bitti.. madrid'e helal olsun valla.. artık şampiyon diyebiliriz.
bitti.. madrid'e helal olsun valla.. artık şampiyon diyebiliriz.
Bu sene Nou Camp'ta kazandı Real. Sıra bizde. Türkiye Kupasını alırız artık![]()
Şampiyon Madrid artık Barça ŞL'ye yönelmeli...ŞL'yi de alamazsalar kötü olacak Messi adeta yoktu sahada bugün...
Bilmem farkettiniz mi ama son yıllardaki maçlar içinde en düzgün hakem yönetimi vardı ve Real aldı götürdü maçı.
Haftaiçi Münih'ide gömer bu gazla Real Madrid.![]()
Real Madrid, büyük bir mucize olmazsa şampiyonluğunu ilan etti bu gece. Barca'nın sahaya çıktığı 11'i ise anlayamadım, düşünce neydi acaba? Guardiola çok kritik bir yerde telafisi olmayacak bir hata yapmış.
Pep çıkardığı kadro ve tercihleri biraz küçümsemeye kaçıyordu, Rakibini küçümsersen olacağı budur. Demek neymiş futbolda hiç bir şey garanti değilmiş. Yarın vizyona girecek bir filmi bugünden izlemiş olduk : )
...
Maçın adamı bence Abelardo idi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Abelardo olayını hatırlatma ya..Kosova'ya hiç yakışmadı, neyseki sonradan düzeltti kendini,
![]()
Her şeyin bir sonu varmış bir daha gördük. Bir devir kapandı maalesef![]()
Twitter'da bile TT olmuş Abelardo![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hahah abelardo çok iyiydi![]()
İşte bu be şampiyonluk geldi.Bugün hem Trabzona hem Reale sevindik.
Hadi bir kere söylese dil sürçmesi dicem de aynı dakika içinde kaç kere Abelardo dediAkşam akşam iyi güldürdü bizi Murat Kosova
Abelardoooo!!!
Tello'nun o kadar sahada kalmasınaysa akıl sır erdiremedim. Hani oyuncuyu kazanmak önemli ama bu maçı kazanmak kadar olacağını sanmıyorumKalan lig maçlarında 90 dakika koşsun kerata, bu maçın kazanılamamasında büyük pay sahibi oldu
![]()
Muratla aynı anda sms attık Abelordo diyor diye![]()
2/2 ye 7.5 oran vermişti iddaa, keşke biraz daha güvenebilseydim de 2 lira yerine 20 lirayı koysaydım![]()
barca resmen beni hayattan soguttu abi hep yan pas hep yan pas yahu baska birsey yaptiklari yok cok iyi oldu barcaya viva madrid.
2/2 2 liraya temiz para verdi.iyi iyi.
hahaha
![]()
Bana kalırsa maçın kazanılmamasında Xavi'nin kaçırdığı o gol oldu.Tello'dan ziyade onun oynatılması saçmalık ötesiydi zaten sonunda kazandık![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
mourinho basın toplantısı yaptımı beyler ntvsporda izledinizmi
Cok iyi bir mactı. Ronaldo'nun gol sonrası sevinci harikaydı ki o ve Messi'nin maç bittikten sonraki suratı herşeyi acıklıyor aslında. Bu maçta hakem Barça'yı tutmadı ve adil yönetti macı. Bir cok hatası olmasına ragmen. Bu da etkili galibiyette ama Madrid pozisyon vermeyerek ve bulduklarını atarak cok güzel bir galibiyet aldı.. Bu hüsranla Chelsea'da yenebilir Barça'yı gibi geliyor bana.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...22056187_n.jpg
Maçtan sonra Barcelona soyunma odası.
Şu fotoğrafta oraya dikkat eden sadece Türkler yada yorumu begeni toplayabilen.Face'de bakıyorum Real Madrid resmi sayfasında paylasılmıs kimsenin umrunda degil Türk sayfasına koymuslar 50-60 begenili yorumlar anlayın artık.
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!