-
Bazı şeyleri çabuk unuttunuz. Bırakın ilahi adaleti falan önce eğer adalet olsaydı bu maçta bu kadar kötü durumda olmazdı Fenerbahçe.
Diğer rakiplerinin bazılarının bilerek bazılarının dolaylı yoldan bitirildiği bir sezonda kimse Barca olamaz.Beşiktaş öyle şampiyon olunca laf söylemesini biliyorduk.
Üçüncüsü,Fenerbahçe sadece bu maç rezil oynadı yani aslında hakeden biziz bakın süper deli manyak oynadık lafları boşa.Ya Fenerbahçe bundan sonraki maçları iyi oynayarak kazanırsa ne yapcaksınız ? Seriye kötü oynayarak mı başladı diyeceksiniz ?
Dördüncüsü bu sene gerginse geçen sene de öyleydi.Bu sene en azından iftira yok karşılıklı.Ayrıca bu gerginliği direk başlatan Fenerbahçe bir an önce bitirilsin isteyen zihniyet.Buyrun Fenerbahçe bitmedi karşınızda ve size iyi oynadınız diye şampiyonluk beklememenizi sağladı.,
Beşincisi sezon başından belli olan Play-Off'un nasıl Fenerbahçe'yi kurtarmak için yapıldığını da bilmiyorum ama yapanların eline sağlık baya ileri görüşlüymüşler.
Tahmin yapmayı seviyoruz.2010 yılından aklımda kalan müthiş bir tahmin var ; son 10 maçın 9'unu (yanlış hatırlamıyorsam) kazanan bir takım için maçların çoğunda puan kaybeder 3. veya 4. olur diye.
3 Temmuz olayıyla dalga geçenlere akıl değil vicdan diliyorum.Çok önceden bitirilmeye neden çalışıldı Fenerbahçe, 3 Temmuz diye. Bu takımın başkanı içeride bilmem anlatabildim mi nesi boş laf bunun ?
Son olarak bu takımın iyi kötü bir avantajı var bir taraftar olarak inşallah şampiyon olacak.Ama şu an bizim için en büyük kazanç şu halde bile rakibe rahatsızlık vermemiz.
Mesaj Yetkileri