Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 56.10%
  • Berabere biter

2 4.88%
  • Fenerbahçe kazanır

16 39.02%
Sayfa 16 / 20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 581 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [SF Şampiyonluk 2. Hafta]

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Olur öyle bizde şampiyonluk kaybetmiştik bi maçta böyle oynayıp. Bu sefer şans bizim yanımızdaydı şans bize güldü kazandık. Hiç umrumdada kötü oynamışızda falanda filanda. Çok güzel oldu bu galibiyet. Beşiktaşıda yenip artık tam kadro maçlara çıkacağız. Bu takıma Serdarlar, Emreler gelecek daha güzel şeyler olacak inşAllah.

Başını öne eğme aldırma Fener
    Çok yakında güneşli günler...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    benim anlatmak istediğim bu oyunla biraz zor diyorum geçen maç nasıl oyunu çok övdüysek bu maçta oyunu eleştirmemiz lazım

biz feneri skor için sevmedik skor için sevseydik sarının yanına laciverti koymazdık
    Benim kafa iyice uçtu koymazdık ı koyardık diye okudum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Düşünsene bir de o pozisyon gol oluyor, Topu taca atan Galatasaray tacı kullanan Galatasaray hani tartışmalı bir durumda yok ortada açık açık oyuncudan çıkıyor : )
    İçimden geçti o an hatta abime dedim ya o top gol olsaydı diye.Fırat Aydınus'un hakemliğini beğenirim ama öyle de hata yapılmazki arkadaş göz göre göre.Hadi sen görmedin yardımcında görmedi 4.hakemin önünde pozisyon o da mı görmedi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Madem Volkan berbat kaleci o zaman iyi filan oynamadınız siz.Sizin oyuncularınızda berbat.

Tamam, önce ki yorumumu okumadınız mı hiç?

Bireysel anlamda berbattık. Takım oyunu bile kurtarmadı maçı. Avrupa'da başka bir takımla oynasana Fenerbahçe'ye bu oyunla fark atarlardı. Play-off'da bulunan diğer takımlar bizim kadar bireysel anlamda kötü olmayacaklardır.

Aynen bu şekilde yorumlar attım istersen bakabilirsin diğer sayfalara.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Benim kafa iyice uçtu koymazdık ı koyardık diye okudum
    git yat uyu sen

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Oda da duran bi top var, sinirden ona vurmak istiyorum ama tedirginim Volkan gelip onuda kurtarır diye.
    HhaahahaVolkan bu gece rüyana girmezse iyidir

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tutma Volkaaaaan diye rüyadan uyanma.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Volkan'ın topları üstüne geldiği için kurtardığını söyleyen arkadaşa lafım. Sen durduğun yeri bilirsen top üstüne gelir tabi yer almayı biliceksin. Ayrıca frikikten gol yiyen demişsin dünyanın en iyi kalecisini getirsen o topu çıkaramaz orda Volkan'ın topa dokunması bile yeterli çabası yeter top çok iyi yere gitmişti. Fenerbahçeli oyuncuların karakterlerini inceliceğinize kendi oyuncularınızın karakterlerine bakın derim
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Oda da duran bi top var, sinirden ona vurmak istiyorum ama tedirginim Volkan gelip onuda kurtarır diye.
    Bu güzeldi işte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Birde şöyle bir şey var.Geçen hafta biz trabzonspor karşısında harika oynayıp galatasaray beşiktaş karşısında sallanarak kazanığında oyunun değil sonucun önemli olduğunu söyleyenler bugün isyandalar. Olur böyle şeyler boşverin,bize çok oldu insan alışıyor bir yerden sonra.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Tamam, önce ki yorumumu okumadınız mı hiç?

Bireysel anlamda berbattık. Takım oyunu bile kurtarmadı maçı. Avrupa'da başka bir takımla oynasana Fenerbahçe'ye bu oyunla fark atarlardı. Play-off'da bulunan diğer takımlar bizim kadar bireysel anlamda kötü olmayacaklardır.

Aynen bu şekilde yorumlar attım istersen bakabilirsin diğer sayfalara.
    Ne olursa olsun Volkan'a bu maçta kötü kaleci demen acayip komik görünce güldüm hatta.Şu dalga gectigimiz Sabri bile girince çok iyi bir vurus çıkarttı Baroni'nin Ts'ye attıgı gol gibi.O vurusu bile her kaleci kurtaramaz bu ligde Volkan onu sektirmeden tuttu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ommix View Post
    İçimden geçti o an hatta abime dedim ya o top gol olsaydı diye.Fırat Aydınus'un hakemliğini beğenirim ama öyle de hata yapılmazki arkadaş göz göre göre.Hadi sen görmedin yardımcında görmedi 4.hakemin önünde pozisyon o da mı görmedi
    Ben pozisyon başında topun Selçuk Şahin'e çarptığını sandım, olur öyle abuklukları fazlasıyla var. 2 takım oyuncularını eleştireceğim bir diğer nokta ise kendini yere bırakmaları, ayıptır milyon €'luk oyuncularsınız her girilen 2'li mücadelede bir oyuncu mutlaka yerde. Oyuncular nasıl bu kadar güçsüz olur anlamak güç.
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Iki takim da Avrupa'da figuranlik disinda bir is yapmak istiyorsa cok calismalari ve kadrolarini guclendirmeleri lazim bence.
    Fazlasıyla katılıyorum, mevcut oyuncularla ve bu fizik-kondisyon yapılarıyla 2 takım Avrupa'da nal toplar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ayrıca o top hiç konuşulmadı burada Hakan Balta'nın kafasından sekiyo ve Hakan hiç bişey olmamış gibi gidip topu almaya gidiyor Fırat Aydunus insandır dalgınlığına gelmiştir kaçırmıştır zaten pozisyondan sonra ben yanlış gördüm diyor itiraz edenlerede Gökhan Gönül , Andre Santos zamanında onlardan çıktığında benden çıktı diye gösterdiğini hatırlarım. Hakan Balta'ya yakıştıramadım bu hareketi .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence serbest vurusu kurtarabılırdı bird madem volkan kötü kaleci koskoca maçta alt tarafı kaleyi bulan 4 şutta 2 gol yiyen muslera iyimi?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu arada hep demisimdir yine diyim.Baros ve Semih Şentürk aynı tip oyuncular.Üflesen yıkılıyorlar hiç sevmedigim futbolcu tipi.Baros belki kendini yere atmak yerine kaptırdıgı topa basmayı denese daha yararlı olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Konuyu Muslera ve Volkan'a getirdiniz. Birazdan Alex'in oğlu ile Hagi'nin oğlunu kıyaslarsınız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Volkan'ın topları üstüne geldiği için kurtardığını söyleyen arkadaşa lafım. Sen durduğun yeri bilirsen top üstüne gelir tabi yer almayı biliceksin. Ayrıca frikikten gol yiyen demişsin dünyanın en iyi kalecisini getirsen o topu çıkaramaz orda Volkan'ın topa dokunması bile yeterli çabası yeter top çok iyi yere gitmişti. Fenerbahçeli oyuncuların karakterlerini inceliceğinize kendi oyuncularınızın karakterlerine bakın derim

Kendi oyuncularımızı biliyoruzda sizinkiler saymakla bitmiyor. Tescilli Emre'de cabası neyse şimdi konuları karıştırmayalım. Kaleye bidon koysan atılan topların bazıları girmez kaleye o zaman bidonuda doğru yere koymuşlar diyelim. Madem o kadar iyi kaleci kurtardığı tek Sevilla penaltısı ile tescil edilmeye çalışılmazdı değil mi? Tek o maçlar gösteriliyor biz laf edince

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    bence serbest vurusu kurtarabılırdı bird madem volkan kötü kaleci koskoca maçta alt tarafı kaleyi bulan 4 şutta 2 gol yiyen muslera iyimi?
    Diz ile atılan golü sonra Eboue'nin 3 kişi arasından yediği bacak arası golü yiyen Volkan iyi kaleci mi Konuyu daha fazla kişiselleştirmeyelim.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

haginin oğlu varmıki

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olmaz mı

Beyler Allah aşkına 500. mesaja geldik 500. mesajdan çıkarılacak tek sonuç ; ''Galatasaray 1-2 Fenerbahçe'' başka artı katan bir şey olmadı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

haginin oğlu varmıki
    Hem de en kralından

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kendi oyuncularımızı biliyoruzda sizinkiler saymakla bitmiyor. Tescilli Emre'de cabası neyse şimdi konuları karıştırmayalım. Kaleye bidon koysan atılan topların bazıları girmez kaleye o zaman bidonuda doğru yere koymuşlar diyelim. Madem o kadar iyi kaleci kurtardığı tek Sevilla penaltısı ile tescil edilmeye çalışılmazdı değil mi? Tek o maçlar gösteriliyor biz laf edince
    Şimdi al bunu izle diyicem ( http://www.youtube.com/watch?v=oc8ZAlUQp1c ) bu seferde diyiceksinki sen 8 kurtarısla mı belirliyorsun kaleci kalitesini.Yani bişey diyemiycem sana sadece komik yani tartıstıgımız şey.Madem Volkan kötü kaleci niye milli takımın basına kim gelirse gelsin Volkan'ı koyuyor kaleye.Cumhurbaşkanından torpili mi var ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sevilla maçında 3 penaltı kurtardı Ha tabi bidon koysan aydın o topu ona vururdu , elmander o kadar topu hep aynı yere vurdu zaten Volkan dikildi hepsi üstüne geldi. Muslera yerine bidon koymuşlar heralde 4 topun 2 si gol oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

haginin oğlu varmıki
    ahada bu

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bi felipe değil ama

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Sevilla maçında 3 penaltı kurtardı Ha tabi bidon koysan aydın o topu ona vururdu , elmander o kadar topu hep aynı yere vurdu zaten Volkan dikildi hepsi üstüne geldi. Muslera yerine bidon koymuşlar heralde 4 topun 2 si gol oldu
    Elmander'in hangi etkili şutu vardı maçta? Diz ile atılan golde herhalde Volkan'ın üstün yetenekleri kurtmaya yetmemiş herhalde Volkan ağzında kuş tutsa benim gözümde KOVA ile tabir edilen kalecidir. 30'a kadar kalabilirse o hantla vücudu ile kalede ayakta alkışlarım

Şimdi al bunu izle diyicem ( http://www.youtube.com/watch?v=oc8ZAlUQp1c ) bu seferde diyiceksinki sen 8 kurtarısla mı belirliyorsun kaleci kalitesini.Yani bişey diyemiycem sana sadece komik yani tartıstıgımız şey.Madem Volkan kötü kaleci niye milli takımın basına kim gelirse gelsin Volkan'ı koyuyor kaleye.Cumhurbaşkanından torpili mi var ?

Türkiye'de kaleci yetişmediği için katlandı milli takım. Zaten Milli takımın başarısıda ortada Her yıl finalleri oynuyoruz Volkan'da harikalar çıkartıyor zaten '' yapma volkan yapma volkan '' Abdullah hocanın gelmesiyle kurtulduk.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Diz ile atılan golü sonra Eboue'nin 3 kişi arasından yediği bacak arası golü yiyen Volkan iyi kaleci mi Konuyu daha fazla kişiselleştirmeyelim.
    Şunu dedin ya senle daha maç konusunda tartışmaya girenin aklından şüphe etmek lazım. Petr Cech dünyanın en iyi kalecilerinden biri ne hatalı golleri var , Casillas'ın , Buffon'un illa ki vardır. Guiza'dan topukla , 40 metreden Selçuk'tan gol yiyen kalecileriniz vardı sizin daha bu maç 4 şut 2 gol yiyen kaleciniz var iken Volkan'ın bu kadar başarılı olduğu maçta kötü kaleci demek

Ha ayrıca sen diyosun ya bi tek Sevilla'da kurtardığı penaltılar var sende 2 tane yediği golden bahsediyosun

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Volkan'a kötü kaleci dersen ve hatta bidon koysan çarpar gibisinden bir benzetme yaparsan kusura bakma ama ben senin futbol ile ilgili yazdığın hiçbirşeyi dikkate almam

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

volkan 'kova' kaleci olsaydın bugüm maç 5 2 felan biterdi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Selçuk'un golüyle 0-1 kazandıgımız maçtada Keita'nın vurusunu nasıl çıkarttıgını unuttun heralde William.Bunu da izle az öncekiyle yetinmediysen http://www.youtube.com/watch?v=-UgqW...eature=related

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

futbol yorumu yaparken gözlüklerinizi atın at gözlüklerini gözlüklerini at ali ata bak at ali at

Sayfa 16 / 20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri