Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 174 sonuç

Konu: Kadro ve Dizilişler İçin Yardım Talepleri

Post Kadro ve Dizilişler İçin Yardım Talepleri

arkadaşlar kadromda oynayabilecek oyuncuları yazıorm....... güzel bir taktik bulur musunuz???

GK
    Volkan babacan
    aykut

song
    uğur
    jose antonio garcia
    halim
    ferhat
    mehmet ünlü
    cihancan
    appiah
    guarin
    ergün
    sabankay oguz
    ayhan
    hasan sas
    sabri
    arda turan
    yasinkaraça
    oliver kapo
    tuncay
    kerlon
    volkan arslan
    necati
    cafercan
    ümit karan
    özgürcan

AYRICA HANGİLERİNİ GÖNEDERİYİM SİZCE????

halim
    ferhat
    mehmet ünlü
    cihancan
    arda turan

bunları şutla...baya alternatifli bi kadroymuş hangi takımla kaç yılındasın.???

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Talking

Quote Originally Posted by berk@y
    halim
    ferhat
    mehmet ünlü
    cihancan
    arda turan

Başlığı okumadın herhalde GS yazıyodu

Quote Originally Posted by berk@y
    halim
    ferhat
    mehmet ünlü
    cihancan
    arda turan

2008 deyim

kardes 4-3-1-2 oyna kupalar senin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

forvete iyi bir takviye lazım vucinic,pazzini,bojinov bunlara bir bakıver halim,ferhat,mehmet ünlüyü yolla

Question Arkadaşlar Kadro Yardım!!!

Ben yeni bir üyeyim Fm 2006 da Beşiktaş ile bir oyun actım bana bir taktik ve oyuncuları nasıl yerleştireceğim konusunda bilgi verirseniz sevinirim...

NOT:Yeni oyuncu almam ve kadromdaki oyuncuları satman konusunda da yardım edebilirseniz sevinrim

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

wala bjk ile ilk sezon cok can sıkıcı oluo malum kiradaki yabancıları gonderemiyorsun ve kontenjan kapalı oluo sana tavsiyem ilk olarak cok iyi bi forvet alman lazım vasat deil yalnız vucinic,defoe,tevez gibi isimleri oneririm yalnız bjkye gelirler mi bilmem ilk sezon gs ye geldikleri icin yazdım savunmada ilk sezon yabancı sıkıntısından dolayı idare edecek gucte bence ama savunmanın ortasına veya sagına iyi bi oyuncu alabilirsin ve de orta sahanın sagına ii bi tarnsfer yapman sart ugur yildirim veya carlos magno olabilir kullanacagın taktik 4-4-2 wings basarılar dilerim

Ben şimdiye kadar çoğunlukla beşiktaş'la başladım. Hİç takviyesiz rahat rahat şampiyonluğa oynarsın. Ama arada sakatlık sorunları çıktığı için başın belaya girebilir. Öncelikle yabancılarda Ahmed hassan ve ailton'u satmalısın. Oscar cordoba'yı takımda tut. Çünkü o yaşında bile arayıpta bulamayacığın özellikleri var o kalecinin. defansın solunda ilk 2 sene sorun yok ibrahim üzülmez seni idare eder. sağa ilhan özbay'ı aşabilirsin hem kontenjan doldurmuyor hem çok iyi oynuyor hem de genç. Ortda ibrahim toraman banko oynar. İlk sene yanında Emre Aşık'ı oynatabilirsin. Ben emre Aşık yerine genelde David yada leandro castan'ı alırım. Orta sahada çok istiikrarlı bir oyuncun var.Kleberson. Kleberson seni uzaktan şutlarıyla da ihya eder. Yanında tümer metin yada pancu dan birini kullan.sola genç yetenek ibrahim akın sağa okan koç'u yerleştir. Bu kanat oyuncularının en büyük avantajı hızlı olmaları. Okan koç çok fazla asist yapacaktır. Tümer'i orta sahada oynatırsan forvette Youla-Pancu ikilisini kullan. Ben bir keresinde Pancu'yu forvette bir sezon oynatıp daha sonra 14 milyon dolara Chelsea'ye satmıştım.

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Beşiktaş ile takviyesiz şampiyonluğa oynayabilirsin ama yinede transfer olsun zevk alayım dersen geleceğe yatırım yap.Sağda okan Koçu oynat solda ibrahim akını sana dieceğim önemli bi transfer ugur yildirimi al hemde türk watandaşı kendisi ahmed hassanı gönder gitsin. Pancuyuda elden çıkarabilirsen iyi olur. Dr mevkiinde ali tandoğan ve ali güneşle başarı gelmez ikisinide sat musluyu al o mewkiye bide mustafa doğanı ant.manda sağ back diye çalıştıtrsan sana ii yedek olur o mevkiye ortada ibrahim toraman ve emre aşığı oynat dl mevkinde sorun yoktur ibrahim üzülmez ve adem yeterli o bölge için birde çok yönlü bir transfer yaparsan iyi olur(Salomon Kalou AMRLC\FC) ben bunlari 6.0.2 için yazdım wersiyonun inş.lah öledir.

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

bence beşiktaşa iyi bir takviye gerekli helede defansa

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Quote Originally Posted by mlt44
    bence beşiktaşa iyi bir takviye gerekli helede defansa

Açıklasaydınız biraz öle defansa adm lazım demekle olmuyo ki biraz açıklarsanız iyi olur defansta kimi beğenmediniz.

Talking

Yaptığınız yorumlar için hepinize teşekkür ediyorum

Quote Originally Posted by miharbi
    Beşiktaş ile takviyesiz şampiyonluğa oynayabilirsin ama yinede transfer olsun zevk alayım dersen geleceğe yatırım yap.Sağda okan Koçu oynat solda ibrahim akını sana dieceğim önemli bi transfer ugur yildirimi al hemde türk watandaşı kendisi ahmed hassanı gönder gitsin. Pancuyuda elden çıkarabilirsen iyi olur. Dr mevkiinde ali tandoğan ve ali güneşle başarı gelmez ikisinide sat musluyu al o mewkiye bide mustafa doğanı ant.manda sağ back diye çalıştıtrsan sana ii yedek olur o mevkiye ortada ibrahim toraman ve emre aşığı oynat dl mevkinde sorun yoktur ibrahim üzülmez ve adem yeterli o bölge için birde çok yönlü bir transfer yaparsan iyi olur(Salomon Kalou AMRLC\FC) ben bunlari 6.0.2 için yazdım wersiyonun inş.lah öledir.

Evet versiyonum 6.0.2

SAğOl

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

kardes bjk biraz zorluyo adamı yaw hem kiradakiler formsuzlar yaslılar cok fazla alternatif adam biraz bunalıyo ama yapcaksan 4-3-1-2yi uygula en uygunu o olur takwyesiz rahat sampiyon olursun...awruoa icinse orta saha ya transer yaparsan iyi olur kolay gelsin

Exclamation Kadro Yardım!!!!!! (Galatasaray İçin)

S.A arkadaşlar Gs ile yeni bir oyuna başladım kadrom aşağıda naıl oynayacağım ve kimi alıp kimi satacağım konusunda yardım ederseniz sevinirim!!!

Not:Taktik ve antrenman konusunda da yardımcı olursanız sevinirim

Antreman icin turkportala gir ordan dosyalara gir vieriyi kullan bence

Sağol ama başka yorum yokmu lütfen yardım edinYARDIM!!!!

Yardım edelim arkadaşım da sende herşeyi bizden istemişsin.Bu oyunun tadı böyle çıkmaz bence. Yenile yenile yenmeyi öğreneceksin...
    Neyse, taktik ve antremanını forumdaki taktik bölümünden kolayca bulabilirsin....

Zaten ben herşeyi tasarladım az önce kendi ayarlarımla bir maç yaptım ve (-0 gibi net bir skorla Vestel Manisayı yendim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TuTeNSTaiN
    S.A arkadaşlar Gs ile yeni bir oyuna başladım kadrom aşağıda naıl oynayacağım ve kimi alıp kimi satacağım konusunda yardım ederseniz sevinirim!!!

Not:Taktik ve antrenman konusunda da yardımcı olursanız sevinirim
    kardes alexi kapmıssın walla iyi olmus bu4-3-1-2yi uygula amc alex olsun forwete umit karanla necatiyi koy...defansı werimi gore yapkendine uyan kolay gelsin
    yeter mi kardes??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Bostancı

Arkadaşlar bir sorunum var .GS ile yeni oyun açtım.Yabancı kontenjanı dolu olduğu için yabancı oyuncu alamıyorum.İstemedigim yabancı oyuncularıda serbest bırakamıyorum.yonetim engelliyor.bunları nasıl yolluyacagımı solermisiniz.birde takıma hangi bolgeye hangi oyuncuları onerirsiniz?: (kadrom transfersiz gs kadrosu)

guarin warken appiah a gerek yok bence şutla

arkadaş taktik istiyo

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Question Bakarmisiniz ?

kadromda eksik gördüğünüz mevkiyi ve o mevkinin oyuncusunu yazarmısınız?
    NOT:bütçem 30m euro avrupada başarı ve ligde şampiyon olamadığım için büyük futbolcular gelmiyor...(levent yüksel altyapıdan çıkma altta profili var)

kadrom http://img355.imageshack.us/img355/2566/knyqp4.png

levent yüksel http://img453.imageshack.us/img453/7077/lvntyr0.png

Okan'ın yerine Fred olabilir mesela.Bir de Gökdeniz orda nasıl oynuyor?Ben orda oynatınca çok kötü oluyor.Genelde kanatta oynatıyorum bu yüzden.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

kardeş konuyla ilgili değil ama o kadro resmini nasıl çıkarttın söyleyebilirmisin
    So what?
    Saike

crazy sebo bu yabancı oyuncuları değerinin çok altında kluplere onerden gönderebilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Yardım edin!!!!!1

2011-2012 senesı anca 2 lis sampıyonlugum ve 1 Turkıye kupam var su anda uefadayım.
    kadrom

Kalede: ferhat kaya(gokhan tokgoz)

Defans: Vinicius,Muslu,Boban Djakovic,İsmail Gül., Sezgin Sezer, Egemen Korkmaz

Ortasaha: Arouca,Serkan Balci,Ferhaz Kiraz,Abdullah İlhan,Sabri Sarıoğlu,Nano,Volkan Yılmaz

Forvet: Pablo Vitti,Volkan Yildiz,Sezer Öztürk,İbrahimAkin,Maciej Calieri,

sorunum Djakovicin özellikleri cok cok ii olmasına ragmen positionda baktıgımda Accomplished olayı yok yanı ii bi defans deil cok nadr 8-9 oynuo herkesın 9 ladıgı maclarda bıle 6-7 bundan baska adamlarımdevamlı sakatlanıo buaradalar 3 kulvar kaldıramıolar Takım Gençlerbirliği ve Butcem 9M $ bana yardım edinnnn!!!!!!

Bence bi antremanlarına bak eğer çok ağırsa ağıra ya da orta ya indir oyuncuların bu yüzden sık sık sakatlanır...

Abi bu antrenman programından olabilir.Çok ağırsa biraz düzeltme yap

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri