Sayfa 120 / 447 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon
3,571 ile 3,600 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    siz anlamamakta israr ediyorsunuz ister canli yayin ister cansiz yayin olsun sonuçta ligtv"de çalisiyor herseyden once objektif olmasi lazim
    FB spikeri diyorsanız objektif olmasını bekleyemezsiniz.

"Lig TV Fenerbahçe Spikeri"

Daha neyi anlatmalıyız ki anlamıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Loran galibiyete sevinmiş galiba.Sevinsin,gidip basın toplantılarında Fatih Terim'e yalakalık Aykut Kocaman'a imalı sorular soranlardan olmasın da.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Objektiflikle alakası yok konunun. Canlı yayında sevinmiyor ya gider isterse takım otobüsünde sevinir isterse stadda sevinir isterse evinde sevinir. Örnek gösterdiğin hakan şükür lig tvde canlı yayında galatasarayı öve öve bitiremiyor da neyse.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Çok güzel olmuş valla helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    FB spikeri diyorsanız objektif olmasını bekleyemezsiniz.

"Lig TV Fenerbahçe Spikeri"

Daha neyi anlatmalıyız ki anlamıyorum.

Fenerbahçe spikeri diye taraftar gibi mi davranmalı ? O adamın işi Fenerbahçe ile ilgili haberleri doğru tarafsız bir şekilde aktarmak.Tarafsızlığını koruyamayacaksa tribündeki taraftardan herhangi bir farkı kalmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Objektiflikle alakası yok konunun. Canlı yayında sevinmiyor ya gider isterse takım otobüsünde sevinir isterse stadda sevinir isterse evinde sevinir. Örnek gösterdiğin hakan şükür lig tvde canlı yayında galatasarayı öve öve bitiremiyor da neyse.
    buyur gs-fb derbi mac yorumu ovmusmu ?

Açıkçası futbol her zaman hak edenin kazandığı bir oyun değildir. Volkan'ın başarısı kadar G.Saraylılar'ın vuruşlardaki tercih hataları var. En önemli veri derbi öncesi Süper Final'in ilk maçlarıydı. Geçen hafta G.Saray oyunu tutarak F.Bahçe çok iyi oynayarak kazanmıştı.

Bu maç tamamen G.Saray'ı anlatan maçtı. Fizik olarak diri, bol pozisyon üreten takımdı. Ama kazananı tebrik etmek lazım. İmkansız pozisyonlar oldu. Yedek kulübesi 1-1 bitse de gitsek duygusu içindeydi. Yarı sahayı 2 kez geçti F.Bahçe.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Fenerbahçe spikeri diye taraftar gibi mi davranmalı ? O adamın işi Fenerbahçe ile ilgili haberleri doğru tarafsız bir şekilde aktarmak.Tarafsızlığını koruyamayacaksa tribündeki taraftardan herhangi bir farkı kalmaz.
    Anlamak istemiyorsunuz galiba ? Fenerbahçeli olduğu için canlı yayında değilken Se-vi-ne-bi-lir bunda anti etik bişey yok. Rıdvan Dilmen'de programdan önce seviniyor Güntekin Onay'da seviniyor Şansal'da o da bu da şu da. Çünkü herkesin tuttuğu bi takım var. O da sevinmiş ne var bunda ? Onlarda o an taraftar konumunda zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evet işi o ama iş dışında objektif olmalı mı sanane banane kim karışır ki ister sevinir ister yerinir sanki canlı yayına bağlandığı zaman seviniyor
    bir sürü spor muhabiri muhabirliğini yaptığı takımın aynı zamanda taraftarı bunu inkar edemezsiniz sanki gs muhabirleri sevinmiyor mu gs galibiyetlerinde çok saçmalıyorsunuz bitsin artık bu muhabbet

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    e ozman ligtv"ye maç yorumluyan hakan sukurde galatasarayli her maç ovsun goklere cikarsin ozman ? izlerseniz anlarsiniz objektif sekilde anlatiyor isini yapiyor , loraninda oyle yapmasi lazim sen galatasaray stadindasin ve koskoca ligtv spikerisin objektif olmak yerine taraftarcilik yapiyor herkes haddini bilecek
    Canlı yayında "taraftarcılık" yaptığına şahit oldun mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben o kişinin dün olan olaylara kadar Fenerbahçe'li olduğunu bile bilmiyordum

Ama galibiyetimiz konuşulmasında ne konuşulursa konuşulsun

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

O da bir taraftar.

Lig TV Fenerbahçe spikeri tarafsız değildir, Fenerbahçe tarafındadır.

Nedir, niye anlayamıyorsunuz, ben de anlamıyorum? Sevinmesinde ne mahsuru olabilir? Kusura bakma ama saçmaladığının farkında değilsin Aygün.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey.

Kulübe mail atacağım, bu kardeşlerimize birer forma göndersinler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bi biz bilemeyiz böyle

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bakalım haftaya BJK'yi yenersek ne uydurucaksınız galibiyeti gölgelemek icin.Simdiden çalısın bence saglam bişeyler bulun.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

loranın sevinmesi kadar doğal bişey olabilirmi adam zaten taraf lig tv fenerbahçe spikeri adam

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe spikeri mi muhabiri mi takım spikeri diye bişi olur mu yav

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Deplasmana taraftar gitmesine yasak geldi, bundan böyle maç sonrası galibiyetlere ya da atılan gollere sevinmeye de yasak getirilsin. Sadece ev sahibi takım sevinebilsin. Ne güzel yahu. Fenerbahçe takımının sevinci yetmedi, muhabirin sevincine taktılar. Attıysan attın golü, kazandıysan kazandın maçı. Senin ne haddine sevinmek? Terbiyesiz adam. Nasıl olsa sevinmesine gösterilen tepki bir şekilde masum gösterilip savunulabiliyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sow sezonu kapattı diyorlar, ben yinede en kötü son Galatasaray maçına yetişeceğini umuyorum, umarım öyle olur. Aykut Kocaman'ın onun yerine kimin monte edeceği çok önemli ve bence bu isim Semih olmalı. Fenerbahçe'de gol atacak çok adam var, İleride adamın ayağında top tutması, Servis yapması ve pres uygulaması bile takım oyununa çok şey katar. Bienvenu sırtı dönük oynamada çok kötü ve pres yapmanın p'sini bilmiyor, o topu kaptırınca tekrar topa yöneleceğine geriye dönüp ortasahaya amaçsız koşusu yok mu ? Adamı çileden çıkarıyor.

Ayrıca pek kimse bahsetmese de Galatasaray maçında oyuna etki oyunculardan biri de Özer'di. Bazı bireysel hataları olsa bile ben onun futbolunu beğeniyorum, Özellikle öne geçtiğimiz maçlarda skoru koruyacaksak kenardan oyuna girmesi gereken isim Özer olmalı, Selçuk Şahin değil. Ayağında top tutmayı beceremeyen adamlarla her türlü gol yersiniz, Galatasaraylı oyuncuların şanssızlığı Selçuk'un şansı oldu.

Ayrıca kalan 4 haftada Dia ve Özgür'den de yararlanmamız gerekecek, olası sakatlıkları ve cezalı oyuncuları hesaba katarsak Aykut Kocaman'ın potansiyel kadroyu geniş tutması gerekecek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bi biz bilemeyiz böyle
    Benim de bir arkadaşım deplasmanda oynadığımız Trabzonspor maçından beri Caner'e 20 lira basıyor. 3 maçtır tutturamadı. Tutturana kadar oynar. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yalnız ilk golü değilde ikinci golü Ziegler atsaydı yıkılırdı heralde oynayan kişi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sowun sakatligi cok kötü oldu bienvenu ile semihe ben nedense güvenemiyorum... tamam bienvenu kosuyor ediyor cabaliyor fakat son vuruslari cok kötü... semih desen sanki futbola küsmüs gibi bir hali var..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bienvenü bence Sow kadar iş yapacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    sowun sakatligi cok kötü oldu bienvenu ile semihe ben nedense güvenemiyorum... tamam bienvenu kosuyor ediyor cabaliyor fakat son vuruslari cok kötü... semih desen sanki futbola küsmüs gibi bir hali var..
    Yoo, geçen kupa maçından sonra takım otobüsünde gayet istekli neşeli konuştu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bienvenu'nün oyun bilinci çok düşük. Topsuz alanda etkisiz ve de ikili mücadelelerde ayakta kalmakta zorlanıyor. Sow'u her türlü arayacağız

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bi biz bilemeyiz böyle
    Ayıp be gelip yazmadım mı atacak diye ayıp artık oynayın sizde daha ne diyem !

Galatasaray maçında oynadığı sürede aldığı topları hep boşa harcadı Sow açıkcası Bienvenü topu daha iyi tutuyor ayağında iyi oldu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sow sezonu kapatmış...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

GG'nin ayak bileğinde ki kartal dövmesinin anlamını bilen var mı ? Yani Beşiktaş ile bi ilgisi alakası var mı ?

eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gökhan benden daha Fenerlidir..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Doğrudur bilemem, ama bunu Gökhan'ı bizzat tanıyan birine sormak daha iyi olabilir.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri