Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 56.10%
  • Berabere biter

2 4.88%
  • Fenerbahçe kazanır

16 39.02%
Sayfa 1 / 20 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 581 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [SF Şampiyonluk 2. Hafta]

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Galatasaray - Fenerbahçe [SF Şampiyonluk 2. Hafta]

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İlk mesaj benden olsun

Bu maçı alırsak %95 şampiyonuz. Kaybedersek ilerleyen haftalar stresli ama bir o kadar da zevkli geçecektir.

Yine dünyanın konuşacağı bir koreografi hazırlanıyor. Kazasız belasız atlatırız inşallah

Ve umarım hakem saçma sapan kararlar vermez.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu maçı kazanmak çok önemli hem rakibin Fenerbahçe olması hemde puan farkının açılması. Beşiktaş maçının 11'i bozulmayacak anlaşılan, olursada Emre, Riera'nın yerine başlayabilir. Sonuç olarak kazanırsak çok çok büyük bir avantaj elde etmiş olacağız. İnşAllah bu maçı kazanıp farkı 8'e çıkarırız.

Allah yardımcımız olsun, Allah utandırmasın.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Fair-Play ortamında bir maç olsun. Skor tahminim 4-2 GS diyorum. Tabi bu futbol belli olmaz. Hakemlere büyük iş düşecek. Koreografi inşallah güzel olur. Cihan'ın dediği gibi bu maçı alırsak % 95 şampiyonuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

-------Sow

Stoch Alex Caner

---Cris Mehmet

Ziegler Yobo Bekir GG

şeklinde bir 11 bekliyorum, bakalım.. Vurduğun gol olsun Fenerbahçem
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçı kazanırsak %99 şampiyonuz.Berabere biterse %75 şampiyonuz.İlk maçtaki gibi bir galibiyet bekliyorum.Hatta golleri erken bulursak maçı en baştan koparabiliriz.Kendi sahamızda taraftarımızın önünde güzel bir galibiyet alıp şampiyonluğu garantilemeliyiz.Takımda moraller yerinde herkesin kendine olan takıma olan inancı tam.Karşımızda inançlı ve kazanmak isteyen bir Fenerbahçe olacak.Böyle olması daha iyi bence.Oyuncularımız daha da konsantre olacaklardır.3-1 kazanırız diye umuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın tribün şovları ve derbilerde üstünlük konusunda 2 tane suni düşünceyle çıkacağı maç olacak. Birinin yanlış olduğunu kanıtlamak tek amacımız.

Nesil
    2007

Erken açılmış

Kazanırsak %51 şampiyonuz. Berabere kalırsak %50 kaybedersek bu oran daha da düşer. TT Arena'da kaybedeceğimizi sanmıyorum ben, umarım haklı çıkarım.

Riera yerine iyi oynayabilecek biri lazım. Emre Çolak veya Aydın oynar büyük ihtimalle.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

oncelikle taraftarlarimizi ilk macdaki gibi sahaya herhangi birsey atmamalarini temenni ediyorum , ve kufur etmemelerini tabiki.

maça gelirsek zor maç olcagi kesin 2 tarafta kontrollu oynar dusuncesindeyim 12.ci adam olan taraftarlarimizla birlikte bu maci kazaniriz ve sampiyonluga biraz daha yaklasiriz.

Bu sezon oynadigimiz FB maclarindaki istek olursa maci rahat kazaniriz. Emre B'nin olmayisi FB'yi olumlu yönde etkiler o olsaydi kirmizi kart görebilirdi diyicem ama kirmizi kart gösterebilen hakem de yok daha.

Orta sahayi tutarsak ve hücumda buldugumuzu atarsak galibiyet gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Erken açılmış

Kazanırsak %51 şampiyonuz. Berabere kalırsak %50 kaybedersek bu oran daha da düşer. TT Arena'da kaybedeceğimizi sanmıyorum ben, umarım haklı çıkarım.

Riera yerine iyi oynayabilecek biri lazım. Emre Çolak veya Aydın oynar büyük ihtimalle.

Kazanırsak %51 mi Yapma Zaten şu an bu oran %70 gibi bir şey kazanırsak çok büyük mucizeler lazım şampiyon olmamamız için.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kaybedecek bir şeyimiz var mı ? Aykut Kocaman bunu vurgulayıp tek şey diyecek
    "Çıkın, oynayın ve kazanın" Beraberliğin bile bize yetmemesi bizim için olumlu, en azından geri çekilmemiz için bir sebep yok : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    en azından geri çekilmemiz için bir sebep yok : )
    Evet bu sizin lehinize olacak. İlk maçta yaptığı hatayı bu sefer yapmaz sanırım Aykut Kocaman.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    -------Sow

Stoch Alex Caner

---Cris Mehmet

Ziegler Yobo Bekir GG
    Abi Selçuk'u keser mi ki

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

F.Bahçe kazanamazsa, şampiyonluk şansı kalmayacak, beraberliğin de işlerini göreceğini sanmıyorum. G.Saray ise, kazandığı takdirde çok büyük mucizeler yaşanmazsa şampiyonluğunu ilan edecek. Ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Kazanırsak %51 mi Yapma Zaten şu an bu oran %70 gibi bir şey kazanırsak çok büyük mucizeler lazım şampiyon olmamamız için.
    Futbol bu herşey olabilir, sakatlıklar bir anlık sinirle gelen kırmızılar, bir anlık hatayla yenilen goller... %51 bile iyimser %70 hele hele çok abartı bana göre

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben beraberliğin herşeyi bitireceğini sanmıyorum, çünkü önümüzde bir sürü derbi olacak ne olacağını kestiremeyiz ama yenilirsek her şey biter, galip gelirsek ipler bizim elimize geçer..

Selçuk'un oynamamasını ümit ediyorum
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Futbol bu herşey olabilir, sakatlıklar bir anlık sinirle gelen kırmızılar, bir anlık hatayla yenilen goller... %51 bile iyimser %70 hele hele çok abartı bana göre

Bizim %51 ise Fenerbahçe'nin kaç Diğer iki takımın zaten şansı yok Kalan 4 maçta 8 puan fark çok çok büyük bir artı olur.Ama sen öyle düşünüyorsan saygı duyarım (:

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu konudan korkuyorum açıkçası. Sonuç ne olursa olsun yine binbir türlü tartışma olacak. Umarım diğer konuda ki gibi tartışmalar olmaz.

Maça gelecek olursak; Galatasaray bu maçı koparıp rahata erişmek isteyecektir ama sahada daha istekli ve daha arzulu bir Fenerbahçe bekliyorum. Galatasaray, Beşiktaş'ta olduğu gibi girdiği pozisyonları gole çevirirse, Fenerbahçe'nin işi çok zorlaşır. Beraberlik ağırlıklı gözüksede iki takımda randum bir şekilde sahaya çıkacakları için nasıl bir atmosfer olacağınıda kestirmek oldukça zor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Kaybedecek bir şeyimiz var mı ? Aykut Kocaman bunu vurgulayıp tek şey diyecek
    "Çıkın, oynayın ve kazanın" Beraberliğin bile bize yetmemesi bizim için olumlu, en azından geri çekilmemiz için bir sebep yok : )
    Bunu vurgulayarak bende 5-0 önde olsakta geri çekme şu takımı Aykut hoca hadi Fenerbahçem

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maç hakkında yorum yapmaya gerek duymuyorum.Sadece kazanalım şu maçı.Kazanırsak zaten bu iş biter.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Kazanamayız.(totem)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İçimden geçen kazanacağımız tuttuğum takım olmasından öte sadece bir his ev sahibi olmanın avantajıyla galibiyete yakın taraf Galatasaray olsada takımın kenetlenmiş olması ve azmi ile bu maçı kazanacak tarafın biz olabileceğiz görüşündeyim.

Şu durumda bizi eksik bırakan Emre'ye diyecek lafım dahi yok zaten umarım bir daha o formayı üzerine dahi geçiremez,yazık gerçi hep yaptığı şey bu umarım yerine Mehmet oynar,Selçuk oynamaz.İnandığım sahada Selçuk dahi olsa o eski Selçuk olmayacaktır

Bu azim işlerinde en güvendiğim adam Reto hiç beğenmesemde gerçekten takımı için çok azimle oynuyor.Bu olayda takımımızda üstüne tanımam, nedense Galatasaray'a Retonun gol atacağını düşünüyorum

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ben herkesin aksine selçuğun oynamasını istiyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Oguz Altay ;Galatasaray'a yakışan dünya'da ses getirecek bir tribün şovuna Allah'ın izniyle ultrAslan imzası atacağız, herkese sevgiler. Sebahattin Reis'le stadda kardeşlerimizin yanında denetlemedeyiz.Artık çalışmalarda sona doğru yaklaşmak üzereyiz, yaklaşık 150 arma sevdalısı 2 vardiya, özverili şekilde çalışıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3-0 alırız.

Goller: Alex, Stoch, Sow

Başarılar Son Şampiyon.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay
    Her şey istediğimiz gibi ve bir olumsuzluk yok, Allahın izniyle sonucuda güzel olacak.

Bi ara koreografi iptal diye söylenti çıkmıştı korkmuştum

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Rahat maç çıkartırız, Galatasaray büyük günlerin takımıdır. Skor tahminim: 4-1

Goller: Melo, Elmander (x2), Engin - Alex

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Galatasaray kazanırsa şampiyon olur.Ama ben bu maçı kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.2 takımın Süper Final grubundaki ilk maçlarına bakarak degerlendirirsek Fenerbahçe kesinlikle favoridir.Tek dezavantajımızın deplasman oldugunu düsünüyorum.Bu saatten sonra Emre olmuş olmamış filan pek farketmez.Trabzonspor maçında o geçen seneki şampiyonluk hırsını inancını gördüm ben bu takımda.Umudum yokken içime bir aydınlık dogdu.Kısacası en kötü beraberlik bekliyorum.İnşallah utandırmazlar beni.
    Allah'ın izniyle şampiyonluğa gideceğiz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Uzun uzun yazmaya gerek yok yenersek ipler elimize geçicek , beraberlikte trabzon ve beşiktaşın ayağına bakarız ki hiç sevmediğim olaydır mağlum ne zaman işimize yaramışlar 3. bi ihtimali düşünmüyorum şampiyonluğu vermek olur zaten.

Tahminim 1-2
    Goller : Alex, Sow - Selçuk
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Sayfa 1 / 20 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri