daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İlk mesaj benden olsun
Bu maçı alırsak %95 şampiyonuz. Kaybedersek ilerleyen haftalar stresli ama bir o kadar da zevkli geçecektir.
Yine dünyanın konuşacağı bir koreografi hazırlanıyor. Kazasız belasız atlatırız inşallah![]()
Ve umarım hakem saçma sapan kararlar vermez.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu maçı kazanmak çok önemli hem rakibin Fenerbahçe olması hemde puan farkının açılması. Beşiktaş maçının 11'i bozulmayacak anlaşılan, olursada Emre, Riera'nın yerine başlayabilir. Sonuç olarak kazanırsak çok çok büyük bir avantaj elde etmiş olacağız. İnşAllah bu maçı kazanıp farkı 8'e çıkarırız.
Allah yardımcımız olsun, Allah utandırmasın.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fair-Play ortamında bir maç olsun. Skor tahminim 4-2 GS diyorum. Tabi bu futbol belli olmaz. Hakemlere büyük iş düşecek. Koreografi inşallah güzel olur. Cihan'ın dediği gibi bu maçı alırsak % 95 şampiyonuz.
-------Sow
Stoch Alex Caner
---Cris Mehmet
Ziegler Yobo Bekir GG
şeklinde bir 11 bekliyorum, bakalım.. Vurduğun gol olsun Fenerbahçem![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Maçı kazanırsak %99 şampiyonuz.Berabere biterse %75 şampiyonuz.İlk maçtaki gibi bir galibiyet bekliyorum.Hatta golleri erken bulursak maçı en baştan koparabiliriz.Kendi sahamızda taraftarımızın önünde güzel bir galibiyet alıp şampiyonluğu garantilemeliyiz.Takımda moraller yerinde herkesin kendine olan takıma olan inancı tam.Karşımızda inançlı ve kazanmak isteyen bir Fenerbahçe olacak.Böyle olması daha iyi bence.Oyuncularımız daha da konsantre olacaklardır.3-1 kazanırız diye umuyorum.
Galatasaray'ın tribün şovları ve derbilerde üstünlük konusunda 2 tane suni düşünceyle çıkacağı maç olacak. Birinin yanlış olduğunu kanıtlamak tek amacımız.
Erken açılmış
Kazanırsak %51 şampiyonuz. Berabere kalırsak %50 kaybedersek bu oran daha da düşer. TT Arena'da kaybedeceğimizi sanmıyorum ben, umarım haklı çıkarım.
Riera yerine iyi oynayabilecek biri lazım. Emre Çolak veya Aydın oynar büyük ihtimalle.
oncelikle taraftarlarimizi ilk macdaki gibi sahaya herhangi birsey atmamalarini temenni ediyorum , ve kufur etmemelerini tabiki.
maça gelirsek zor maç olcagi kesin 2 tarafta kontrollu oynar dusuncesindeyim 12.ci adam olan taraftarlarimizla birlikte bu maci kazaniriz ve sampiyonluga biraz daha yaklasiriz.
Bu sezon oynadigimiz FB maclarindaki istek olursa maci rahat kazaniriz. Emre B'nin olmayisi FB'yi olumlu yönde etkiler o olsaydi kirmizi kart görebilirdi diyicem ama kirmizi kart gösterebilen hakem de yok daha.
Orta sahayi tutarsak ve hücumda buldugumuzu atarsak galibiyet gelir.
Kaybedecek bir şeyimiz var mı ? Aykut Kocaman bunu vurgulayıp tek şey diyecek
"Çıkın, oynayın ve kazanın" Beraberliğin bile bize yetmemesi bizim için olumlu, en azından geri çekilmemiz için bir sebep yok : )
...
F.Bahçe kazanamazsa, şampiyonluk şansı kalmayacak, beraberliğin de işlerini göreceğini sanmıyorum. G.Saray ise, kazandığı takdirde çok büyük mucizeler yaşanmazsa şampiyonluğunu ilan edecek. Ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum.
ben beraberliğin herşeyi bitireceğini sanmıyorum, çünkü önümüzde bir sürü derbi olacak ne olacağını kestiremeyiz ama yenilirsek her şey biter, galip gelirsek ipler bizim elimize geçer..
Selçuk'un oynamamasını ümit ediyorum![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu konudan korkuyorum açıkçası. Sonuç ne olursa olsun yine binbir türlü tartışma olacak. Umarım diğer konuda ki gibi tartışmalar olmaz.
Maça gelecek olursak; Galatasaray bu maçı koparıp rahata erişmek isteyecektir ama sahada daha istekli ve daha arzulu bir Fenerbahçe bekliyorum. Galatasaray, Beşiktaş'ta olduğu gibi girdiği pozisyonları gole çevirirse, Fenerbahçe'nin işi çok zorlaşır. Beraberlik ağırlıklı gözüksede iki takımda randum bir şekilde sahaya çıkacakları için nasıl bir atmosfer olacağınıda kestirmek oldukça zor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Maç hakkında yorum yapmaya gerek duymuyorum.Sadece kazanalım şu maçı.Kazanırsak zaten bu iş biter.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kazanamayız.(totem)
İçimden geçen kazanacağımız tuttuğum takım olmasından öte sadece bir his ev sahibi olmanın avantajıyla galibiyete yakın taraf Galatasaray olsada takımın kenetlenmiş olması ve azmi ile bu maçı kazanacak tarafın biz olabileceğiz görüşündeyim.
Şu durumda bizi eksik bırakan Emre'ye diyecek lafım dahi yok zaten umarım bir daha o formayı üzerine dahi geçiremez,yazık gerçi hep yaptığı şey bu umarım yerine Mehmet oynar,Selçuk oynamaz.İnandığım sahada Selçuk dahi olsa o eski Selçuk olmayacaktır
Bu azim işlerinde en güvendiğim adam Reto hiç beğenmesemde gerçekten takımı için çok azimle oynuyor.Bu olayda takımımızda üstüne tanımam, nedense Galatasaray'a Retonun gol atacağını düşünüyorum![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ben herkesin aksine selçuğun oynamasını istiyorum![]()
Oguz Altay ;Galatasaray'a yakışan dünya'da ses getirecek bir tribün şovuna Allah'ın izniyle ultrAslan imzası atacağız, herkese sevgiler. Sebahattin Reis'le stadda kardeşlerimizin yanında denetlemedeyiz.Artık çalışmalarda sona doğru yaklaşmak üzereyiz, yaklaşık 150 arma sevdalısı 2 vardiya, özverili şekilde çalışıyor.
3-0 alırız.
Goller: Alex, Stoch, Sow
Başarılar Son Şampiyon.
Oğuz Altay @Oguz_Altay
Her şey istediğimiz gibi ve bir olumsuzluk yok, Allahın izniyle sonucuda güzel olacak.
Bi ara koreografi iptal diye söylenti çıkmıştı korkmuştum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Rahat maç çıkartırız, Galatasaray büyük günlerin takımıdır. Skor tahminim: 4-1
Goller: Melo, Elmander (x2), Engin - Alex
Galatasaray kazanırsa şampiyon olur.Ama ben bu maçı kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.2 takımın Süper Final grubundaki ilk maçlarına bakarak degerlendirirsek Fenerbahçe kesinlikle favoridir.Tek dezavantajımızın deplasman oldugunu düsünüyorum.Bu saatten sonra Emre olmuş olmamış filan pek farketmez.Trabzonspor maçında o geçen seneki şampiyonluk hırsını inancını gördüm ben bu takımda.Umudum yokken içime bir aydınlık dogdu.Kısacası en kötü beraberlik bekliyorum.İnşallah utandırmazlar beni.
Allah'ın izniyle şampiyonluğa gideceğiz.
Uzun uzun yazmaya gerek yok yenersek ipler elimize geçicek , beraberlikte trabzon ve beşiktaşın ayağına bakarız ki hiç sevmediğim olaydır mağlum ne zaman işimize yaramışlar3. bi ihtimali düşünmüyorum şampiyonluğu vermek olur zaten.
Tahminim 1-2
Goller : Alex, Sow - Selçuk
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz