1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Playoff nasıl alakasız ? Bu saçmalık olmasa hiç bu maçlar oynanmayacaktı.Bu derbiyi sahada izlemiş bir taraftar muhakkak önceki derbileri de izlemiştir.Fenerbahçe maçında son dk direkten döndü topumuz.Beşiktaş maçında son dk gol attık.Bu maçlarda kalbi zorlanmıştır ister istemez.Üstüne de bir süre sonra böyle bir maç olunca kalbi dayanmamıştır artık buna.Tamam birçok sebep var ama bu sebeplerden birisi de kesinlikle play off.
    Zorla izlettirmiyorlar ya kardeşim. Heyecan varsa izlemesin o zaman yıl boyunca hiç derbi olmasın futbol kalksın ? Sadece vefat eden kişi için demiyorum genel olarak söylüyorum kalp rahatsızlığı varsa yada çok heyecanlanıyorsa izlememeli kendi sağlığı açısından. O zaman derbileri kaldırsınlar.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Zorla izlettirmiyorlar ya kardeşim. Heyecan varsa izlemesin o zaman yıl boyunca hiç derbi olmasın futbol kalksın ? Sadece vefat eden kişi için demiyorum genel olarak söylüyorum kalp rahatsızlığı varsa yada çok heyecanlanıyorsa izlememeli kendi sağlığı açısından. O zaman derbileri kaldırsınlar.

İşte tek taraflı bakıyorsunuz olaya.O adamın suçu ne niye izlemesin maçı.Kalp sorunu var diye belki en büyük zevki olan futboldan,takımının maçlarından uzak durmak ne kadar zor olur düşünebiliyor musun ? Sadece bu da değil onu heyecanlandıracak kalbini zorlayacak her şeyden uzak kalmalı.Bir insan için çok zor bir şey bu.Sana deseler kalp sorunun var maçları onları bunları izleme diye dayanabilir misin buna ? Kalp sorunu çok ciddi bir sorun her şeyden önemli ama napsın adam vazgeçemiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

İşte tek taraflı bakıyorsunuz olaya.O adamın suçu ne niye izlemesin maçı.Kalp sorunu var diye belki en büyük zevki olan futboldan,takımının maçlarından uzak durmak ne kadar zor olur düşünebiliyor musun ? Sadece bu da değil onu heyecanlandıracak kalbini zorlayacak her şeyden uzak kalmalı.Bir insan için çok zor bir şey bu.Sana deseler kalp sorunun var maçları onları bunları izleme diye dayanabilir misin buna ? Kalp sorunu çok ciddi bir sorun her şeyden önemli ama napsın adam vazgeçemiyor.
    Tamam zor bişey de yayıncı kuruluşu bende kınıyorum yaptığı saçmalıkta yani o da zarar görmesini istemiyor tabi ki o orda para kazanıyor ve senin dediğin gibi insanlara heyecan dağıtıyor maçlarda ama arada böyle kötü olaylar oluyor yapıcak bişey yok.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri