-
21.Temmuz.2006, 23:06
Ben şimdiye kadar çoğunlukla beşiktaş'la başladım. Hİç takviyesiz rahat rahat şampiyonluğa oynarsın. Ama arada sakatlık sorunları çıktığı için başın belaya girebilir. Öncelikle yabancılarda Ahmed hassan ve ailton'u satmalısın. Oscar cordoba'yı takımda tut. Çünkü o yaşında bile arayıpta bulamayacığın özellikleri var o kalecinin. defansın solunda ilk 2 sene sorun yok ibrahim üzülmez seni idare eder. sağa ilhan özbay'ı aşabilirsin hem kontenjan doldurmuyor hem çok iyi oynuyor hem de genç. Ortda ibrahim toraman banko oynar. İlk sene yanında Emre Aşık'ı oynatabilirsin. Ben emre Aşık yerine genelde David yada leandro castan'ı alırım. Orta sahada çok istiikrarlı bir oyuncun var.Kleberson. Kleberson seni uzaktan şutlarıyla da ihya eder. Yanında tümer metin yada pancu dan birini kullan.sola genç yetenek ibrahim akın sağa okan koç'u yerleştir. Bu kanat oyuncularının en büyük avantajı hızlı olmaları. Okan koç çok fazla asist yapacaktır. Tümer'i orta sahada oynatırsan forvette Youla-Pancu ikilisini kullan. Ben bir keresinde Pancu'yu forvette bir sezon oynatıp daha sonra 14 milyon dolara Chelsea'ye satmıştım.
Mesaj Yetkileri