilir Stoch orada oynarsa.

Bir diğer ihtimal Caner'in orta sahaya çekilip sol tarafa Stoch'un koyulması. Aykut Kocaman hatalarından ders çıkarmayan birisi. Geçen maç ikili markaj verilen Stoch'u yine aynı yerde oynatıp berbat bir maç çıkarmısını sağlayabilir.

Bir diğer ihtimal de hiç riske girmez diye düşünüyorum. Topuz - Baroni - Selçuk - Caner şeklinde çıkar.