Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 41. You may not vote on this poll
-
Galatasaray kazanır
-
Berabere biter
-
Fenerbahçe kazanır
-
Böyle bir oyunla kazanmak, rakibin sinirlerini bozması açısından daha keyifli, o nedenle maç içerisinde ben de gergin olsam da, maç sonu en çok keyif aldığım GS galibiyetlerinden birisi oldu.
Galatasaray bu kadar isyan etmesin, siz böyle oynayıp 1 maç kaybettiniz, biz Trabzonspor maçında 30'dan fazla şut, 10'a yakın net gol pozisyonuna girdik, rakip 5 defa değil, 1 defa gelip 1 gol attı ve o maçta şampiyonluğu kaybettik, yani beterin beteri var, son maçta da bu şekilde oyunla şampyonluğu kaybederseniz, buna hazırlıklı olun.
O maçtan biliyorum, oynayıp da kazanamamak çok sinir bozucu.
Alex'in sakatlığından sonra işler değişti aslında, hiç top almadı ve top tutamaz olduk. Topun bizde daha çok kalmasını sağlayacak oyuncuların başında geliyordu Alex, sahada durması bile yeter ama sakatlığından sonra keşke devre arası onu değiştirseydi Aykut Kocaman, tek hatalı gördüğüm yani buydu.
Aykut Kocaman'ın maç sonu bir tabiri vardı, Galatasaray final maçına çıkıyordu, kazansalar iş bitecekti, bizim içinse yarı final niteliğindeydi, burada kazanıp, aradaki maçları da kazanıp son maça şansımızı sürdürmemiz gerekiyor diye. Yani her şey bitmiş değil henüz ama büyük bir avantaj yakaladığımız da kesin artık.
Centilmenlik örneklerinden bahsedilmiş, buna ek olarak gollerden sonra Aykut Kocaman'ın kulübeyi sakin tutması ve oyuncularını taraftarı tahrik etmemesi için sevinci abartmaması konusunda gösterdiği tavrı söyleyebilirim.
Maç sonu takım otobüsü çok eğlenceliydi, gülmekten öldüm, YOBO DAYIII.
İzleyemeyenler, nette vardır kesin, mutlaka izlesinler.
Bu sezon olağanüstü bir sezon, bu sezon Fenerbahçe tarihinin en kötü sezonu, olumsuzlukların yaşandığı, dağılmanın beklendiği sezon. Bu sezon sadece taraftarın, camianın yaptığı gibi sahada savaşın dedik, siz bize 2 kupa getirirseniz, bu kadro efsaneler arasında yerini alır.
Bu süreç nedeniyle Fenerbahçe ile alay edenler, bu süreci sulandıranlar, geçen sene bu oyuncuların hakkını yiyenlere cevap vermeye devam ediyorlar.
Sadece 6 maç kaldı, inanın ve kazanın, güzel günler yakın...
Mesaj Yetkileri